נכתב במקור על ידי
JamesBond007
בואו אני אסביר לכם...
בואו רק ניתן שמות עבריים להכול, כדי להיכנס לפרופורציות...
Hallows=קודשים
Elder Wand=שרביט סמבוק
למה וולדמורט לא הרג את הארי?
משתי סיבות:
-קודם כל, הארי הוא חלק מוולדמורט, בוולדמורט זורם שמו של הארי, ובדמו של הארי שורדת ההגנה של לילי פוטר, שמתה כדי להציל אותו ממוות, כשהדם שלו עוד זורם בוולדמורט, הארי לא יכול למות. זו עוד טעות של דמבלדור שאמר שהארי יצטרך למות.
-הארי הוא ההורקרוקס השביעי, לא העטרה של רייבנקלו, ככה שכדי להרוג את הארי, וולדמורט ייצטרך קודם להשמיד את ההורקרוקס שבהארי.
איך יצא שהארי הוא ההורקרוקס השביעי?
הנשמה של וולדמורט הייתה כ"כ שברירית ועדינה, שכשהוא ניסה להרוג את הארי בפעם הראשונה, הוא השאיר בו חלק ממנו, חלק מהנשמה שלו, משמע המילה "הוקרוקס הוא חפץ שבתוכו מוצפן חלקיק נשמה, וכך יצא שהארי יודע לדבר בשפת הנחשים, יש לו קשר מוחי ורוחני עם וולדמורט, והוא היחידי שיוכל להרוג אותו.
מה זה הקטע עם שלושת הקודשים האלו?
הקודשים האלו הם מתנות, שניתנו בעבר לשלושה אחים, כך מספרת האגדה, ומתנות אלו ניתנו להם ע"י המוות, אחד ביקש שרביט סמבוק, שלא יפסיד בקרב, שני ביקש אבן המחיה מתים, כדי לשוב לאהוביו, והשלישי ביקש גלימת היעלמות, שלא נפגמת או נהרסת לעולם.
האח השלישי היה אחד משורשיו של הארי, ולכן הארי ירש מאביו את הגלימה שעברה מדור לדור במשך שנים רבות.
השרביט נגנב, ע"י גלרט גרינדלוולד, חברו של דמבלדור, שהובס ונהרג ע"י דמבלדור, מה שהפך את דמבלדור ליורש ולבעלים החוקי של השרביט, לאחר שנוטרל משרביטו ע"י מאלפוי, הוא "הובס", אך נהרג ע"י סנייפ, מה שהטעה את וולדמורט בכך שסנייפ הוא היורש של השרביט, אך מאלפוי הביס את דמבלדור והיה אמור להיות הבעלים. לאחר שהארי גנב ממאלפוי את השרביט האישי שלו, הוא "הביס" את מאלפוי ולקח את הבעלות על השרביט, אבל החליט לתקן את שרביטו הקודם ולהשאיר את שרביט הסמבוק במשרד המנהל.
האבן, כנראה הייתה בתוך הסניץ' שדמבלדור הוריש להארי, אך לא ידוע אם באמת זו האבן.
רולינג החליטה שהיא לא עושה עוד ספר, ושבספר זה סיימה את מעלליו של הארי פוטר.
ג'יני התחתנה עם הארי ונולדו להם שלושה ילדים, ג'יימס, אלבוס סוורוס, ולילי. רון והרמיוני התחתנו והולידו ילדה בשם רוז. מאלפוי התחתן (לא ידוע עם מי) והוליד ילד בשם סקורפיוס. נוויל לקח את משרת המורה לתורת הצמחים לאחר פרישתה של פרופסור פומונה ספראוט. לונה, נראה לי, הפכה להיות הבעלים על "הפקפקן", אומשו כזה....
יותר מזה, אני לא יודע!!!