מילאן זה בית קברות' לשחקנים באיטליה.. הם חייבים להצעיר את הסגל ולהשאיר מהזקנים רק את נסטה פירלו סיידורף וגאטוסו.
מילאן זה בית קברות' לשחקנים באיטליה.. הם חייבים להצעיר את הסגל ולהשאיר מהזקנים רק את נסטה פירלו סיידורף וגאטוסו.
|
|
תומר ואזקס שחכתם את גורקף שלדעתי השנה הולך להיות המס' 2 של מילאן אחרי קאקא
ותומר עדיין לא נגמרה עונת ההעברות
נסטה עוד אפשר להשאיר אבל למאלדיני באמת צריך מחליף דחוף..
בית קברות או לא היא אלופת אירופה בצדק.
נסטה בן 32 או 33 אם אני לא טועה פירלו 28 זה בסדר גמור סיידורף 31 זה גם עוד איכשהו בסדר וגאטוסו נראה לי גם 28.
תקשיב באמת יש את גורקוף שהשנה ייכנס חזק מאוד להרכב של מילאן הוא הראה שיש לו כישרון ומילאן אחת הקבוצות הכי גדולות בעולם והכי מוצלחות בתחום פיתוח הצעירים.
למאלדיני יש מחליף, יש את דניאלה בונרה.
שחקן גם יחסית צעיר והוא ממש מוכשר השנה עשה טיפה טעויות אבל הוא שחקן סה"כ טוב והוא יכול הרבה יותר ממה שהוא עשה שנה שעברה.
מילאן הולכת להיות טובה השנה תאמינו לי, הקיץ היא כנראה לא עושה רכש ממש מה שאומר שבינואר הם יביאו כמה שחקנים.
הייחוד של הקבוצה הזאת זה שיש הרבה מאוד ניסיון בהרכב אחד עם השני הרבה מאוד מיומנות ומנטליות ולכן היא יכולה לקחת אליפות בליגה האיטלקית כי גם לרומא אין את זה וגם לאינטר אין את זה כמו למילאן.
היא רק צריכה לשחק טוב והניסיון והמיומנות יעשו את שלהם.
יהיה כיף!
הצעירים של מילאן לא משהו לדעתי..
הם לא עלו לבוגרים אבל הצעירים שלהם ממש טובים, ווילי אבומיאנג זה לא ממש מצליח במשחקי הכנה של מילאן היה מצוין בנוער ויש לו אח שגם הוא ממש טוב שם הוא רק צריך להשתלב.
יהיה כיף!
נוער זסה משו אחד
לעלות לבוגרים ולהצליח זה משו אחר
איפה המייקל אואן והסטיבן ג'רארד של מילאן?
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
בשחקן איטלקי שגדל מהנוער של מילאן ועכשיו הוא שחקן מוביל בקבוצה או בקבוצה אחרת :|
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
משחקי הכנה לא אומרים שככה זה יהיה בליגה ,סה"כ משחקי הכנה לראות איפה הקבוצה עומדת מה מי מו וכו'.
לדעתי קבוצות בסדר גודל של ריאל מדריד ומילאן צריכות לנצח כל משחק בכל מסגרת וחבל.