מה לא הבנת?
אם נגיד יש תמשחק : X נגד Y ואתה רוצה לשים על X 20 נק' אז אתה רושם 20 נק' X.
מובן?
אם אתה רוצה לשלוח ווינר תיכנס להכרזה יש שם הסבר מפורט.
מה לא הבנת?
אם נגיד יש תמשחק : X נגד Y ואתה רוצה לשים על X 20 נק' אז אתה רושם 20 נק' X.
מובן?
אם אתה רוצה לשלוח ווינר תיכנס להכרזה יש שם הסבר מפורט.
|
|
מתי מטפלים בבעיה שלי?? :/
זה כבר שבוע פה
נכתב במקור על ידי barkalfa
זה מה שהוא רשם לי קישור של ההימור -http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=264486
הוא רשם שמי שלא משלם יוחייב ב- 200 נקודות
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=264130 חלק שלחו, חלק לא שלחו בכלל, חלק לא מוכנים לשלוח על המשחק של באירן, תתטפלו בבקשה
למה שישלחו לך על המשחק של באיירן אם ביטלת את ההימור ואז אחרי שראית שהם סיימו בתיקו ערכת ופתאום ההימור מאושר...
אני בטוח שאם באיירן היו מנצחים ההימור היה מבוטל ולא היית מעביר נק' אז למה לרמות!!
איפה כתוב שהוא ביטל?
הוא שאל אם אפשר...הוא לא ציין שזה בוטל...
"דור ודור אני יכול לבטל את ההימור של באיירן? אני בדקתי וגיליתי ש100% הם מנצחים,הם בבית והם חזקים,אפשר לבטל או שזה אבוד?"
פייר סיד הוא ביטל הוא מחק תהודעה הרמאי בדוק בלוג
יאללה עדי נאי לא ממאמין שמחקת ככה תהודעה או ערכת
פיי איזה רמאי אתה
אל תגעו בנקודות שלהם
עדי ינוכל...
אני לא מבין מה הבעיה שלך?
אתה ביטלת את ההימור, למה אתה רוצה מהם נק'?
ביטלתי אבל התחרטתי עוד לפני המשחק :\ וFireSide אם תוכל לדאוג שגם אלו שהימרו בליגה הספרדית יעבירו,הפרש מדוייק זה X ויש כמה בודדים שהימרו על משחקים של ריאל וולנסיה.
אני לא רמאי מה הקשר,אני חזרתי הבייתה וגיליתי שהם סיימו תיקו בסוף,הייתי בטוח שאני הולך להעביר עכשיו הכול :\
נערך לאחרונה על ידי -עדי-; 16-09-2007 בשעה 17:14.
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
ביטלת אחרי המשחק שראית שהם בתיקו
ההודעה שלי הייתה באמצע המשחק כששלקה 04 הובילה ככה שאתה לא יכול להגיד שאמרתי את זה רק בשביל נקודות י הייתי מפסיד זה לא תוכנית כבקשתך
עצם זה שמחקת את ההודעה מראה שטעית ואתה יודע את זה
מחקתי את ההודעה לפני המשחק כי החלטתי לקחת את הצ'אנס אל תנסה להוציא אותי מאנייק, ההודעה שאני מבטל הייתה לפני המשחק ועוד לפני המשחק מחקתי אותה ואישרתי את ההימור, אולי הייתי צריך לשאול שוב אם האנשים אם הם מהמרים שוב למרות שהוא בוטל והחזרתי שוב אבל בעיקרון אני החלטתי לקחת את הצ'אנס חלאס חביב
מחקת תהודעה ב8 מה אתה דפוק??????????
אתה דביל אתה לא יודע שיש לוגים?
רואים כל מה שאתה עושה
מחקת את ההודעה ב8 בערב אתמול (ולא אתמול לא הורידו שעה)
אחרי המשחק
אל תהיה ילד קטן
אם התייחסת שאתה לוקח צאנס מההודעה שאני כתבתי אז גם זה היה באמצע משחק ששלקה הובילו
אז תפסיק לזיין בשכל אין לי כוח לזה יותר תטפלו בעניין נקודה אחת אני לא רוצה שתגעו במונה של אף אחד פה בפורום
19:58, 15th Sep 2007veemanPost by veeman Removedלא זמין88.155.179.91
דביל רואה תלוג???
תראה איזה שעה זה!!!!!
נערך לאחרונה על ידי Haviv; 16-09-2007 בשעה 17:33.
טוב תראה,
אתה בעצמך כתבת:
"אסור לבטל הימורים, ברגע שהימרתם תשאו בתוצאות. "הגבת נשאת""
תשא בתוצאות כמו שאתה כתבת.
אתה המצאת את חוקי ההימור