|
|
ישנתי עד עכשיו והיה לי חלום הזוי על בן אדם זקן ועוד כמה מקרים מעורבבים =\
בהתחלה היה שיעור ספורט ואז הייתי צריך לחרבן וגיליתי בסוף שאני מחרבן באמצע המגרש בזמן שאנשים סביבי עושים מתיחות ועושים לי שלום ותוך כדי שאני מחרבן המורה חילקה כדור לבדיקת כולסטרול בשיער וחבר שלי שם לי את זה בפה וזה היה נראה כמו אומגה 3 רק בצורת גולה.. סיימתי לחרבן מהר ואז גיליתי שעוד נשאר משהו בתחתון אז חזרתי פעם שניה לחרבן וכבר הייתי ליד החדר של האב בית בבית ספר ואין שם יותר מידיי אנשים אבל עדיין עשו שם מתיחות
אחר כך איכשהו זה נהיה הבית שלי ונכנס לי בן אדם זקן הביתה וישב במרפסת שלי אז ישבתי איתו ואיכשהו אנשים נכנסו מהמרפסת הביתה כאילו הם באו מהרחוב.. ואני קומה שישית.. ו2 חברים שלי שמין בריב כזה נפגשו וזה שכועס על השני אמר בוא'נה חלמתי שכעסתי עליך והמשיך.. ופתאום חבר שלי מתקשר אלי להגיד לי שדפקו לו את הנוקיה שלו ואז ראיתי את הזקן הזה מנסה לגנוב כמה פלאפונים שיש לי בבית אז לקחתי לו אותם והוא הלך לשכב באיזה מיטה
אחר כך נרדמתי לידו או משהו והוא פתאום נראה לי כמו מיסטר בין והוא עשה כאילו הוא תוקע לי סכין בלב ועשינו מלחמת דגדוגים ולא הצלחתי להוציא אותו ממני עד שהבנתי שאני בחלום והתעוררתי
הקטע שאני חושב שהבן אדם הזקן הזה ישב לפני שנה בספסל ליד הבית ספר שלי וראיתי אותו כמה פעמים ועכשיו חלמתי עליו.. אני כמעט בטוח שהוא רוסי
נערך לאחרונה על ידי טאקו שמחרבן גלידה; 26-09-2007 בשעה 20:35.
איזה נושא שיחה מוזר!
החיים הטובים (: