|
|
ידעתי נשבע
אשכרה יצאתי טמבל
מעצב גראפי לכל מטרה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח
תרשום על זה אוטובוס דן או משהו שידעו שזה בישראל :X
אבל רעיון נחמד
ככל שאתה מתבגר המוח שלך מתפתח אבל הוא גם נהיה פחות מודע לפרטים מסויימים.. ילדים קטנים ראו אוטובוס והם סורקים אותו מכל כיוון להבין מה זה הקופסת טונה הארוכה הזאת ..
נערך לאחרונה על ידי Jacoby; 07-08-2007 בשעה 22:29.
עכשיו כולם להגיד- אני לא יותר חכם מתלמיד גן חובה![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחח יפה
שיט איזה רמת השכלה...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
לקח לי כמה שניות להבין .. מודה
אבל זה די מובן
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מפגר יצאתי![]()
בונא אני אידיוט..אמרתי לאחותי שתבוא ותראה את זה והיא אמרה לי תוך שנייה שמאלה <_<
חחחח מכיר אבל כמו כולם לא ידעתי כשראיתי את זה.