|
|
אחי תשמע תקח קקטוס תמרח על זה מיץ סברס תתחיל לשפשף בפלטה אחי אתה יוצא מה זה רגוע אחי תאמין לי השיטה הכי טובה
או שתלך לקמבודיה תקח קוקוס ששוכן אצל האנידמושיבואן אחי משו בן זונה אחר כך תקח קרן של גדי אחי תערבב אחי קח ציפורניים של נשר אחי תערבב גם עד שיצא לך משו טוב תאכל אחי הא ושחכתי תוסיף גם הפרשות של דגים זה בריא ..
על תלך לרופא שניים אתה ניכנס אליו עים שניים אחרי 5 שנים אתה יוצא כולך עים שתלים\פלטה
(בסוף השן תפסיק לכאוב לא חחחח!? )
[=
דלקת חניכיים ? לצחצח טוב טוב 2-3 פעמים ביום אחרי הארוחות ואח"כ עם קיסם שיניים או חוט דנטלי. בשום אופן לא לצחצח חזק כמו שכתבו פה כי זה יכול להוביל לנסיגת חניכיים שזה כבר הרבה יותר גרוע ורוב הפעמים בלתי הפיך. תחפש בגוגל דרך נכונה לצחצח שיניים.
לא וודקה -_-
שים וויסקי או ערק עדיף ערק.
ייעביר לך את כל הכאב כל עוד זה על זה
בלי צמר גפן פשוט תעמיד את הערק בפה.
נערך לאחרונה על ידי LoaCker; 07-09-2007 בשעה 00:01.
נראלי עדיף רופא וזהו במקום תרופות סבתא :\
גבר!
..."עד החתונה זה יעבור!"
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
וואי איזה צחוקים עם יניב ומשה =]
:|
בכל מקרה,יש לי גשר אז אני צריך ללכת לרופא במקרה של כאב שיניים לא סתם תרופות סבתא...
נערך לאחרונה על ידי -עדי-; 07-09-2007 בשעה 08:27.
אהה יש לך מצב מתסבך קצת מכיוון שברגע שיש לך גשר אז אתה לא יכול לעשות טיפול שיניים תלך לרופא להתיעצות אולי תוריד את הגשר מוקדם (חלומו של כל ילד )![]()
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
טוב די איזהספאם עשיתם
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער