קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. העצומה נגד השתמטות מצה"ל
    על ידי kbibas בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 29-04-2009, 17:29
  2. בקשר לחוק איסור עידוד השתמטות
    על ידי flashy boy בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 20-02-2008, 13:13
  3. [דיון] השתמטות על ידי סעיף נפשי
    על ידי H.I.M בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 09-10-2007, 17:16
  4. השתמטות תלמידים חילוניים מצה''ל
    על ידי Itay!!! בפורום יהדות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-12-2006, 23:39
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 6 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 89

השתמטות - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

אלכס אף אחד לא מכניס אנשים כמוך לעניין ההשתמטות
    רק מחכים שתעוף מפה
    אז זה לא ממש קשור לנושא
    ואתה לא חייב למדינה הזאת כלום?
    זה ממש לא נכון
    אבל ממש לא משנה
    אתה חושב שאתה יותר טוב מה"חרא של המדינה" ? אתה הרבה יותר גרוע

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

2. קישורים ממומנים

מצידי שתתנתק מהמדינה הזו ברגע זה,וגם תמנע מהילד שלך לשרת בצבא,כי אתה אבא שלו אז אני לא כל כך רוצה אנשים כאלה בצבא של מדינת ישראל..

אני בעוד פחות משנה מתגייס להיות לוחם בצה"ל,אני לא מתגייס בשביל הממשלה המושחתת אלה בשביל המשפחה והחברים שגרים בעוטף עזה,ולישובים בצפון ובכלל לאזרחי מדינת ישראל!!!

אבל לא בשביל אנשים אפסים כמוך שימנעו מבנם לשרת בצה"ל אז מצידי שיבוא מחבל עכשיו לדלת ביתך,אני לא יהיה זה שימנע ממנו ובטח לא אחד מהמשפחה שלי או חברים שמשרתים בתור לוחמים...זה מה שאתה רוצה שלוחמים במדינה שלך ירגישו שהם יוצאים לקרב בשבילך ואתה רק מקטר בקשר לממשלה והצבא..!

אני לא מכיר אותך ואולי אתה אחלה של בן אדם!!!אבל בעיקבות המכתב הזה והדעות שלך בקשר לגיוס בנך אתה כלומניקקק!!!

שיהיו לך אחלה חיים במדינה אחרת,מקומך הוא לא כאן!!!

יום נעים!

ציטוט נכתב במקור על ידי CoreOxide צפיה בהודעה
    וזה מה שמגיע למדינה הזאת.
    אתה לא מבין שאתה רואה רק צד אחד של המטבע, הצד שלפיו אתה מגן על "מדינת ישראל - מדינת היהודים" מפני הערבים שרוצים את רעתכם, אתה לא רואה את הצד השני, שלפיו הארץ הזו שייכת לערבים שישבו פה מאז ומתמיד, ואז באו מלא יהודים, אמרו "שלנו" ומאז הם חיים פה.
    ובגלל זה חיילים מתים, ובגלל זה הם ימשיכו למות, ובגלל זה המדינה הזאת כזאת חרא.

