Desire אז אתה לא רואה טוב.. באבל ההולנדי בהרבה יותר טוב מבבניון וג'רארד ופנאנט גם.. אתה תחלוק איתי על הדעת על פנאנט ותגיד שבניון יותר טוב.. אבל פנאנט בהרבה יותר טוב שחקן מהיר מאד עם טכניקה מעולה ויודע להרים כדורים לרחבה.
Desire אז אתה לא רואה טוב.. באבל ההולנדי בהרבה יותר טוב מבבניון וג'רארד ופנאנט גם.. אתה תחלוק איתי על הדעת על פנאנט ותגיד שבניון יותר טוב.. אבל פנאנט בהרבה יותר טוב שחקן מהיר מאד עם טכניקה מעולה ויודע להרים כדורים לרחבה.
|
|
הגזמת, בניון יותר טוב מגאר'רד?
באבל משחק בשמאל נכון.. אבל בניון משחק בשמאל ימין ובאמצע... ובניון לא תופס את המקום אולי אם לא שמתה לב בניטז כל משחק משנה הרכב..
נערך לאחרונה על ידי skiper; 17-09-2007 בשעה 20:37.
עתידו של יוסי בניון , הספורטאי המוצלח ביותר של ישראל , מובטח
Antonio Puerta and Chaswe Nsofwa, Rests In Peace
סטיבן גאררד רמה מעל בניון .. אבל בניון מתקדם , לא נראבה לי נראה אותו הרבה בליגת האולופת עכשיו אולי בליגה.... אה אבל לליברפול יש בית קל אז יכול ליהיות ..
מענין מה בניטז מעדיף ליגה חזק או צ'מפמיונס
Siete
הקריירה של בניון תצליח לדעתי
הוא ילך רק לקבוצות בין הגדולות אלא עם רפא יחליט אחרת..
כמה חארטות רצות פה
בניון שחקן מצויין
זה שהוא ישראלי זה לא סיבה לזלזל, זו גם לא סיבה להאדיר את כשרונו.
הוא שחקן טוב שמתאים לליברפול
הוא לא משחק הרבה כי הוא חלש פיזית, וזאת בעיה בשבילו, שיש עוד 5 שחקנים שרבים איתו על העמדה שלו,
בניון משחק הכי טוב מאחורי החלוץ, אבל רפא לא יתן לו לשחק מאחורי במקרה שש 2 חלוציםף כי אז למעשה הוא ינטרל את ג'רארד שהרבה יותר אפקטיבי ממנו.
נלכן בניון משחק בצד ימין או שמאל, למעשה בשמאל קשה לו יותר לפרוץ לאמצע, ובגלל שהרגל השמאלי תשלוה יא חלשה, האופצייה הקלה יותר שמשחקים בצד שמאל היא לרוץ על הקו היא קשה לו בגלל הרגל החלשה.
לכן בניון אפקטיבי יותר בצד ימין, שמה משחק פנאנט שנמצא בכושר טוב מאוד לאורך כל משחקי ההכנה ופתיחת הליגה למעט משחק הליגה האחרון.
זה למה הוא לא משחק, זה שהוא ישראלי לא אומר שהוא ישחק כל משחק
הוא לא באנקר בהרכב כמו סטיבן ג'רארד, ג'יימי קראגר ופפה רינה.
בניון יקבל את הצ'אנס שלו, זה בטוח השאלה אם הו איקח אותו ב2 ידיים ויבטיח מקום בהרכב לאורך זמן.
ולשאלתך סקיילאנסר, הליגה במקום הראשון, ליגת האלופות זה מפעל יוקרתי שמכניס כסף, רפא לא מזלזל בו
אבל כן הליגה היא המפעל המועדף על הקבוצה העונה
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
בזבוז כי הוא לא משחק שם הרבה.. הוא צריך ללכת לקבוצה קטנה יחסית באירופה ולעזור להם ולעצמו להתקדם..
השחקן הישראלי מס' 1 בכל הזמנים!!!
הלוואי שיתנו לו עוד הזדמנויות לפתוח ולהראות שהוא
מלך