הנה שיטה שאני המצאתי והיא עבדה לי פעמיים
זה עובד גם לחנונים
וזה לוקח זמן
אבל זה שווה את זה
טוב נספר לכם איך זה קרה לי: פעם הייתי בכיתה ט' והייתה לי בשכבה ילדה פצצה כוסית על כזאת שרק בסרטים רואים אז לפעמים בבוקר הייתי רואה אותה בדרך לבצפר והייתי עם אופניים והיא ברגל אז שעברתי לידה אמרתי היי והמשכתי לסוע אז בהתחלה הרגשתי כמו מפגר והרגשתי יאוו פדיחות הילדה הכי כוסית בעולם ואני מה אני קשור (הייתי קצת חנון בזמנו לא הייתי מדבר עם בנות הרבה והייתי ביישן כמו לא יודע מה) טוב אז יום למחרת שוב פעם ראיתי אותה ואמרתי לה היי והיא עדיין לא הגיבה טוב אמרתי יאללה לכי קיבינימט (בראש כן?) אז מה מסתבר באותו יום בהפסקה פתאום יש קשר עין ולא תאמינו! גם חיוך!! סבבה המשכתי להגיד לה היי ופעם השלישית היא כבר התחילה להחזיר לי היי!!! זה היה חלום מתגשם!! הכוסית הכי בעולם שמה לב אליי!! אז הייתי הבנאדם הכי שמח בארץ וככה ממשיכים ואומרים היי מה נשמע ויום אחד תפסתי אותה לבד והתחלנו לדבר מה קורה מה זה איזה שיעור למי את מחכה ולא זוכר כבר מה בדיוק והתחלתי להרגיש משהו משהו התחלתי להיות פחות ביישן קצת לפחות ואז פעם הבאה שראיתי אותה קיבלתי נשיקת שלום על הלחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז רציתי לא יודע הייתי יותר שמח ממי שזכה בכל הכסף בעולם בלוטו ואז התחלנו להיות ידידים וזה נפגשנו כמה פעמים אפילו אחרי צהריים וחשבתי לעצמי אולי יש סיכוי אבל מה הסתבר? יש לה חבר ערס עבריין שהיה מוכר בכל האיזור והתבאסתי אבל חשבתי אולי הם יפרדו ובסוף כיתה ט' היא נסעה לאמריקה.
הייתי בדיכאון שבועיים בערך ושכחתי ממנה חחחח אז המוסר השכל או מה שאני מנסה להגיד זה שהיי פשוט יסדר את העיניינים אתם מבינים כאילו תיכנסו לרדאר שלהם שישימו לב.. אם זה עובד על כוסית עולם זה יעבוד על איזה חמודה אחת בדוק
ברור?
צאו לדרך

ציטוט ההודעה