אני מצידי לא אלך לצבא, ולא אכפת לי מה אתם חושבים. אני לא חייב כלום למדינה הזאת, כל מה שהשגתי וכל מה שאני השגתי בכוחות עצמי ובעזרת המשפחה. ואני אגיד לך עוד דבר - אני לא אבזבז שלוש שנים מהחיים שלי על לרוץ עם רובה. שייקחו את הגברים בשחור אוכלי החינם, יש להם 70 ילדים במשפחה, לא נורא עם כמה ימותו למען הארץ שהם כל כך אוהבים.
    כשאסיים תיכון, אם אצליח להתקבל לאוניברסיטה טובה בקנדה - אני אלך לשם. אם לא, אלך ללמוד בקייב, יש לי אזרחות אוקראינית ויש לי שם קרובים אז הכל יהיה בסדר
    אתה סתם כפוי טובה ...
    אתה חייב הרבה למדינה הזאת, לפני 60 לניצולי שואה לא היה לאן ללכת, ליהודי ברית המועצות שהיו קורבנות של משטר אנטישמי לא היה לאן ללכת, בזכות המדינה הזאת שלנו לכל יהודי בעולם עכשיו יש לן ללכת ! ! !
    אני פשוט לא מאמין שיש אנשים כאלה במדינה בא אני חיי, לוקחים הכל כיאילו מובן מאליו, במלחמת העצמאות נהרגו כ 6000 חיילים ! הם נהרגו בשבילך יקירי , במבצע קדש נהרגו 171 חיילים בשביל המדינה בה אתה חיי ! במלחמת ששת הימים נהרגו יותר מ1000 חיילים , במלחמת ההתשה נהרגו 721 חיילים , במלחמת יום כיפור נהרגו 2300 חיילים בשביל שלא יחריבו לך את המדינה הכל כך גרועה שלך, מלחמת שלום הגליל להרגו 670 חיילים, במלחמה האחרונה נהרגו 163 חיילים !
    =\
    במקום ללכת לתשובה הקלה ביותר ולהאשים את האחר, שלא עשוה צבא ולבכות על זה, תחשוב שאתה כן יכול לעשות צבא ואתה כן יכול לתרום , לשרת בצבא זאת זכות זאת לא חובה לדעתי .
    =\
    slickskter@gmail.com

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    36

אני לא מבין..מה אנשים מתייחסים לצה"ל כאילו הוא חברת ביטוח לחייל, זה צבא חיילים נהרגים בקרבות ובצבא.. זה תמימות כל כך מטומטת יעני חושבים שהצה"ל הוא צבא שחיילים נהרגים בו סתםר כי מישהו החליט, נראה שכל ההורים והחיילים הסרבנים לא מבינים מה המטרה של הצבא, המטרה שלו זה להגן על האזרחים ועל המדינה להגן אפילו בעזרת החיים של ולהקריב את עצמך, זו לא עבודה עם ביטוחים וכו', זה שירות חובה שנועד לשמור על המדינה הזאת, אנשים מייחסים את צה"ל כאילו זו קייטנה אתגרית לשלוש שנים אבל זה לא זה צבא שמשתתף בקרבות שאנשים נהרגים בהן לכאן ולכאן.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    -503

לא יודע מה איתכם אבל אני מקווה שאני יצליח להיתחמק מהצבע

למה שאני יתגייס יוכל חרא 3 שנים וכול האוכלי חינם האלה [דתיים] לא יתגסו
    [וגם יקבלו כסף מהמדינה ]
    [=

משתמש אטרף האוואטר של L.K
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שער 5 זה הבית של האדומים

ציטוט נכתב במקור על ידי .e.k. צפיה בהודעה
    לא יודע מה איתכם אבל אני מקווה שאני יצליח להיתחמק מהצבע

למה שאני יתגייס יוכל חרא 3 שנים וכול האוכלי חינם האלה [דתיים] לא יתגסו
    [וגם יקבלו כסף מהמדינה ]
    רק שתדע שבהתחלה אמרתי בדיוק אותו הדבר כמוך..."למה אני ישרת והדתיים לא?"
    אבל קצת השכלתי והבנתי שאם לא אני ולא החבר שלי ולא החבר של החבר שלי אז מי?
    כשאנחנו חיים במדינה שכל אחד דואג לתחת של עצמו אז קשה להיות מאוחדים בנושא אחד...וזה לגיטימי אבל ברגע שזה מגיע לביטחון = צבא אנחנו צריכים להיות מאוחדים בדעות "להגן על המדינה בכל מחיר".
    אין מה לעשות אחי השלמתי עם העובדה שיהיו את אלה שלא ישרתו ויהיו את אלה ששונאים את המדינה בגלל 1001 סיבות...
    אז מה לא להתגייס? לתת לערבים לנצח?
    בחיים לא! אז אני מוכן להיות ה"פראייר" הזה...תיודע מה אני פראייר עם גאווה
    תעשה חושבים עם עצמך...בסופו של דבר תבין שלהתגייס לא תוציא אותך פראייר אלה גיבור ואפילו אם תהיה ג'ובניק ולא קרבי
    כולם תורמים
    Take me, touch me, hold me like you mean it
    Make me come alive

קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !

משתמש אטרף האוואטר של CoreOxide
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    206
    משפט מחץ
    Life is a biatch, but its my biatch

ציטוט נכתב במקור על ידי SlickK צפיה בהודעה
    אתה סתם כפוי טובה ...
    אתה חייב הרבה למדינה הזאת, לפני 60 לניצולי שואה לא היה לאן ללכת, ליהודי ברית המועצות שהיו קורבנות של משטר אנטישמי לא היה לאן ללכת, בזכות המדינה הזאת שלנו לכל יהודי בעולם עכשיו יש לן ללכת ! ! !
    אני פשוט לא מאמין שיש אנשים כאלה במדינה בא אני חיי, לוקחים הכל כיאילו מובן מאליו, במלחמת העצמאות נהרגו כ 6000 חיילים ! הם נהרגו בשבילך יקירי , במבצע קדש נהרגו 171 חיילים בשביל המדינה בה אתה חיי ! במלחמת ששת הימים נהרגו יותר מ1000 חיילים , במלחמת ההתשה נהרגו 721 חיילים , במלחמת יום כיפור נהרגו 2300 חיילים בשביל שלא יחריבו לך את המדינה הכל כך גרועה שלך, מלחמת שלום הגליל להרגו 670 חיילים, במלחמה האחרונה נהרגו 163 חיילים !
    =\
    במקום ללכת לתשובה הקלה ביותר ולהאשים את האחר, שלא עשוה צבא ולבכות על זה, תחשוב שאתה כן יכול לעשות צבא ואתה כן יכול לתרום , לשרת בצבא זאת זכות זאת לא חובה לדעתי .
    =\
    אני לא רוצה להגיד מגיע לחיילים שנהרגו, אבל אלה תוצאות של החלטות העם שלך, לבוא ולהתיישב על אדמה של עם אחר. כל מלחמה שאי פעם היית פה היא בגלל פיסת שטח 4X4.
    ועוד איזה חיילים נהרגים? הא? המקומיים? היהודים שאוהבים את הארץ?
    לא!!
    נהרגים בני העמים הסלאבים (ה"רוסים" לחסרי הידע בלשון) ועולים אחרים.
    תפתח רשימת שמות של קורבנות המלחמות ואני מניאק אם לא תמצא שחצי המרשימה אלכסים.
    אני רוצה לראות לפחות פעם אחת את הגנבים בכנסת שולחים את הבנים שלהם לחזית, פעם אחת לראות את הרבנים שחיים על כסף שבא מהכיס שלי שולחים את הבנים שלהם לרוץ עם רובה. למה אני צריך למות למענם? למען המדינה שלהם? המדינה שהם אוהבים ולא אני? כי זה נוגד את העקרונות שלהם? אז למות בגלל מלחמה של עם אחר זה נוגד את העקרונות שלי, בסדר?

ואתה אומר שאני כפוי טובה, תגיד לי בדיוק מה המדינה עשתה למעני הא?
    זו חרא של מדינה כי היא כל כך מחוברת לדת שזה מזיק למחצית אם לא לרוב אזרחיה, ואין לך מה לחלוק עלי כי לא חיית בשום מדינה אחרת.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    -503

ציטוט נכתב במקור על ידי L.K צפיה בהודעה
    רק שתדע שבהתחלה אמרתי בדיוק אותו הדבר כמוך..."למה אני ישרת והדתיים לא?"
    אבל קצת השכלתי והבנתי שאם לא אני ולא החבר שלי ולא החבר של החבר שלי אז מי?
    כשאנחנו חיים במדינה שכל אחד דואג לתחת של עצמו אז קשה להיות מאוחדים בנושא אחד...וזה לגיטימי אבל ברגע שזה מגיע לביטחון = צבא אנחנו צריכים להיות מאוחדים בדעות "להגן על המדינה בכל מחיר".
    אין מה לעשות אחי השלמתי עם העובדה שיהיו את אלה שלא ישרתו ויהיו את אלה ששונאים את המדינה בגלל 1001 סיבות...
    אז מה לא להתגייס? לתת לערבים לנצח?
    בחיים לא! אז אני מוכן להיות ה"פראייר" הזה...תיודע מה אני פראייר עם גאווה
    תעשה חושבים עם עצמך...בסופו של דבר תבין שלהתגייס לא תוציא אותך פראייר אלה גיבור ואפילו אם תהיה ג'ובניק ולא קרבי
    כולם תורמים
    לא יודע יכול להיות שאתה צודק
    בכול מיקרה יש לי עוד שנתיים בארך עד הגיוס
    אולי דעותי ישתנו עד אז

אני חייב להוסיף שרק עים הצבע היה מעניק משכורת אפילו מיתחת למינימום [2500-2000 שקל בחודש ] דעתי כבר היתה משתנה לטובת הצבע
    לא רק שאנכו מפסידים תכסף שיכלנו להרוויח ב 3 שנים
    אלה יש גם הוצאות של כול מני דברים קטנים שהצבע לו מספק
    נערך לאחרונה על ידי EK; 13-09-2007 בשעה 22:49.
    [=

משתמש אטרף האוואטר של L.K
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שער 5 זה הבית של האדומים

תיקון קטנטן צבא ולא צבע

דבר שני תחשוב משרתים היום בסדיר כ200 אלף חיילים תעשה את זה כפול שכר מינימום 3 אלף
    זה סכום עצום...בסכום הזה קונים עוד ועוד מכשירים וציוד לצבא
    אין מה לעשות בצבא אתה לא עושה כסף =\
    אבל מה שטוב שאחרי צבא אתה מקבל הטבות שאף משתמט מושתן לא מקבל
    אם זה מתבטא בעזרה ברכישת דירה (הקלה במשכנתא), קיצבאת אבטלה, מימון שכר לימוד באוניברסיטה וכו'...
    Take me, touch me, hold me like you mean it
    Make me come alive

קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    פוסטים בבלוג
    9
    משפט מחץ
    אין חדש תחת השמש, ואם עכשיו לילה ?

חיילים פצועים לא מקבלים הטבות ?
    מההההההה זהההההההה השטויות האלההההה תגיד לי ימעפן
    נכי צה"ל מקבלים את האמא של ההטבות
    נישבע לך הבאתה לי תכריזה של החיים
    קרא חוקים

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

וחוצמזה,תפסיקו לנפנף בעניים הדתיים שלא משרתים בצה''ל
    תלמדו להבדיל בין חרדים לבין דתיים לאומיים,שרבים מאותם דתיים לאומיים[כיפה סרוגה] עוד יהיו המפקדים שלכם בכל יחידה מובחרת,עוד יהיו החיליים המצטיינים בצוות שלכם ועוד יהיו החיילים שיקפצו על רימון בשביל להציל את אתכם.
    תפסיקו לחשוב שדתיים לא מתגייסים
    אולי חרדים לא,אבל דתיים כפה סרוגה הם גרעין הצבא שלנו
    נערך לאחרונה על ידי LinkinH; 14-09-2007 בשעה 00:42.

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

והיום יש גם הרבה חרדים שמתגייסים קחו לדוגמא את נצח יהודה הגדוד מעל ל3000 חיילים חרדים שבמקום תורתנו אמונתנו התגייסו ונתנו מעצמם לצבא ולמדינה

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

ציטוט נכתב במקור על ידי NHA צפיה בהודעה
    מכתב ששלחתי לרמטכל גבי אשכנזי ולראש אמ"ש אלעזר שטרן

לכב' ראש המטה הכללי
    גבי אשכנזי

השתמטות משירות בצה"ל

אני מקווה שתיקרא את מכתבי עד סופו !

אני אב לשני ילדים הבן שלי אמור לקבל צו ראשון בשנה הבאה (אני אמנע ממנו להתגייס).
    עכשיו לענייננו ניראה לי שלא בתוך עמך הנך יושב ובא ואסביר לך למה יש השתמטות ב"מדינה" הרקובה והמושחתת.

יש השתמטות משום שהילדים של...... לא מתגייסים או משרתים במקומות הנוחים להם. או משרתים בניכר.

יש השתמטות משום שהסלבריטאים (דוגמנים, שחקנים, ספורטאים וכו') מתייצבים מתי שבא להם וכמה שבא להם וממשיכים לעשות לעצמם תוך כדי ה"שירות הצבאי".

יש השתמטות משום שחייל שנפצע בשירותו הצבאי ניזרק למשרד הביטחון שמתעמר בו ולא נותן לו את המגיע לו, וכדי לקבל את המגיע לו הוא צריך לשכור עו"ד ולהתרושש.

יש השתמטות משום שה"מדינה" באמצעות מוסדותיה מרמה את האזרח ולא נותנת לו את המגיע לו בדין (כמו ביטוח לאומי).

יש השתמטות משום שהבכירים ממנים את בני משפחותיהם ומקורביהם למשרות רמות, עם שכר גבוה, ולמענם הם מכופפים את הקריטריונים כדי שיתקבלו, גם אם הם לא מתאימים לתפקיד.

יש השתמטות משום שה"מדינה" לא דואגת, ולא נותנת לאזרחיה הוותיקים את המגיע להם בזכות.

יש השתמטות משום שה"מדינה" לא משקיעה בחינוך הילדים, ומשאירה תלמידים חלשים מאחור, ומצריכה את ההורים להשקיע במורים פרטיים, ולכרוע תחת נטל התשלומים.

יש השתמטות משום שה"מדינה" מביאה מהגרים מכל הבא ליד מבלי לבדוק אם הם פושעים, נרקומנים, שתיינים, חולים במחלות קשות, או חברים בתנועה נאצית, או גויים. המקבלים מה"מדינה" יותר זכויות מהאזרחים הוותיקים, ומטופלים ע"ח המשאבים המגיעים לאזרחים הוותיקים ולילדיהם.

יש השתמטות משום שה"מדינה" מנוהלת ע"י אנשים מושחתים, מקבלי שוחד, מועלים, וסוטי מין שדואגים למלא את כיסיהם.

יש השתמטות משום שהריקבון והשחיתות פגע גם ב"בתי המשפט", ולנגד עיניהם לא עומד הצדק אלא רק סגירת תיקים, ומינוי ילדיהם ומקורביהם לשופטים, וסוחטים כספים שלא מגיע להם.

לאור האמור לעיל (שזו רק טיפה בים השחיתות) ולאחר שה"מדינה" פגעה בי, ולא נתנה לי את זכויותיי, לפני כשנה החזרתי את תעודת הזהות שלי למשרד הפנים כדי להתנתק מה"מדינה" ואני מתכוון למנוע מילדיי לשרת או לתרום ל"מדינה" שלך.

אם תתקן את כל החוליים תקבל הרבה פטריוטים והשתמטות שולית.

בהצלחה
    דנגור יחזקאל

ראיתי בדיוק תגובה כזאת בתגובות לכתבה בYNET..הכתבה הייתה על מה שהרמטכל אמר על המשתמטים..(ראיתי תתגובה הזאת לפני שבועיים)
    אתה אותו בנאדם?!

ואלו שאומרים שאתם תלמדו בארצות אחרות-למה לעזאזל באתם לפה?!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

שמעו - אני מכבד את הכל, את הכל הסיבות שבעולם אבל אין שום סיבה שבעולם לא לשרת בצבא כי להגיד ת'אמת לך אלכס - שום אוניברסיטה שבעולם לא תלמד אותך מזה להיות גבר אמיתי ולהרגיש את הגאווה של להשבע עם רובה וספר תנ"ך ביד. ואתה אומר שכל מה שהשגת, השגת לבד - וכנגד זה אני אומר שאין לך מושג כמה פעמים צה"ל הציל את הישבן שלך מלהצלות מפיגוע או חדירת אויב. אני שומע סיפורים של חברים שלי מה הם עושים ביום יום - ואני יכול להגיד לך שהם מגינים עליך בצורה כזאת שלעולם לא תדע בגלל צנזורה ובטחון מידע אבל תאמין לי שאולי לא המדינה נתנה לך משהו אבל האנשים שמשרתים כרגע בזמן שאתה יושב על מחשב - האנשים האלה מעניקים לך את החיים שלך - שומרים עליהם כל פעם מחדש. ואתה יודע מה - אתה יכול לתרץ עד עונה חדשה את הסיבות לכך שאתה הולך מפה - אבל אתה יודע בתוך תוכך שאתה פשוט נמוך מהאנשים שנלחמים עליך כל הזמן, כי בסופו של דבר האנשים האלה גם עושים אוניברסיטה כרגע שתלמד אותם אולי לא איך לפתור אינטגרל משולש, אבל עם בגרות נפש הם יצאו הם יצאו בני אדם אמיתים שיודעים להעריך מה ניתן להם ומזה לתת בחזרה - וזה כל המטרה של הצבא לתת בחזרה כי אתה כן מקבל ושלא תעז להגיד שאתה לא מקבל כלום ואתה אפס מבלי אותם האנשים שמגינים עליך כל יום אתה לא חי אתה לא קיים. וכל אלו שאמרו משכורת וזה - זה מה שנקרא התנדבות ! אז מקבלים כמעט נאדה בקושי 300 שקלים לג'ובניק ו 700 לקרבי אבל זאת התנדבות ובארצות אחרות אין להם מושג מזה התנדבות.

בסופו של דבר - הצבא נותן לך יותר ממה שאתה נותן לו. הוא מלמד אותך כלים כאלו שלעולם במקומות אחרים לא תלמד ומה לעשות לא כולם מתאימים לזה חלקנו מפחדים להיות קרביים חלקנו מעדיפים להיות ג'ובניקים אבל לדעתי הרמה הכי נחותה היא של האנשים שלא עושים בכלל - כי אין תירוץ תעשה משהו ת'יודע שירות לאומי תעשה - לפחות זה. תן את המינימום למען אותם אנשים אחרת אתה בעצם ילד קטן עדיין חסר בגרות ולא משנה כמה הידע שלך יהיה רחב - עדיין לעולם לא תצליח כי חסר לך את הבגרות נפש הזאת וזאת נאמר מבלי להעליב אלא כהארה בלבד.

שנה טובה...
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

אני לא אכנס ואגיד כמה הדרך חשיבה הזאת מגעילה אותי בתור אזרח ישראלי, אני אגיד לך את זה.

לא אכפת לי ממשתמטים. פשוט לא אכפת לי. מי שלא מתאים לו שלא ייתגייס באמת שאני תומך בהם. מי שמספיק אגואיסט כדי לא לרצות לשרת את המדינה ובוחר להתחיל בחיים שלו מוקדם, סבבה, בחירה שלו. זה לא מפריע לי בעיקר מכיוון שאני לא רוצה אנשים כאלה אצלי במדינה כי הם הורסים את החברה השסועה כבר ככה שקיימת פה.
    מה שכן מפריע לי, זה שאותם אנשים שלא התגייסו חיים אצלי במדינה כשווים לכאלה שכן.
    אחד שנתן שלוש שנים, ואחד שלא, מקבלים את אותם הדברים ולא מקבלים שום עונש על עצם היותם אגואיסטים.
    לשרת בצה"ל מלבד שזאת חובתו המוסרית של כל אזרח מדינת ישראל, זהו חוק, אתה והבנים שלך כאזרחי מדינת ישראל מחוייבים על פי חוק להתגייס נקודה.

לא מתאים לך? לא רוצה שהם ישרתו בגלל כל הסיבות שרשמת למטה? סביר לגמרי. עכשיו קח אותם ותעברו למקום אחר.
    אני כחייל בסדיר לא מעוניין לפגוש ברחוב אנשים בגילי שכרגע באוניברסיטה ואז אני אגלה שהם קיבלו פטור על " חוסר התאמה " או " בעיות נפשיות עלק ".

נכון מדינת ישראל לא מושלמת ולא קרובה להיות כזאת, אבל שום מקום לא מושלם וחוץ מלשאוף לטוב ביותר אין יותר מה לעשות. כל הדברים האלה שכתבת למעלה נכונים לגמרי, אבל זה עדיין לא נותן לאף אחד תירוץ לא לשרת את המדינה.
    אם כולם היו חושבים כמוך אנחנו לא היינו פה עכשיו, למרות כל החרא.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,747 | הודעות: 8,173,334 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect