|
|
ברצלונה/מנצסטר יונייטד/ליברפול/ריאל מדריד (לצערי)
פעם היה כייף....
או בארסה או צ'לסי או מילאן יהיו בגמר , לפחות אחת מהן. אם צ'לסי מקבלים את ליברפול בחצי גמר מוריניו מפוטר ומביאים מאמן אחר אולי עם מזל חחח אני צוחק אין סיכוי שצ'לסי יקבלו את מילאן. אני חושב שאם יובנטוס היו משחקים בליגת האלופות היה להם סיכוי טוב לזכות אבל הם לא.
בקיצר , בארסה של רונאלדיניו , או צ'לסי של לאמפרד , או מילאן של קאקא
Antonio Puerta and Chaswe Nsofwa, Rests In Peace
מילאן הפכו לבית קברות והם לא יקחו צ'מפיוס בטוח.. אני מאמין או ליברפול\ריאל\באחארה\צל'סי\ באיירן
שכחתם את באיירן שנראת כיום הבכושר הכי טוב באירופה דורסת כל קבוצה בליגה הגרמנית
נערך לאחרונה על ידי skiper; 29-08-2007 בשעה 21:42.
לפי דעתי או ריאל או מילאן או צ'לסי...בסוף נראה לי צ'לסי כי באמת מגיע לה לא להמשיך להיות לוזרית שכזו!!!3 מ 4 השנים האחרונות היתה בחצי אך בלי הופעה בגמר!!!
לסקיפר-שכחת שבאיירן בכלל תשחק באופא?היא בכלל לא נמצאת בצ'מפיונס...אולי שנה הבאה...
נערך לאחרונה על ידי zxcv199; 29-08-2007 בשעה 21:58.
המועמדות שלי הם:
ריאל,בארסה(למרות שאני בטוח שהם יעופו בשמינית),אינטר ומנצ'סטר.
ריאל מדריד ..ואז ליברפול!
והם גם הביאו את איברהים בה לא הבנתי בשביל מה הביאו אותו מקבוצה חובבנית?
יש קבוצות של צ'מפיונס ויש קבוצות של ליגה. אלה של הליגה בזמן האחרון קשה להן מאוד לעלות לגמר.
בגלל זה אנחנו ראינו את ליברפול ומילאן בגמר האחרון. לא השתנה כלום משנה שעברה, הפייבוריטיות הן אותן פייבוריטיות, רק באיירן וולנסיה ירדו מהפרק, ליון נחלשה וסביליה באה כאנדרדוג שרוצים שיזכה.
הייתי רוצה שסיבליה יקחו, אבל זה לא יקרה. צ'לסי, ליברפול או מילאן יש להן את הסיכוי הכי גדול לדעתי. בארסה וריאל הן סימן שאלה כרגע אבל ברור שהן יכולות. מנצ'סטר עוד יכולה להתחבר פתאום תוך חודש, אבל היא צריכה להתחבר שוב, אותו תהליך כמו שנה שעברה עם הכגורגל המלהיב של ה7:1 מול רומא.
תתארו לעצמכם מה יקרה שנה הבאה, כשיובה ובאיירן יחזרו.
טוב מכיוון שאני אוהד מילאן הדעה שלי לא ממש רלוונטית פה, כי זה יהיה טיפה צפוי
-אבל-
אני אלך פה על סביליה, עד כמה שזה עצוב לי אני לא יודע לכמה גדולות מילאן יכולה להגיע אם היא רוצה גם ליגה וגם אלופות, כשהגיל הממוצע של השחקנים כל כך גבוהה
עם סביליה, זה ההפך המוחלט ואני אוהב את המשחק של הקבוצה הזאת
מה שבאמת חבל לי זה על באיירן, שיכולה לקחת את הגביע בלי לראות אף אחד
נערך לאחרונה על ידי AND; 30-08-2007 בשעה 03:04.