קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כנסו בבקשה עוד משחק רשת ישראלי חדש !!!
    על ידי spaky3 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 12:01
  2. [עזרה]בתוכנה:TV Tool...כנסו בבקשה...
    על ידי guy555 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 17:45
  3. כנסו בבקשה (מי שרוצה כלב)
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 20:08
  4. שאלה לי אלייכם...כנסו בבקשה
    על ידי Roje בפורום יהדות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 22:03
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:51
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 24 מתוך 24

כנסו בבקשה כל החבר'ה שרואים בצה"ל ערך עליון במדינה - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של humi
    שם פרטי
    מישקה
    לייקים
    7
    נקודות
    180
    משפט מחץ
    A friend with weed is a friend indeed

גייסון אחי... הבנתי שהיה פה איזה סיפור איתך משו קיצר לא יודע...
    אחי אני חייב להגיד לך כביקורת בונה
    אתה טירון אחי... אתה חי בסרט שארצות הברית זה מקום מושלם ושכל מה שיש בארץ זה חרא לאללה וארה"ב יותר טובה בהכל...
    אחי את רוב הדברים בקשר לצבא וליחסים בין הצבאות אתה לא יודע וגם לא תידע... ולדעתי בתור יהודי זה בושה שאתה ככה מבקר ומנסה למצוא כל הזמן למה ארצות הברית יותר טובה...
    אני גם לא אנסה לשכנע אותך ההפך (למרות שהרבה פעמים זה נכון) בגלל שאתה כל כך מסונוור מאור הזרקורים של אמריקה שזה לא משנה מה אני אגיד זה לא ממש יזיז לך... אני במקומך הייתי מפסיק לנסות לשכנע אנשים כי הרבה מהדברים שאתה אומר הם שטיות..
    כל טוב

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של orcho
    לייקים
    23
    נקודות
    18,700

ג'יסון אתה סתם ילד כאפות שרואה סרטים מה אתה מזיין תשכל
    ארצות הברית הושפלה בוויטנאם
    ותפסיק לחשוב ארצות הברית שלך יותר טובה מכל מקום

אתם חושבים שאתם טובים יותר מכולם מתערבים בדברים שלא שלכם
    והרבה שונאים אותכם
    ואתה חייב להחזיר תסרט שאתה חי בו לבלוקבאסטר יא מושפע
    נערך לאחרונה על ידי orcho; 22-08-2007 בשעה 20:45.

[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
    [18:15:27] <@FLASH> ‏לא אחי אני מכוער‏

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי Jason צפיה בהודעה
    נתחיל מזה שסין בחיים לא תבגוד באמריקה. האמריקאים לא מפחדים מהם כי הסינים חייבים להם חוב חיים. להזכירך, במלחמת העולם השנייה, היפנים כבשו(!) את כל סין. וכשהאמריקאים התערבו ושיחררו את הסינים, מאו צה טונג אמר שמהיום הזה הסינים יהיו כופפים לאמריקאים עד שיפדו את החוב. ומה שמאו אמר, זה מה שתופס בעיני הסינים! הוא זה שעשה את השלטון! נראה לך שגם הסינים ירצו להילחם באמריקאים? הם זוכרים את מקרה וויאטנם שהמדינה הוויאטנמית עד היום לא התואששה ממנו ועדיין נמצאת בתקופת האבן (ל90% מהאנשים שם אין חשמל) והם לא רוצים להיות הבאים בתור.

זה הדבר הראשון.

הדבר השני, תחשוב על זה ככה, האמריקאים לא רק שולטים בישראל מבחינה כלכלית, כי אם צבאית. אם ישראל תעשה משהו בניגוד לרצון ארה"ב, לאמריקאים יש בסיס טילים גרעינים שמוצב בטורקיה עוד מתקופת משבר הטילים בקובה.. וכידוע לך, הטורקים לא פותחים את הפה על זה כי הם יודעים מה המחיר.. זה עוד דבר שלא ידעת.. דבר שני, לצרפת יש בסיס של המארינס האמריקאי שכולל בתוכו נושאת מטוסים אחת שבאה פעם בכמה זמן (פעם אפילו המשיכה לחיפה..).. ונושאת מטוסים, אם לא ידוע לך, נושאת בתוכה 20 פצצות אטום ולפעמים אף פצצות תרמו גרעיניות. בניגוד לכל המטוסים (שכולם חמקנים) שהיא נושאת, יש בה עוד יחידות קומנדו שלא תיארת לעצמך בחיים שהם קיימות, ואני לא מתכוון לפרט עליהם..

