תחייב חתימת הורה
בטח רק מגיל 18 ++ לא חייב
תחייב חתימת הורה
בטח רק מגיל 18 ++ לא חייב
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
|
|
orcho בסדר והשגתי חתימה , כמה זה עולה ? הכרטיס עצמו רק.
מה שאני יודע שאתה צריך משכורת של 300 שקל מינימום כל חודש למשך תקופה מסויימת
לא צריך שום משכורת צריך כסף בחשבון
ואתה לא יכול להשתמש בזה באינרטנט אבל יש שירות אחר של ויזה שיוצר לך דרך האתר שלהם מין כרטיס וירטואלי כזה ואתה כאילו ממלא אותו בכסף ויוצר כרטיס, וככה שאתה רוצה להשתמש באתרי אינטרנט אתה יכול לשלם איתו הוא נחשב כמו כרטיס , אתה יכול לשים בו בידיוק את הסכום המדוייק וככה לא יכולים גם לדפוק את הכרטיס האמיתי שלכם בחיים כי זה בעצם כרטיס וירטואלי..
אתה יכול
נראה לי צריך אישור אנ יהלכתי עם אמא של יאני זוכר
זה לא פייפאל אני לא מוגבל..
הנה מצאתי
http://www.isracard.co.il/text.asp?g...arge tid=2234
הבנתי שאם אתה טוען את הכרטיס הזה עם כרטיס שהוא לא בינלאומי אתה לא יכול לקנות באתרים בחו"ל רק בארץ, תקרא ותחכים
פשוט מאוד...
1) עד גיל 18 -חתימת הורה. מעל - לא צריך.
2) רוצה מינוס? צריך ערבות בנקאית כלשהי [בד"כ ההורה שם את החשבון שלו, שלחשבון שלו יש ערבות כלשהי]
3) אם אתה פותח חשבון חיילים [אתה מביא צו ראשון] אתה לא משלם עמלת שורה וכל החרטא הזה, ויש לך מסגרת עד 500 שקל אם אתה מצהיר שתהיה לך הכנסה כזו [הם יוצאים מנקודת הנחה שבאמת תהיה חייל...חחח..] וכמו-כן גם הכרטיס אשראי לא עולה לך כסף, אין לך דמי החזקה, דמי שמירה וכל הדמי חרטא הזה...
קיצור, מה שקנית-שילמת.
4) זה מה שאני מכיר לרוב הבנקים... אבל שוב, זה תלוי גם בסניף [חוץ מזה שאף אחד לא יעשה לך חשבון בלי אישור הורים ואף אחד לא ייתן לך מינוס בלי ערבות, שזה בטוח כאילו...וגם זה שחיילים לא משלמים עמלות]
עוד שאלות?
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
LOVERBOY , דיברת על כרטיס VISA בין לאומי נכון?
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
אני חושב שהוא חושב שאם נניח הוא קונה חשבון כולשהוא שמקורו בחו''ל, הוא צריך כרטיס חו''ל - לפי מה שאני יודע לא אתה יכול ויזה רגיל והלשתמש בשירות המצויין שאור הביא לך
עד גיל 16 צריך אישור מההורים.
חשבון צעיר לפני צבא לא יתנו לך כרטיס אשראי אלא אם כן יש לך ביטחונות (חסכונות וכו').
מה שאתה יכול לעשות זה לפתוח קרוב לגיוס חשבון חייל שזה לשנות את מבנה החשבון שלך וכל זה עד גיל 21.
חוץ מזה אתה לא יכול לקבל ויזה רק אולי ויזה צעיר זה נקרא שזה כמו טוקמן שאתה מטעין כסף ויש לך
בכמה בתי עסק כמעט בכולם לקנייה שהיא לא בתשלומים.
בקיצר ולעניו לא תקבל ויזה מתחת לגיל 18 שאז אתה מורשה חתימה ונחשב בגיר.
סורי.
שואה להבועל!
גם אני שונא את הבועל גרמניה ת"א....
ורביד עד גיל 16 החתימה.
והמסגרת של ישראכרט זה עד 1000 שקל .
ויזה יש אלקטרון ( כרטיס שלא ניתן לגיהוץ - המספרים מודפסים ולא מובלטים).
שהמסגרת נקבעת מול הבנק בד"כ אתה יכול להגיע למקסימום של 2500 מה שאני עשיתי בתקופת הצבא.
שואה להבועל!
גם אני שונא את הבועל גרמניה ת"א....