קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] 2 בנות הסתבכתי טיפה... בן 19
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 06-06-2009, 16:13
  2. [עזרה]חייב עזרה עם בנות
    על ידי kmikaza בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 26-10-2008, 22:59
  3. [עזרה] בנות גילמור דחוף!!!!
    על ידי Balordi בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 13-09-2007, 22:54
  4. עזרה בלפרש בנות, די דחוף | בן 15
    על ידי BYmyself250 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 17:09
  5. [עזרה] בנות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-08-2006, 20:52
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 24 מתוך 24

עזרה עם בנות.. - עמוד 2

הנה שיטה שאני המצאתי והיא עבדה לי פעמיים
    זה עובד גם לחנונים
    וזה לוקח זמן
    אבל זה שווה את זה

טוב נספר לכם איך זה קרה לי: פעם הייתי בכיתה ט' והייתה לי בשכבה ילדה פצצה כוסית על כזאת שרק בסרטים רואים אז לפעמים בבוקר הייתי רואה אותה בדרך לבצפר והייתי עם אופניים והיא ברגל אז שעברתי לידה אמרתי היי והמשכתי לסוע אז בהתחלה הרגשתי כמו מפגר והרגשתי יאוו פדיחות הילדה הכי כוסית בעולם ואני מה אני קשור (הייתי קצת חנון בזמנו לא הייתי מדבר עם בנות הרבה והייתי ביישן כמו לא יודע מה) טוב אז יום למחרת שוב פעם ראיתי אותה ואמרתי לה היי והיא עדיין לא הגיבה טוב אמרתי יאללה לכי קיבינימט (בראש כן?) אז מה מסתבר באותו יום בהפסקה פתאום יש קשר עין ולא תאמינו! גם חיוך!! סבבה המשכתי להגיד לה היי ופעם השלישית היא כבר התחילה להחזיר לי היי!!! זה היה חלום מתגשם!! הכוסית הכי בעולם שמה לב אליי!! אז הייתי הבנאדם הכי שמח בארץ וככה ממשיכים ואומרים היי מה נשמע ויום אחד תפסתי אותה לבד והתחלנו לדבר מה קורה מה זה איזה שיעור למי את מחכה ולא זוכר כבר מה בדיוק והתחלתי להרגיש משהו משהו התחלתי להיות פחות ביישן קצת לפחות ואז פעם הבאה שראיתי אותה קיבלתי נשיקת שלום על הלחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז רציתי לא יודע הייתי יותר שמח ממי שזכה בכל הכסף בעולם בלוטו ואז התחלנו להיות ידידים וזה נפגשנו כמה פעמים אפילו אחרי צהריים וחשבתי לעצמי אולי יש סיכוי אבל מה הסתבר? יש לה חבר ערס עבריין שהיה מוכר בכל האיזור והתבאסתי אבל חשבתי אולי הם יפרדו ובסוף כיתה ט' היא נסעה לאמריקה.
    הייתי בדיכאון שבועיים בערך ושכחתי ממנה חחחח אז המוסר השכל או מה שאני מנסה להגיד זה שהיי פשוט יסדר את העיניינים אתם מבינים כאילו תיכנסו לרדאר שלהם שישימו לב.. אם זה עובד על כוסית עולם זה יעבוד על איזה חמודה אחת בדוק
    ברור?
    צאו לדרך

2. קישורים ממומנים

הנה שיטה שאני המצאתי והיא עבדה לי פעמיים
    זה עובד גם לחנונים
    וזה לוקח זמן
    אבל זה שווה את זה

