פאן--חיימר/ווקס--ספרי
3 שלבים פשוטים
|
|
מממ.. טוב..
תודה..
אני מבין שצריך לקנות גם חימר גם וואקס וגם ספריי..
עד שהשיער מקשיב למשהו.. כל זה רק בשביל שיער חח...
טוב תודה לכם...
הבעיה היחידה זה פאן... אנ'לא כזה טוב בזה...
זה אולי עושה את השיער שלי חלק... אבל בקצוות הוא מתקפל... אתם מבינים? זה מה שמעצבן...
ספריי זה לא תחליף לווקס,טוב חח...
בוא נגרום כבר לאשכול להסתיים..
אז תגידו בקיצור...
מה אתם ממליצים וואקס או ספריי לשיער??
מה יותר משאיר את השיער חלק לאחר פן או משהו אחר...
מה כאילו יותר משפיע ספריי או וואקס..??
רק את זה אני צריך לדעת וזהו.. תודה...
והאם חימר הוא יותר טוב?
אל תקנה דאקס בשום פנים ואופןןןן
הוא לא מתקפל, אתה לא יודע לעשות, תתאמן..זה אולי עושה את השיער שלי חלק... אבל בקצוות הוא מתקפל... אתם מבינים? זה מה שמעצבן...
חחחחחחחחח מסכן הילד איך כולם סיבכו אותו
בוא נסכם שלא כדי לך לעשות את ההחלקה
עכשיו זה ככה אם תבקטע של אימו לא כדי לך וואקס. וואקס זה לעיצוב יותר להעמיד לא לעשות אימו.
בשביל זה עדיף פאן . עכשיו אם תרוצה שיער חלק לצד תעשה פאן לצד אחרכך שים חימר (לך לספר תבקש ממנו)
60-80 שקל זה עולה ואתה שם ממש ממש קצת ככה שיקבל צורה . אחר כך אתה שם ספרי שיחזק שזה גם מהספר תבקש ספרי שיחזק תשיער זה עולה בסביבות ה50 שקל והשיער שלך מסודר ..
נערך לאחרונה על ידי - oR -; 24-08-2007 בשעה 21:16.
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -
אוקי תודה כולם..
אני רוצה לקנות ספריי... לא יודע אם אצל ספר... אבל אצל סופר פארם עדיף..
אני שמעתי שיש ספריי מקשה טוב ... מון פלטין.... ספריי מקשה MON PLATIN... כמה הוא עולה? ואפשר להשיג אותו בסופר פארם? או במספרה רגילה??
אני מציע קודם כל
1.תעשה פן
2.תשים את הספריי
3אחרי זה שים את הווקס
אולי זה יעזור
הצעה שלי, לך לספר צעיר ובעל עניין, ותבקש ממנו שיראה לך איך עושים פן , תראה בידיוק מה מתאים לשיער שלך, גם תלמד איך עושים פן, תראה אם אתה צריך ספריי בכלל, אולי השיער יחזיק ככה טוב, אולי הוא ישים לך וואקס \ חימר, פשוט מאוד תראה מה מתאים לסוג השיער שלך כי ככה קשה לנו מאוד להגיד לך מה לעשות..
חח שום כבוד, אם היית מעלה תמונה הייתי יכול לנסות לעזור יותר גבר, בעיקרון צריך לעבוד הרבה עם הפאן ובסוף לומדים ומקבלים ניסיון, כל אחד לומד שיטות שיהיה לו יותר נוח איתן על עצמו..
וואקס מחזק את השער ומשאיר ותו בצורה שאתה נותן לו [: