פשששייה איזה זין :/
פשששייה איזה זין :/
|
|
לכל אחד יש דעה אחרת חח =]
מוזר![]()
מסכנה.........![]()
מה שהיה לה אחת האלגריות הכי קשות שיש.. לא לאכול מוצרי חלב ורוב הדברים שאוכלים זה חלב... מי שהכין את הבורקס צריך לקבל תביעה מה זה שאריות גבינה בבורקס תפוח אדמה
אמממ באסה![]()
ואיייי איזה זין זה... אחותי חולה אלרגית לכל דבר שיש בו גלוטן..יעני לחם פיצות פסטה מלא מלא דברים.. צליאק קוראים לזה זה מפחיד לאללה
מסכנה...
אלרגיה מביאה בעיות
יש לי חבר בכיתה שרגיש לקמח..הוא לא יכול לאכול פיטה וכל המאכלים שעם קמח...זה כזה חרא
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
אלרגיה זה מצב שקורה כאשר הגוף נילחם במיני חיידקים אשר מזינים אותו ועוזרים לו במקום להלחם בחיידקים מזיקים
אלרגיה קוראת בדרך כלל שהבן אדם כילד לא נחשף להרבה חיידקים ושומורים עליו יותר מדי כמו "אינקובטור" שהילד גודל באזור סטרילי הגוף לא מתחסן ורגיל לעובדה ששום דבר לא יכול להזיק מהסביבה והמערכת החיסונית נעשת חלשה מאודדד!
לכן ילדים שגדלו באיזורי קיבוץ רפת דיר וכו' יהיו הרבה פחות רגישית והמערכת החיסונית שלהם תעבוד הרבה יותר טוב מכיוון שמאז שהם היו תינוקות הם נחשפו לחיידקים והגוף למד להתמודד איתם
אלרגיה - ויקיפדיה
נערך לאחרונה על ידי סקסויאדיס; 29-08-2007 בשעה 14:36.
WTF איזה מסכנים המשפחה תחשבו הילדה שלהם מתה בגלל שאריות של גבינה על בורקס תפוח-אדמה פאק