טוב נספר לכם איך זה קרה לי: פעם הייתי בכיתה ט' והייתה לי בשכבה ילדה פצצה כוסית על כזאת שרק בסרטים רואים אז לפעמים בבוקר הייתי רואה אותה בדרך לבצפר והייתי עם אופניים והיא ברגל אז שעברתי לידה אמרתי היי והמשכתי לסוע אז בהתחלה הרגשתי כמו מפגר והרגשתי יאוו פדיחות הילדה הכי כוסית בעולם ואני מה אני קשור (הייתי קצת חנון בזמנו לא הייתי מדבר עם בנות הרבה והייתי ביישן כמו לא יודע מה) טוב אז יום למחרת שוב פעם ראיתי אותה ואמרתי לה היי והיא עדיין לא הגיבה טוב אמרתי יאללה לכי קיבינימט (בראש כן?) אז מה מסתבר באותו יום בהפסקה פתאום יש קשר עין ולא תאמינו! גם חיוך!! סבבה המשכתי להגיד לה היי ופעם השלישית היא כבר התחילה להחזיר לי היי!!! זה היה חלום מתגשם!! הכוסית הכי בעולם שמה לב אליי!! אז הייתי הבנאדם הכי שמח בארץ וככה ממשיכים ואומרים היי מה נשמע ויום אחד תפסתי אותה לבד והתחלנו לדבר מה קורה מה זה איזה שיעור למי את מחכה ולא זוכר כבר מה בדיוק והתחלתי להרגיש משהו משהו התחלתי להיות פחות ביישן קצת לפחות ואז פעם הבאה שראיתי אותה קיבלתי נשיקת שלום על הלחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז רציתי לא יודע הייתי יותר שמח ממי שזכה בכל הכסף בעולם בלוטו ואז התחלנו להיות ידידים וזה נפגשנו כמה פעמים אפילו אחרי צהריים וחשבתי לעצמי אולי יש סיכוי אבל מה הסתבר? יש לה חבר ערס עבריין שהיה מוכר בכל האיזור והתבאסתי אבל חשבתי אולי הם יפרדו ובסוף כיתה ט' היא נסעה לאמריקה.
    הייתי בדיכאון שבועיים בערך ושכחתי ממנה חחחח אז המוסר השכל או מה שאני מנסה להגיד זה שהיי פשוט יסדר את העיניינים אתם מבינים כאילו תיכנסו לרדאר שלהם שישימו לב.. אם זה עובד על כוסית עולם זה יעבוד על איזה חמודה אחת בדוק
    ברור?
    צאו לדרך

סליחה דאבל פוסט =)

משתמש אנונימי
    אורח

תודה לכולם
    וגם לך אוהד למרות שיכלת לערוך חח
    זה עדיין מעצבן אותי בכל מקרה כל המצב הזה

משתמש אנונימי
    אורח

תודה לכולם עזרתם לי מאוד

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

למה אידיוט אחי הכל בחשיבה שלך כמו שדימה אמר כשהן באות אליך הם לא יוצאות מפגרות?
    נערך לאחרונה על ידי Frenzy; 30-09-2007 בשעה 14:49.

מעצב גראפי לכל מטרה.

משתמש אנונימי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Frenzy צפיה בהודעה
    למה אידיוט אחי הכל בחשיבה שלך כמו שדימה אמר כשהן באות אליך הם לא יוצאות מפגרות?
    מה זאת אומרת "כשהן באות אליך הם לא יוצאות מפגרות?"
    יעני אני יוצא מפגר שאני בא? וכשהן שבאות הם גם?? מה הכוונה שלך פה

משתמש ותיק האוואטר של -עדי-
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אדם אכל בישביל חווה תפוח, בישבילך אני יאכל פרדס שלם

תשמע, אתה צריך לזרום, לקחת אומץ ולהתחיל לדבר איתה. מה ייקרה? זו בחורה שאתה לא מכיר, אין לך מה להתבייש ממנה [גם אם זו הייתה מישהי שאתה מכיר לא היה לך מה להתבייש]. נניח ותעשה לעצמך טיפה בושות? לא נורא. יש המון דגים בים ; ] אבל תשמע, בסה''כ תנסה לפתח שיחה מצחיקה, קולחת, זורמת. לא שיחה כבדה כמו "איך בביצפר?" וכו'. תנסה לקחת ממנה את הפרטים שלה לאט לאט, אייסקיו, טלפון [לא ניראלי שיש חייה כזו. אבל בהצלחה!] וככה תזרמו הלאה! אל תוותר על כאלו שאתה רואה בהם חברות שלך לעתיד : O

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

שמע , אתה הולך ברחוב , פתאום ניגשת אליך מישהי ואומרת "אתה ממש חמוד" , פתיח , ישיר , לא מתוחכם במיוחד ולא מסווה שום כוונות שלה , היא מתחילה איתך. (ד"א קרה לי באילת, סיפור אמיתי).
    מה הדבר הראשון שאתה חושב ? "איזה ילדה מפגרת מה יש לי איתה " ? או "חוצפנית מה היא באה לדבר איתי " ?
    לא. אתה מחייך , אולי אפילו קצת מובך , ואתה תזרום איתה , בדיוק אותו דבר בנות.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,434 | הודעות: 8,174,021 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect