ישראל לא תיפגע?
אם סוריה תראה שהיא קורסת במלחמה מול ישראל היא תראה לך מה זה לא להיפגע הם יפגיזו אותך בארטלירה ירתשו את כל אזור מהרכז סתם בשביל הכיף. וחיפה על הדרך כל ריכוז אוכלסין יופגז.
ישראל לא תיפגע?
אם סוריה תראה שהיא קורסת במלחמה מול ישראל היא תראה לך מה זה לא להיפגע הם יפגיזו אותך בארטלירה ירתשו את כל אזור מהרכז סתם בשביל הכיף. וחיפה על הדרך כל ריכוז אוכלסין יופגז.
|
|
חחח ברור שניפגע במידה כלשהי...
אבל הפגיעה אצלהם תהיה הרבה יותר חמורה משום שזה לא כמו לבנון שנלחמנו באירגון צבאי והיה קשה לתת טילים לכל אורך לבנון - אי אפשר המלחמה הייתה מול אירגון טרור ולא מול מדינה, אלא שעכשיו זה יהיה מול מדינה שלמה, ככה שישראל יכולה להגיב על כל סוריה איך שבא לה וכמה שמתחשק להואחת הסיבות שהם לא ייצאו נגדנו למלחמה זה מה שאמרתי כרגע... אין להם טילים נגד מטוסים שלנו באוויר אלא אם רוסיה תספק להם, ולכן הם יסתכנו יותר מדי אם הם ייצאו למלחמה כי ישראל יכולה תוך כמה שבועות לגמור את העניין... להתחיל לחסל את להם את מקור המים והחשמל וגמרת אותם.. עכשיו לגבי זה אם תהיה מלחמה או לא, אז תהיו בכוננות, אני גר פה ליד בסיס צבאי גדול מאוד שלנו בדרום וב10 בלילה כבר ידענו שכמעט בטוח הולך לקרות משהו ובאמת קרה מטוס נכנס לסוריה.. כרגע הרוחות נרגעים, אבל אני חושב לדעתי שזאת רק הכנה למלחמה... לגבי מי שאמר שאיראן לא תתערב זה דיי בטוח ואם כן אז ארה"ב ומדינות אירופה יכנסו לפעולה, ואז תהיה מלחמת עולם שלישית...

אם תהיה מלחמה, ואני מקווה שלא תהיה,
זו לא תהיה מלחמה כמו עם לבנון- בלבנון נלחמו עם החיזבאללה, שלא אכפת להם מלבנון- לא אכפת להם שימותו שם אנשים בבירות, כשזה מול מדינה זה אחר, אפשר להפגיז את דמשק ואת שאר הערים שיש להם שם :|
אני חושב שתהיה מלחמה
(דרך אגב התחלתם לדבר פה על לכתוב נכון ושטויות, אז, די :|)
מה אתה מבלבל בשכל אין לך מושג בגרוש, אם סוריה תפול במלחמה מול ישראל היא תכנע הם לא יעדיפו להפסיד הכל מאשר לגרום עוד קצת נזק, ולא נראה לי שתיהיה מלחמה אם הסורים באמת רצו מלחמה הם היו מורידים את המטוס בלי דיבורים, אם המטוס היה נכנס לשטח ישראל הוא היה מיורט בתוך כמה דקות בלי דיבורים מיותרים.