חחחח דפקת לאחד מהם בוקס וכולם ברחו? חחחחחחחחחחחח
אחי זיינת אותם ואתה יכול לישון בשקט..עלק "ערסים" חבורה של צ'יפסים
טוב מאוד עשית
חחחח דפקת לאחד מהם בוקס וכולם ברחו? חחחחחחחחחחחח
אחי זיינת אותם ואתה יכול לישון בשקט..עלק "ערסים" חבורה של צ'יפסים
טוב מאוד עשית
|
|
עוד עבריין...
קיצר אחי אין הרבה מה לעשות
חפיף יבואו יביאו לך מכות...זה סתם בשביל הפוזה אני לא מאמין שיקרה לך איזה נזק חוץ מאולי אף שבור משהו בסגנון אחי זה החיים לא תמיד יש לך מה לעשות אתה יכול לבחור איך להתמודד עם זה בכל מדי דרכים..אתה יכול ללכת עם אולר וכמו טמבל להחזיר לו באותו מטבע או שאתה יכול להיות עם חברים ואז אולי תרגיש יותר בטוח. אתה יכול אולי להיקשר לאנשים שבערך דומים לו מבחינת ערס וזה וככה לא תצטרך לפחד..החלטה שלך אחי אבל שמע אם זה סתם קטע של פוזה שהם עושים עליך אז נגיד חטפת מכות..אז מה? כולה מכות יום למחרת אתה כמו חדש והם רק יצאו חארות לא גברים תסתכל על זה ככה
בהצלחה
-ReMiX-
חחחחחחחחחח כל כך מצחיקה אותי הסיטואציה של כמה ערסים עושים פוזות ואחד מקבל אגרוף בפנים והם בורחים חחחחחח
אני לא מאמין שהם יחזורו "לנקום", הם בטח מפחדים ו"תופסים" ממך עכשיו.
אם הם כן באים אליך חשוב מאד שתפגין המון ביטחון עצמי, תמיד תשים לב לידיים שלהם ולפעולות שלהם שלא תכנס למצב של סכנה. אם אתה רואה אותם מרחוק ישר תתחרק.
אם קרה וכן נכנסת איתם לעימות ומישהו הוציא סכין פשוט תעשה לעצמך טובה, שים את האגו בצד ורוץ
ולפעמים הבאות שערסים מתחילים איתך - תעשה את עצמך כאילו אתה חירש, תגיד לו משהו כמו "אני ממהר אחי" ותמשיך ללכת אפילו בלי להסתכל לו בעיינים הוא ירד ממך
חח זה ערסים כאפות חחח
עלק ערסים איזה נתת כאפה והם ברחו
סתם ילדי כאפות סמוך עלי אל תפחד
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
חח, שמע זה מה שנקרא פוזה בלבד, והם כנראה סתם עושים רוח, חבורת ערסים לא תברח בגלל שאחד מהם קיבל אגרוף, בעיקרון אם הם היו ילדים שיש לך מה לפחד מהם, הם היו חוזרים אליך באותו היום, אם לא באותה דקה , פשוט מאוד מוציאים סכינים וסוגרים עניין במקום, ואם לא סכין אז כל דבר שהיה בהישג יד, ולדעתי אין לך הרבה מה לפחד אם זה קרה כמו איך שאתה מתאר.
עכשיו , יש לך בעיה אחרת, "כלב פחדן מסוכן מכלב אמיץ"..
מה זה אומר? שלכלב פחדן יש יותר סיכוי לעשות שטויות , כי שאתה נכנס לפאניקה \ לחץ אתה עושה שטויות, אתה לא חושב על מה שאתה עושה, כלב אמיץ עושה דברים כשהוא חושב מראש על הצעדים שלו והכל מחושב, ואני חושב שאתה מתמודד פה עם כלב פחדן, והוא יכול לעשות שטויות רק בגלל לחץ חברתי \ רצון לעשות פוזה, ואתה צריך להזהר, לא להכנס איתו לויכוחים מיותרים, ובפעם הבאה שהוא בא אליך תנסה לדבר איתו, אל תריב איתו ובפעם הבאה שהוא יבוא אליך ויחפש ריב , אל תתפה לריב איתו כמה שתיהיה בנוי טוב וחזק, לך תדע מה הוא מתכנן ואיך הוא בא..
לדעתי פשוט תקווה שהעניין נשכח, ואם הוא לא נשכח ובאמת תקלה לבעיה עדיף שתקח את הרגליים ותלך משם.
חחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו...
תאמין לי אם זה היו באמת ערסים ולא סתם פוזות הם כבר היו דוקרים אותך מזמן...
אבל אם הבאת לאחד מהם אגרוף והם ברחו אז אין לך מה לפחד...
לולקס, בום שאנקר וילוו סליידר אמרו בערך כל מה שאני רציתי להגיד.
אני ממליץ להעזר בהם.
מלא ילדים קטנים מגיבים כאן בלי שהם בכלל יודעים מה זה חיים.
תראה יש תערס צעצוע ויש תערס ערס
קיצר לערס צעצוע מספיק דחיפה והוא בורח או איזה כמה אגרופים עם בא לך להרביץ למשהו
וערס ערס יהיה לו כבוד אליך ועם תגיד לו אחי לא בא לי ללכת מכות היום הוא יגיד לך סבבה וילך משם
לא קשה להבדיל הערס צעצוע ישר יבוא אליך בפוזה "בא לי להרביץ לך היום" וערס ערס יבוא אליך כמו שהם אומרים "בטוב"
אבל זה לא פיתרון לפתור דברים במכות! נו באמת..
זה כבר הופך להיות חשבונות אישיים .. ומלא אנשים נרצחים בגלל זה .
לפי מה שסיפרת ה"ערסים" האלו היו ערסי לייט.. ז"א.. במובן של הפוזה.. זה מה שהם ניסו לעשות.. כמו שאמרת "להרשים את חברות שלהם.."
וכנראה שלא הצליח להם.
אם הבאת לאחד מהם בוקס לפנים והוא לא הגיב בחזרה או שהם לא עזרו לו ותקפו אותך.. באמת שאין לך מה לפחד..
אתה חושש מהעתיד.. אז תסתובב עם עוד אנשים ושלא יווצר מצב שתהיה מתישהו לבד.
אם זה ימשיך כדאי לדווח למשטרה או משהו כזה.
אל תדאג... אתה לא תידקר...
אני אומר לך מנסיון...
אם אתה תיראה אותם ברחוב עם עוד כמה אנשים פשוט תברח, אתה לא תיצא מושפל מזה.... פשוט תברח
אם תיראה אותם לבד שהם באים במטרה להתחיל איתך שוב או לסגור עיניין (הכוונה להשפיל אותך בחזרה) פשוט בלי להסס תכניס להם מכות ואני רציני לגמרי
תכניס להם מכות אבל תשתדל לא לשבור להם איזה עצם ולא להוריד להם דם...
קרא חוקי חתימות