|
|
מה נסגר איתכם??? אחרי 3 משחקים כבר להספיד קבוצה?
חיפה עוד תחזור למסלול הנצחונות ובגדול!!!
רוני לוי המאמן מס' 1 בישראל.. והוא עוד יחזיר את הכבוד לחיפה..
ואוהדים אמיתיים נמדדים בעיקר כשקשה ולא הולך לקבוצה.. ולא רק כשטוב וכשזוכים ב5 אליפויות בתוך 6 שנים!!!!!
הלוואי ויחתימו את ה"טרור" הזה וישעשה בעזרת ה' טרור לכל ההגנות בליגה
יאללה חיפה - איתך בטוב וברע![]()
תראו זה התחיל מזה שזנדברג בנאדו ועידן טל עזבו זה הכל אין קישור אין התקפ אין הגנה קבוצה זבל זה כל מה שיש לי להגיד השחקן הכי טוב שלכם הוא רוסו ועם יניב קטן ממשיך עדיף היה נשאר לנקות את הרחובות בלונדון
קטן- אפס קטן חזר מאנגליה מקבל חוזה פי 2 מכל הליגה ולא עושה כלום.
מה שיעזור להם זה לא חלוץ אלא ששחקנים יתנו ת'לב ויילחמו בשביל הסמל. מכבי חיפה זה לא מועדון רגיל. זוהי קבוצת על ועם שחקן כמו יניב קטן בהרכב נראה לי שצריך לעשות כאן שינוי ומהר
Antonio Puerta and Chaswe Nsofwa, Rests In Peace
קבוצת על לא אמורה להראות ככה מצטער לנפץ לך את התאוריות.
יניב קטן יכול לפרוש עכשיו וללכת לחפש איזה עבודה, רוסו היחיד שמתאמץ על המגרש וסותם לכל האוהדים את הפה אחריי שחזר וקיללו אותו.
השחקנים בכושר משחק לא טוב בכלל שום דבר לא מתחבר להם רואים את זה כבר.
חחח כל אלה שחשבו שאם חיפה ניצחה את ווטפורד במשחק הכנה אז הם ייקחו אליפות או משהו כזה שוב מוכיחים שהם טועים, השנה אין מלחמה על התואר הזה.
השנה חיפה תחפש את הגביע.
יהיה כיף!
השנה חיפה לא תחפש גביע חיפה תחפש איך לא לרדת ליגה בקצב שהם ממשיכים רוני לוי שים את המפתחות ותגיד שלום לנסות לעשות שינויים בחורף
כי חיפה צריכה לרענן את הסגל שלה לתת לשחקנים צעירים לא חבל על בוזגלו
ומה עם בן בסט? ועוד כמה שאני לא זוכר עכשיו אז בקיצור חיפה השנה קבוצה מתה אני אומר ראסמי ששחר יביא את גלינגר ואני לא צוחק יכול להיות שזה יעזור
סה"כ זה היה צפוי ,רולאוטו קושי הרזיק אותם ועכשיו גם הוא הלך.אז זה היה ברור שיקרה.ואחרי כל הזרים הזרוקים שהם הביאו ידענו שבסוף זה לא ילך להם.
Celsea Is My Love
חיפה גרועים.
עכשיו דקה 12 1-1 כשחיפה ספגה כבר בדקה ה-1
שחקן חדש אחד שיבוא לא יעזור כלום
צריך לעלות לשחקנים את הבטחון מחדש
2-1
להרצליה דקה 75
נגמר 4-2 להרצליה.. איזה בושות..
צריך לא רק חלוץ- צריך להחליף את כולם כולל כולם@@@ או פשוט כבר לפרק תקבוצה סאמק!!!