עוד דבר שלא חשבת, כל מדינות המערב (בריטניה, צרפת, איטליה, ספרד, גרמניה וכל מערב אירופה וחלק מהמזרח) כופפות לארה"ב.. מילה של מר. בוש אליהם והם מפסיקים בכיף לסחור עם ישראל.. הסינים? קודם כל יש להם טכנולוגיה שלהם, שנית, הם מקבלים המון כסף ממשלת ארה"ב ובתמורה הם זוכים בכל מיני דברים סודיים שלא גילו עדיין לציבור..

אתה שוכח מה מגדיר מעצמה או מדינה כלשהי למעצמת על שקיימת רק אחת כמוהה היום.. המגדיר הוא כוח כלכלי, כוח צבאי וכוח דפילומטי.. נכון להיום רק ארה"ב מחזיקה בשלושת אלו..

אל תשכח, ארה"ב מחזיקה את המפתח לבאו של עידן הקרח, והוא הקרחונים.. אם היא תמיס אותם, היא תתחיל צונאמי בכל מקום כמעט בעולם.. יפן תעלם, אוסטרליה תימחק, ישראל תוצף, כל מדינות סקנדינביה וצפון אירופה יעלמו כלא היום, בקיצור, יותר גרוע ממה שהתנ"ך יכול לאחל.. ואחרי זה, בגלל שהקרחונים ימסו, הם יועלו לאטמוספרה (תהליך של העלות אדי המים, במקרה זה המים הקפואי) ובגלל הקור העצום שלהם, הם יצרו ימים שלמים של 50- ואף גרוע יותר.. אתה לא יכול לתאר מה יהיה.. אומנם זה גם ינקה את האוויר וירפה את האטמוספרה (בגלל הקור שלהם, הם כאילו יבנו אותה מחדש, אבל בעצם הם יסתמו חלקים שנפתחו.. המדענים מנסים לעשות זאת מלאכותי אבל עד היום ללא הצלחה..) אבל מה המחיר... זה הכוח האולטימטיבי שמעטים יודעים עליו שקיימת בראשות ארה"ב.. אתה מוזמן לשואל רק את מי שנולד שם ועוסק בזה, הוא יגיד לך..

אז בנושא הזה לישראל אין שום עדיפות על האמריקאים ולאמריקאים לא אכפת מכם אלא אכפת להם שתהיה פה שליטה שלהם זה הכל.. אתם לא יותר ממריונטה בשבילם..

המשך ערב מהנה,
    Jay.

קודם כל אני רוצה להגיד לך משהו לפני הפירוט, זה שאין לך מושג. אני ישראלי ואני יודע פי 10 ממך על הצבא האמריקאי ועל ההשפעות האמריקאיות בעולם, ומה שאני יודע זה דברים נכונים ולא גיבוב של שטויות.

הסינים חייבים לארה"ב? תגיד לי אתה בכלל יודע על מה אתה מדבר?
    אתה יודע שבתחילת השנה הסינים יירטו לווין בחלל שזה נחשב לאיום והתגרות ישירה בצבא האמריקאי, מהחשובים ביותר בשנים האחרונות?
    אתה יודע שהסינים ערוכים תמרונים צבאיים מלאים וענקיים עם רוסיה כל שנה?
    אתה יודע שעוד פחות מ20 שנה הכלכלה הסינית תעקוף את האמריקאית, וזה רק במידה שהכלכלה האמריקאית תשאר חזקה ולא תרד כמו שהיא עכשיו, אם היא תרד זה יהיו עוד פחות.
    נראה לך שאכפת להם מה קרה במלחה"ע לפני 60 שנה?

במלחה"ע השניה היפנים לא כבשו את כל סין. וארה"ב גם לא נכנסה לשם ושחררה אותם כמו שאתה אומר. זה ממש לא היה ככה. פתח וויקיפדיה ותבדוק.
    ובלי קשר, גם אם סין הייתה חייבת לארה"ב משהו, אם אתה תולה בזה את התקוות שלך אתה חיי בסרט.
    הם זוכרים את וויאטנם? אני זוכר את וויאטנם כמלחמה שהאמריקאים - הצבא החזק בעולם, נלחם כנגד חבורה של איכרים עם רובים וכלי נשק סוויטים שנחשבו לנחותים בהרבה מהאמריקאים, ואתם עוד סובלים מהמלחמה הזאת עד עכשיו. אי אפשר להגיד אפילו שארה"ב ניצחו את המלחמה. 16 שנים הם היו תקועים שם וכמעט 60,000 אמריקאים נהרגו. ולמעלה מ300,000 נפצעו והרבה עד היום לא יודעים איפה הם. ניצחון אתה אומר? זאת אחת המלחמות שהאמריקאים רוצים למחוק מהתודעה של העולם ולא להזכר בה.
    ואתה עוד משווה אותם לסין?
    סין היא מעצמה עולמית עם הצבא הגדול ביותר בעולם, שגם מתקדם מבחינה טכנולוגית, עם מספיק ראשי נפץ גרעיניים בשביל למחוק את כל ארה"ב עשר פעמים וישארו רזרבות.

ארה"ב בחיים לא תוכל להכנס לסין כמו שהם נכנסו לוויאטנם, אתה צריך להתבייש שאתה כל כך בור עד שאתה אפילו משווה את המקרים שלא קשורים אחד לשני בשום צורה.

זה דבר ראשון, דבר שני.
    הוא שאתה קודם כל תפסיק להגיד לי " עוד משהו שלא ידעת " כי 99% מהדברים האלה שלא ידעתי הם דברים לא נכונים שאתה ממציא על המקום.

אה, אז אם ישראל תשתף פעולה עם הסינים אז היא תמחק מעל המפה עם טילים גרעיניים מטורקיה? איפה אתה חי? לארה"ב אין שום בסיס טילים לא בטורקיה ולא באיטליה כמה חודשים לאחר משבר הטילים עם קובה. אין שם שום בסיס.
    טורקיה אפילו לא הסכימה לאמריקאים להשתמש בבסיסים שלהם בשביל לתקוף בעיראק או למלחמה עתידית עם איראן.
    בצרפת אין שום בסיס אמריקאי, לא של נחתים ולא של שום דבר אחר.
    נושאות מטוסים אמריקאיות מגיעות לשם לתרגילים משותפים כמו עם כל אחד אחר.

נושאת מטוסים לא נושאת בתוכה אף לא פצצת אטום אחת. אף אחד מהמטוסים המשרתים על נושאות המטוסים האמריקאיות הם לא חמקנים. לא רק שלא כולם, אף לא אחד.

אף מדינה אירופאית לא כפופה לארה"ב ואתה חי בסרט אם אתה חושב שכן.
    האיחוד האירופאי לא כפוף לאף אחד. והתדמית של ישראל מראה את זה. בזמן שארה"ב בעדנו כל הזמן, האיחוד האירופאי לא משתף איתה פעולה בנושא הזה.

הסינים זוכים בהמון כסף ממשלת ארה"ב?!?
    תגיד באיזה יקום מקביל אתה חי?!?
    סין היא מדינה עויינת. עויינת לארצות הברית. היא לא מקבלת ממכם דולר, בטח שלא טכנולוגיות.
    למרות שלסין יש טכנולוגיות מסויימות, הם היו רוצים את הטכנולוגיה שמפתחים בארץ שברובה מתקדמת בהרבה על מה שהם מפתחים שם.
    " הנה משהו שלא ידעת " - רוב הפרוייקטים שמפותחים ברפא"ל, בתעשייה האווירית, אלביט, אלתא, אליסרא - שווים, או בחלק גדול מהם יותר מתקדמים מהמערכות האמריקאיות המהוללות של לוקהיד מרטין, רייתיאון, בואינג, והרשימה נמשכת.
    ואת זה הסינים רוצים, ולא מקבלים כי אנחנו בני ברית שלכם.
    יש לך מושג בכלל כמה כסף ישראל יכולה לעשות ממכירה של מוצר אחד בלבד - מערכת הפאלקון ( רדאר אווירי שעולה בהרבה על ה AWACS האמריקאי המקביל ) לסין?
    מיליארדים. וזה סתם מוצר אחד מתוך רבים שהם יהיו מעוניינים בו.

ובקשר לחלק על הקרחונים.
    בחיים שלי לא שמעתי מישהו מדבר כל כך הרבה שטויות שהוא לא מבין בהם.
    תחזיר את הסרט לבלוק באסטר ושב בשקט בארה"ב המהוללת שלך.
    עלק להמיס את הקרחונים.. אתה חי בסרט.
    נערך לאחרונה על ידי v33t; 22-08-2007 בשעה 21:42.

משתמש משקיע האוואטר של N0br0s
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    1
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    בנות חושבות דבר אחד, אומרות דבר שני ועושות דבר שלישי

אחי כמו שאני אומר בכל הודעה שלי ואני גם יכניס את זה לחתימה שלי:" אצל jay יש 90% שקר ו10% בלי קשר בכל מה שהוא אומר" וזה תמיד כך...

אתה יודע, למי שיש כסף, תמיד יקבל עדפות.. יעדיפו לזרוק אותך בתור בשר תותחים מאשר לאבד אותו... הכסף שלו תורם למדינה יותר ממה שאתה אי פעם תתרום בשרות צבאי.. הכסף שלו הוא אחד מהדברים שמחזיק את המדינה.. אתה יודע כמה מיסים ישראל גובה? זה רצח! הם משלמים בכסף את השירות שלהם! תגידו תודה שהם לא מרמים בתשלומים ואז אפילו אוכל לא הייתם מקבלים וקונים הכל בעצמכם!

תתחילו להפנים כבר! לצה"ל לא אכפת מכם! בשבילו אתם בשר תותחים! אף אחד לא יזכור אותכם אחרי שתהרגו, לאף אחד לא יהיה אכפת מכם.. לעומת זאת, את הסלב האלו יזכרו לתמיד.. אגב, אתם יודעים שהם לא ישארו פה כל הזמן.. בשביל להתפתח יותר ולהרוויח יותר, הם יעברו לחו"ל ויהגרו למדינה אחרת..

לפני שאתם כועסים על אנשים שמשתמטים, תבדקו למה הם עשו זאת!! המדינה נותנת להם חרא כל הזמן שהם חיים! מיסים גבוהים, חצי ברחובות, אין צדק, אין משטרה, צריך לעבוד קשה מאוד בשביל אוכל, ואחרי זה אתם מצפים שהם עוד יתרמו למדינה 3 שנים מהחיים?! אתם יודעים, בשביל לקבל צריך לתת.. אתם רוצים לקבל אותם בתור חיילים? תתנו להם חיים נורמלים!!!

ולפני שאתה מאחל לאנשים למות, תבדוק את מצבך.. כי בצבא הסיכוי שאתה תמות גדול יותר מאשר שאושרי ימות..

המשך לילה שקט,
    Jay.

חתיכת אידיוט!
    את חברים שלי שנהרגו אף אחד לא ישכח!
    הייתי באזכרות (מטעם הצבא) של לוחמים מהיחידה שלי שנהרגו לפני 20 שנה! אף אחד לא שוכח ואף אחד לא ישכח!
    אנשים כמוך באמת שלא צריך בצבא...לך תפגין מול גדר ההפרדה נגד ה"כיבוש"!
    אתה צודק רק בדבר אחד במה שכתבת... בשביל לקבל צריך לתת... אבל התבלבלת בסדר...
    אם ה"סלב" האלה רוצים לקבל חיים פה במדינה הם צריכים לתת מעצמם... אבל האמת שלא צריך אותם... ולא רק אותם... שלא יגייסו את מי שלא צריך, ואת הכסף שיחסכו מזה צריך לתת ללוחמים!

אם ישראל כל כך טובה, בוא נראה אותה שורדת בלי עזרה אמריקאית.. להחזיר את כל מה שקניתם מאמריקה.. זה כולל את כל הרובים, המטוסים, הכסף, התחמשות, הציוד ולהישאר רק עם מה שיוצר בישראל.. אתה יודע עם מה תישארו!? כלום! פשוט כלום! כי הכל Made in the U.S. וזה משהו שלא תוכל לשנות! אם ישראל טובה, בוא נראה אותה מסתדרת.. אתה יודע שבמקרה כזה תהיה הגירה המונית מישראל וישארו פה רק החלשים והזקנים שימותו כשישראל תעלם.. אז בינתיים תגיד תודה לי ולאמריקאים שאתם עדיין קיימים.. כי כספי המיסים שאני וכל חברי האמריקאים משלמים בתור מיסים פדרלים הולכים בחלקם
    Jay.
    אם אתה לא יודע ישראל ויתרה על הסיוע האמריקאי לתקופה לפני כמה שנים מהסיבה הפשוטה... שראש הממשלה דאז (בגין) החליט שנמאס לו לבקש אישור מארה"ב על כל פעולה שהוא רוצה לעשות... ואתה יודע מה קרה? ישראל הפציצה את הכור בעיראק והכלכלה פה שיגשגה
    לא היו מעשי טרור לאורך כל התקופה! אתה ילד מטומטם וטיפש שאין לו מושג בכלום! החיילים האמריקאים לא מגיעים לזרת של הרגל של החייל הישראלי הכי פשוט...
    ראיתי את המארינס מתאמנים במתקן אדם... הם רק פוזה
    בתרגילים זיינו להם ת'צורה...
    בעיראק הם אוכלים חרא בגלל שאין להם מושג בלחימה
    אתה יודע שכתב של חדשות 10 הציל שיירה שלמה של צבא ארה"ב בגלל שהוא העיר להם לא לנסוע עם אורות בלילה(זה נראה הגיוני אבל עד לאותו יום הם נסעו עם אורות ולא מבינים למה תוקפים להם את החניוני לילה).

שיהיו לך חיים טובים ואני מקווה שתתעורר

משתמש כבוד האוואטר של humi
    שם פרטי
    מישקה
    לייקים
    7
    נקודות
    180
    משפט מחץ
    A friend with weed is a friend indeed

חברה די עזבו אותו... הבנו את הרעיון לגבי הבחור.. וגם ככה הוא נעול על הדעות שלו זה לא ישנה
    בבקשה להפסיק להתנפל על גייסון

משתמש אטרף האוואטר של L.K
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שער 5 זה הבית של האדומים

כן בחייאת חח התעלמנו מהנושא המקורי של האשכול
    המשתמטים החדשים
    ביקצור חבר'ה אל תתעלמו מתופעת ההשתמטות תשרתו את המדינה בגאווה כי גם כשחרא אין לנו ארץ אחרת ולצה"ל כן אכפת מאיתנו!
    ואם אתם רואים ת"סלבס" ברחוב תעשו טובה ובמקום לבקש חתימה תבעטו בהם שיהיו סלבים במקום אחר כי מבחינתי מי שלא משרת בצבא הוא אפס שום כלום במדינה הזאת
    Take me, touch me, hold me like you mean it
    Make me come alive

קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !

משתמש ותיק האוואטר של -עדי-
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אדם אכל בישביל חווה תפוח, בישבילך אני יאכל פרדס שלם

כל מילה זהב, זה כמו הבנות האלה לדוגמא אגם רוטברג שעושים שירות מקוצר.. למי אכפת שהם סלבים.. הם בני אדם כמו כולם וכמו כל בני האדם שירות הוא שירות

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,810 | הודעות: 8,199,403 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect