קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אתגר הבא את המבוקש בפורום הורדת לסלולרי
    על ידי Shir בפורום אתגרי אטרף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-10-2010, 21:52
  2. [אתגר] אתגר הבא את הרקע המבוקש-----> :)
    על ידי -HAIM- בפורום רקעים והתאמה אישית
    תגובות: 114
    הודעה אחרונה: 20-01-2010, 22:54
  3. ~!~[אתגר] - הבא את המבוקש~!~
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 16-06-2007, 21:31
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

~!~ אתגר - הבא את המבוקש ~!~ - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שיר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום שמתחיל טוב היום, מסתיים רע מחר

הנה:
    1.שאלה: מה ההבדל בין הכנסת לקונדום?

תשובה: בקונדום נכנס רק שמוק אחד...

2.מה ההבדל בין אברהם אבינו לאריאל שרון?

אברהם אבינו הסכים להקריב את בנו למען עם ישראל,

ואילו אריאל שרון מקריב את עם ישראל למען בנו...

3.איש אחד נוחת בנתב"ג ונכנס לאולם עם שני תיקים גדולים. בבדיקת המכס מוצא המוכס בתיק הראשון חבילות של שטרות מסוגים שונים.

"איך השגת את הכסף?", שואל המוכס.

"לא תאמין", עונה הנוסע, "אבל נסעתי ברחבי אירופה. בכל מקום שהגעתי נכנסתי לשרותים ציבוריים. כל פעם שראיתי מישהו משתין, הוצאתי סכין גדולה ואמרתי לו: 'תרום כסף לתמיכה בישראל או שאני חותך לך את הביצים'".

"זה סיפור מאד מעניין", אומר המוכס. "ומה יש בתיק השני?"

עונה הנוסע: "לא תאמין כמה אנשים באירופה לא תומכים בישראל...

4.אריאל שרון, שאול מופז וביבי נתניהו נוסעים במטוס
    שרון אומר אני זורק 500 שקל שאיש אחד יהיה מבסוט
    שאול מופז אני זורק 500 שקל בחמש שטרות של מאה שחמישה אנשים יהיו מבסוטים
    ביבי נתניהו אני זורק 500 שקל בשקלים כדי ש 500 איש
    יהיו מבסוטים..
    הטייס אומר יאללה שתקו למה אני תכף זורק את אתכם ושישה מיליון יהיו מבסוטים...

5.ילד אחד שואל את אבא שלו:"אבא מה זה פוליטיקה"? האבא עונה לו "בוא אני אתן לך דוגמא מהבית,אני מפרנס את המשפחה, אני ההנהלה, אמא שלך מבזבזת את הכסף, היא הממשלה, העוזרת שלנו היא מעמד הפועלים,אתה זה העם ואח שלך הקטן זה העתיד, הבנת?" הילד "לא ממש אבל אחשוב על זה בלילה" בלילה הוא מתעורר מהבכי של אח שלו הקטן ורואה שהוא מלא בחרא הוא הולך לאמא שלו ורואה שלה לא אכפת הולך לעוזרת ורואה אותה במיטה עם אבא שלו אז הוא מחליט לטפל באח שלו לבד. בבוקר הוא אומר לאבא שלו אבא הבנתי מה זה פוליטיקה בזמן שלממשלה לא אכפת מהעם, ההנהלה דופקת את המעמד הפועלים,והעתיד מלא בחרא.

6.אריק שרון הולך לטייל ברצועת עזה הוא רואה ילד פלשתיני ואומר לו : "בן כמה אתה?" הילד אומר : "עוד מעט אני יהיה בן 12" אז אריק אומר לו : "אופטימי , הא ?"

7.וושינגטון, אמצע הלילה, הטלפון של בוש מצלצל. בוש עונה....
    מהעבר השני סדאם: "וואלה, יא בוש, אל תשאל איזה חלום היה לי..."
    בוש עונה לסדאם: "אני מקווה מאוד שזה משהו מספיק טוב בשביל להעיר אותי באמצע הלילה!!"
    סדאם עונה לו: "וואלה יא בוש, היה לי חלום ובחלום אני רואה את ניו יורק סיטי יפה מתמיד, עם מגדלי התאומים בנויים מחדש כשהם אפילו גבוהים ממקודם.
    ועל כל גג של כל בניין יש שלט גדול ויפה".
    שואל אותו בוש: "ומה כתוב בשלט?"
    צוחק סדאם: "כתוב שאללה הוא אלוהים ומוחמד הוא נביאו".
    בוש מחייך ואומר לסדאם: "אתה יודע סדאם אני שמח שהתקשרת כי גם לי היה חלום ובחלום אני רואה את בגדד יפהיפיה יפה יותר מלפני ההפצצות במלחמת המפרץ.
    וגם שם על כל גג של כל בנין ובית יש שלט גדול ויפה".
    שואל אותו סדאם: "ומה יא בוש, מה כתוב בשלטים???"
    צוחק בוש: "אין לי מושג, אני לא מבין עברית..."

8.באיזו שפה ערפאת לא שולט?
    - בשפה התחתונה...

9.בזמן מלחמת העולם הראשונה בא נשיא ארצות הברית לביקור ברוסיה בבית הנשיא הרוסי. הנשיא הרוסי מקבל את פניו ומציע לו לשבת על כיסא שעל הידית שלו יש 3 כפתורים, בכל כפתור יש הפתעה. אז הנשיא לוחץ על הכפתור הראשון קופצת לו עוגה לפרצוץ, לוחץ על השני,נשפך עליו דלי מים,לוחץ על השלישי הוא מקבל זרם חשמלי.
    נשיא ארה"ב קם מהכיסא ופונה לנשיא הרוסי: "מה זה צריך להיות? בושה וחרפה". אז נשיא רוסיה אומר לו:"זאת היתה הפתעה, לא הופתעת?". טוב,אחרי כמה זמן נשיא רוסיה בא לביקור בארצות הברית אז נשיא ארה"ב אומר לו לשבת על כיסא דומה עם 3 כפתורים, כל כפתור יש הפתעה. אז נשיא רוסיה לוחץ על הראשון לא קורה כלום, לוחץ על השני לא קורה כלום, לוחץ על השלישי גם לא קורה כלום.
    נשיא רוסיה קם מהכיסא אומר:"מה זה? מה זה צריך להיות? איפה ההפתעה?" טוב, מפציר הנשיא הרוסי, אין לי כוח לשטויות האמריקאיות שלכם אני צריך לחזור לרוסיה.." אז נשיא ארצות הברית אומר לו:"רוסיה? איזה רוסיה?"

10.יום חורפי אחד קם ביל קלינטון ויצא מביתו בחוץ הוא ראה שרשום בצהוב על השלג ביל קלינטון המניאק ישר הוא קרא לאף.בי.איי ו לכל הרשויות לחקור. החוקר של האף.בי.איי אמר לקלינטון שיש לו חדשות טובות וחדשות רעות. החדשות הטובות הם שהשתן הוא של ג'ורג' בוש והחדשות הרעות הם שזה כתב היד של הילארי

11.- למקרה שאחת הבדיחות לא מצחיקות:יום אחד פרצה שרפה בכנסת לאחר שכיבו אותה נכנסו העיתונאים ושאלו את דויד לוי מה הוא עשה לכיבוי השרפה? הוא ענה הרמתי מייד דלי אחד ביד ימין אחד ביד שמאל ושפכתי על האש.
    שאלו את פרס והוא ענע הרמתי שלושה דליים.
    אבל אך שאלו אותו והוא ענה אחד ביד ימין אחד ביד שמאל ואחד על הזיין.
    שאלו את אריק שרון והוא ענה הרמתי חמש דליים
    אבל איך התפלאו ???
    אחד ביד ימין אחד ביד שמאל ופרס על הזיין...

יאללה זרוק נקודות!!
    אני ראשונה!!
    נערך לאחרונה על ידי ~shirusha~; 29-09-2007 בשעה 13:29.
    אייסיי 421154389
    המסנ דפוק
    דברו איתיי באייסי אם באלכם
    מרשה לחפור

גמאני עברתי את ה-1XX!!!!

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    גלעד
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ~shirusha~ צפיה בהודעה
    הנה:
    1.שאלה: מה ההבדל בין הכנסת לקונדום?

תשובה: בקונדום נכנס רק שמוק אחד...

2.מה ההבדל בין אברהם אבינו לאריאל שרון?

אברהם אבינו הסכים להקריב את בנו למען עם ישראל,

ואילו אריאל שרון מקריב את עם ישראל למען בנו...

3.איש אחד נוחת בנתב"ג ונכנס לאולם עם שני תיקים גדולים. בבדיקת המכס מוצא המוכס בתיק הראשון חבילות של שטרות מסוגים שונים.

"איך השגת את הכסף?", שואל המוכס.

"לא תאמין", עונה הנוסע, "אבל נסעתי ברחבי אירופה. בכל מקום שהגעתי נכנסתי לשרותים ציבוריים. כל פעם שראיתי מישהו משתין, הוצאתי סכין גדולה ואמרתי לו: 'תרום כסף לתמיכה בישראל או שאני חותך לך את הביצים'".

"זה סיפור מאד מעניין", אומר המוכס. "ומה יש בתיק השני?"

עונה הנוסע: "לא תאמין כמה אנשים באירופה לא תומכים בישראל...

4.אריאל שרון, שאול מופז וביבי נתניהו נוסעים במטוס
    שרון אומר אני זורק 500 שקל שאיש אחד יהיה מבסוט
    שאול מופז אני זורק 500 שקל בחמש שטרות של מאה שחמישה אנשים יהיו מבסוטים
    ביבי נתניהו אני זורק 500 שקל בשקלים כדי ש 500 איש
    יהיו מבסוטים..
    הטייס אומר יאללה שתקו למה אני תכף זורק את אתכם ושישה מיליון יהיו מבסוטים...

5.ילד אחד שואל את אבא שלו:"אבא מה זה פוליטיקה"? האבא עונה לו "בוא אני אתן לך דוגמא מהבית,אני מפרנס את המשפחה, אני ההנהלה, אמא שלך מבזבזת את הכסף, היא הממשלה, העוזרת שלנו היא מעמד הפועלים,אתה זה העם ואח שלך הקטן זה העתיד, הבנת?" הילד "לא ממש אבל אחשוב על זה בלילה" בלילה הוא מתעורר מהבכי של אח שלו הקטן ורואה שהוא מלא בחרא הוא הולך לאמא שלו ורואה שלה לא אכפת הולך לעוזרת ורואה אותה במיטה עם אבא שלו אז הוא מחליט לטפל באח שלו לבד. בבוקר הוא אומר לאבא שלו אבא הבנתי מה זה פוליטיקה בזמן שלממשלה לא אכפת מהעם, ההנהלה דופקת את המעמד הפועלים,והעתיד מלא בחרא.

6.אריק שרון הולך לטייל ברצועת עזה הוא רואה ילד פלשתיני ואומר לו : "בן כמה אתה?" הילד אומר : "עוד מעט אני יהיה בן 12" אז אריק אומר לו : "אופטימי , הא ?"

7.וושינגטון, אמצע הלילה, הטלפון של בוש מצלצל. בוש עונה....
    מהעבר השני סדאם: "וואלה, יא בוש, אל תשאל איזה חלום היה לי..."
    בוש עונה לסדאם: "אני מקווה מאוד שזה משהו מספיק טוב בשביל להעיר אותי באמצע הלילה!!"
    סדאם עונה לו: "וואלה יא בוש, היה לי חלום ובחלום אני רואה את ניו יורק סיטי יפה מתמיד, עם מגדלי התאומים בנויים מחדש כשהם אפילו גבוהים ממקודם.
    ועל כל גג של כל בניין יש שלט גדול ויפה".
    שואל אותו בוש: "ומה כתוב בשלט?"
    צוחק סדאם: "כתוב שאללה הוא אלוהים ומוחמד הוא נביאו".
    בוש מחייך ואומר לסדאם: "אתה יודע סדאם אני שמח שהתקשרת כי גם לי היה חלום ובחלום אני רואה את בגדד יפהיפיה יפה יותר מלפני ההפצצות במלחמת המפרץ.
    וגם שם על כל גג של כל בנין ובית יש שלט גדול ויפה".
    שואל אותו סדאם: "ומה יא בוש, מה כתוב בשלטים???"
    צוחק בוש: "אין לי מושג, אני לא מבין עברית..."

8.באיזו שפה ערפאת לא שולט?
    - בשפה התחתונה...

9.בזמן מלחמת העולם הראשונה בא נשיא ארצות הברית לביקור ברוסיה בבית הנשיא הרוסי. הנשיא הרוסי מקבל את פניו ומציע לו לשבת על כיסא שעל הידית שלו יש 3 כפתורים, בכל כפתור יש הפתעה. אז הנשיא לוחץ על הכפתור הראשון קופצת לו עוגה לפרצוץ, לוחץ על השני,נשפך עליו דלי מים,לוחץ על השלישי הוא מקבל זרם חשמלי.
    נשיא ארה"ב קם מהכיסא ופונה לנשיא הרוסי: "מה זה צריך להיות? בושה וחרפה". אז נשיא רוסיה אומר לו:"זאת היתה הפתעה, לא הופתעת?". טוב,אחרי כמה זמן נשיא רוסיה בא לביקור בארצות הברית אז נשיא ארה"ב אומר לו לשבת על כיסא דומה עם 3 כפתורים, כל כפתור יש הפתעה. אז נשיא רוסיה לוחץ על הראשון לא קורה כלום, לוחץ על השני לא קורה כלום, לוחץ על השלישי גם לא קורה כלום.
    נשיא רוסיה קם מהכיסא אומר:"מה זה? מה זה צריך להיות? איפה ההפתעה?" טוב, מפציר הנשיא הרוסי, אין לי כוח לשטויות האמריקאיות שלכם אני צריך לחזור לרוסיה.." אז נשיא ארצות הברית אומר לו:"רוסיה? איזה רוסיה?"

10.יום חורפי אחד קם ביל קלינטון ויצא מביתו בחוץ הוא ראה שרשום בצהוב על השלג ביל קלינטון המניאק ישר הוא קרא לאף.בי.איי ו לכל הרשויות לחקור. החוקר של האף.בי.איי אמר לקלינטון שיש לו חדשות טובות וחדשות רעות. החדשות הטובות הם שהשתן הוא של ג'ורג' בוש והחדשות הרעות הם שזה כתב היד של הילארי

11.- למקרה שאחת הבדיחות לא מצחיקות:יום אחד פרצה שרפה בכנסת לאחר שכיבו אותה נכנסו העיתונאים ושאלו את דויד לוי מה הוא עשה לכיבוי השרפה? הוא ענה הרמתי מייד דלי אחד ביד ימין אחד ביד שמאל ושפכתי על האש.
    שאלו את פרס והוא ענע הרמתי שלושה דליים.
    אבל אך שאלו אותו והוא ענה אחד ביד ימין אחד ביד שמאל ואחד על הזיין.
    שאלו את אריק שרון והוא ענה הרמתי חמש דליים
    אבל איך התפלאו ???
    אחד ביד ימין אחד ביד שמאל ופרס על הזיין...

יאללה זרוק נקודות!!
    אני ראשונה!!

יפה מותק ( את הרביעית אהבתי ) .

קבלי *
    פעם היה כייף....

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שיר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

תנקססס
    אייסיי 421154389
    המסנ דפוק
    מרשה לחפור

גמאני עברתי את ה-1XX!!!!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שיר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

תן עוד אחד...
    אייסיי 421154389
    המסנ דפוק
    מרשה לחפור

גמאני עברתי את ה-1XX!!!!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    גלעד
    לייקים
    1
    נקודות
    0

מותק יש לך 2 בעיות .

א' - את עושה דאבל

ב' - תקראי חוקים , אסור להגיב פה אלה רק את התשובה .

(הזהרה אחרונה בייבי )

אללה מבוקש הבא :

20 בדיחות קרש

רמה - קשה .
    נערך לאחרונה על ידי - iNFerNo -; 01-10-2007 בשעה 00:24.
    פעם היה כייף....

ציטוט נכתב במקור על ידי - iNFerNo - צפיה בהודעה
    מותק יש לך 2 בעיות .

א' - את עושה דאבל

ב' - תקראי חוקים , אסור להגיב פה אלה רק את התשובה .

(הזהרה אחרונה בייבי )

אללה מבוקש הבא :

20 בדיחות קרש

רמה - קשה .
    קבל גבר !

בדיחות - קרש > תפריט (גרסת הדפסה)

בטיסה ארוכה, יושב לו קניבל ומהרהר בתפריט, לבסוף הוא קורה לדיילת ואומר לה, יש מצב שאני מקבל את רשימת הנוסעים במקום ?

--------------------------------------------------------------------------------

בדיחות - קרש > רגל (גרסת הדפסה)

הגיע אולימפידת הנכים, משתתפים בא נכים רבים, שבאו להתחרות על תחרות שחייה, עומדים שם נכים עם רגל אחד, חלקם עם יד אחת, ולפתע השופט רואה אחד שאין לו לא ידיים ולא רגליים, הוא פונה אליו ואומר לו : אתה בכלל יכול לשחות, אז הנכה עונה לו : בטח אני מנצח פה את כולם, השופט שם לו כובע ים על הראש כמו שכולם שם שמו, והם קופצים למיים, ההוא בלי הידיים והרגליים צולל כמו אבן, קופץ המציל ומציל אותו ואומרים לו : אבל אמרת שאתה יודע לשחות, אומר להם הנכה : כן, עד שלמדתי לשחות עם האוזניים ומטומטם שם לי את הכובע על הראש..

--------------------------------------------------------------------------------

בדיחות - קרש > למה (גרסת הדפסה)

למה כשעושים ניתוחים פתוחים מסוכנים הרופאים חובשים מסכות על הפנים שלהם ? למה שאם חס וחלילה לא יצליח, אז לא יידעו לזהות אותם..

בדיחות - קרש > טיפש (גרסת הדפסה)

רוצח שכיר הלך ברחוב, הוא שמע מאחוריו קול שאומר לו טיפש, טיפש, טיפש, טיפש, בסוף הוא מתעצבן, הוא מסתובב אחורה ורואה חתול, הרוצח השכיר אומר לו, עוד פעם אחת שאתה קורא לי טיפש, אני מסתובב אליך והולך לך את כל העור שלך ! הוא ממשיך ללכת ושומע עוד עם טיפש, הוא מסתובב תופס תסכין שלו, מכסח תחתול והופך לו את כל העור, הוא ממשיך ללכת ושומע שפיט ! שפיט ! שפיט !

בדיחות - קרש > מראה (גרסת הדפסה)

שוטרת בלונדינית עוצרת נהגת שגם היא בלונדינית בגלל מהירות ייתר, היא מבקשת רשיונות, הנהגת נותנת לה את התיק ואומרת לה שזה בפנים, השוטרת בודקת בפנים, מחטטת, מוציאה מראה קטנה שהיא מצאה מסתכלת ואומרת לנהגת הבלונדינית : איזה קטע, מה גם את שוטרת, אז למה לא אמרת ?

בדיחות - קרש > קרינה (גרסת הדפסה)

בקולנוע בקניון שנמצע ליד כור אטומי רשום שלט מעל הקופות : ההקרנה בחינם על חשבוננו, אבל ההקרנה עליכם !

בדיחות - קרש > זרוע (גרסת הדפסה)

למה לא רשום שצריך לשים שתי ביצים עם הזרוע בפסח כשעושים ליל הסדר ? כדי שהזרוע לא תעמוד !

בדיחות - קרש > דם (גרסת הדפסה)

עורך דין וערפד זה בדיוק אותו דבר, רק שאחד עובד בלילה ואחד ביום, עורך דין מוצץ דם ביום וערפד בלילה.

בדיחות - קרש > רזה (גרסת הדפסה)

קניבל ובנו הולכים לחפש אוכל לפתע רואים אישה רזה. שואל הילד : אבא, אפשר לאכול את האישה הזו? עונה האב : לא... אין לה בכלל בשר. הם ממשיכים ללכת ורואים אישה שמנה. הילד שואל : אבא, אפשר לאכול אותה? עונה האב : מה פתאום? יש בקניבל והבן שלו יוצאים לחפש להם וכל בעיר הגדולה, הם מטיילים ורואים איזה בחורה רזה, הילד אומר לו אבא : בוא נאכל אותה ! אז האבא שלו אומר לו : חבל על המאמץ אין לה בכלל בשר, אי אפשר לאכול אותה. הם ממשיכים ורואים בחורה ממש יפה גוף אתלטי, משהו פגז, הילד אומר לאבא שלו, אבא בוא נאל אותה ! האבא אומר לו : לא נאכל אותה, ניקח אותה לבית ונאכל את אמא !

בדיחות - קרש > סיני (גרסת הדפסה)

משפט סיני עתיק : עדיף להיות בשקט, לא להגיד כלום, ושיחשבו שאתה טיפש, מאשר לדבר ולהוכיח את זה !

בדיחות - קרש > רחוב (גרסת הדפסה)

קבצן רואה איזה בחור לבוש חליפה שעומד ומדבר בטלפון, מייד הוא ניגש אליו והושיט לו את היד שלו, הבחור הסתכל עליו ואמר לו : אני ממש מצטער, אבל אני לא מחלק כסף סתם ככה ברחוב, אז הקבצן אמר לו : אז מה אתה רוצה שאני יעשה, שאני אפתח משרד ?

בדיחות - קרש > זקן (גרסת הדפסה)

איזה זקן ניגש לבחורה בלונדינית ושואל אותה, אם היו ניתנות לך עכשיו שתי אפשרויות, או להיות מטומטמת או להיות יפה, במה היית בוחרת ? אז הבלונדינית אמרה : כאילה דה ? ברור שמטומטמת, הרי יופי חולף עם השנים..

בדיחות - קרש > שירה (גרסת הדפסה)

מורה בכיתה ב', ביקשה מהתלמידים שלה שיכתבו חיבור וישחילו לתוכו את המשפט : אמא יש רק אחת ! שירה הלכה לבית, ויום למחרת חזרה לבית הספר כל הילדים סיפרו איך שהם אוהבים את אמא שלהם ושיש רק אמא אחת, והמורה שאלה את שירה מה היא כתבה, אז היא ענתה : לא כתבתי, אבל זה סיפור שקרה לי, אתמול הגעתי הבייתה וביקשתי מאמא שלי שתכין לי לאכול, ביקשתי שתכין לי לחם עם גבינה צהובה והיא ביקשה שאני אביא שתי פרוסות שתהיה גם לה אחת, הסתכלתי במקרר ואמרתי : אבל אמא יש רק אחת !

בדיחות - קרש > מצחיק (גרסת הדפסה)

ילד אחד מגיע לבית ספר שלו בוכה, אז המחנכת שלו קוראת לו ושואלת אותו למה הוא בוכה והוא עונה לה שבבוקר לפני שהוא בא לבית ספר אבא שלו החליק על בננה, אז המורה אומרת לו : נו אבל למה אתה בוכה, זה מצחיק ! אז הילד ענה לה : גם אני חשבתי שזה מצחיק בהתחלה..

בדיחות - קרש > אלכוהול (גרסת הדפסה)

כתבה בעיתון על תחקיר שנעשה : נמצאו באלכוהול הורמונים נשיים, אזהרה כל מי ששותה אלכוהול נוסע לא טוב ומדבר רק שטויות.

בדיחות - קרש > כסף (גרסת הדפסה)

בחורה זקנה אחת עלתה ביום ראשון לאוטובוס, אמרה לנהג שאין בידה כסף לשלם אבל שהיא תיתן לו במקום ביצה ונתנה לו ביצה של תרנגולת, ככה גם ביום שני וגם ביום השלישי שהיא נתנה ביצה במקום כסף, וביום הרביעי היא עלתה עם תרנגולת ולא שילמה לנהג דבר, הנהג קרה אותה אליו ושאל אותה : מזה ? אז היא אמרה לו : זה חופשי-חודשי.

בדיחות - קרש > ביטוח (גרסת הדפסה)

שוטר תנועה, עוצר נהג לבדיקה שיגרתית, הוא מבקש רשיונות וביטוח, הוא מסתכל ורואה שהכל תקין, אבל אז הוא שואל את הנהג, תגיד למה אתה נוסע בלי חגורה ? אז הנהג אמר לו : מה אתה רוצה, המכנס יושב עליי טוב !

בדיחות - קרש > מותק (גרסת הדפסה)

חתן וכלה נושאים לירח דבש במכונית החתונה שלהם, מגיעים לבית המלון, וכשהם נכנסים בדלת עוברת לידו בחורה יפה אומרת לו : מה עניינים מותק ? קורצת לו, וממשיכה ללכת, אישתו הטרייה מתעצבנת ומקנאת ואומרת לו : מי הבחורה הזאת, מאיפה אתה מכיר אותה בכלל ? אז בעלה אמר לה : תעשי לי טובה עם השאלות שלך, מספיק יהיה לי קה להסביר לה מחר מי את היית..

בדיחות - קרש > מוצרט (גרסת הדפסה)

שואלים תלמידים בבית ספר, מי הם מוצרט ובטהובן, אז כולם מצביעים, המורה שמחה ומצביעה על אחד מהם והוא עונה לה : הם אילו שייצרו את המנגינות בשביל הסלולרי !

בדיחות - קרש > נהג (גרסת הדפסה)

שוטר אחד עוצר נהג שלא עצר בתמרור עצור, ניגש לנהג ושואל אותו : מה לא ראית את התמרור, למה לא עצרת ? אז הנהג אמר לו : את התמרור ראיתי, הבעיה שאותך לא ראיתי !

קבצן רואה איזה בחור לבוש חליפה שעומד ומדבר בטלפון, מייד הוא ניגש אליו והושיט לו את היד שלו, הבחור הסתכל עליו ואמר לו : אני ממש מצטער, אבל אני לא מחלק כסף סתם ככה ברחוב, אז הקבצן אמר לו : אז מה אתה רוצה שאני יעשה, שאני אפתח משרד ?
    נערך לאחרונה על ידי giliagili; 01-10-2007 בשעה 00:30.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    גלעד
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי giliagili צפיה בהודעה
    קבל גבר !

בדיחות - קרש > תפריט (גרסת הדפסה)

בטיסה ארוכה, יושב לו קניבל ומהרהר בתפריט, לבסוף הוא קורה לדיילת ואומר לה, יש מצב שאני מקבל את רשימת הנוסעים במקום ?

בדיחות - קרש > רגל (גרסת הדפסה)

הגיע אולימפידת הנכים, משתתפים בא נכים רבים, שבאו להתחרות על תחרות שחייה, עומדים שם נכים עם רגל אחד, חלקם עם יד אחת, ולפתע השופט רואה אחד שאין לו לא ידיים ולא רגליים, הוא פונה אליו ואומר לו : אתה בכלל יכול לשחות, אז הנכה עונה לו : בטח אני מנצח פה את כולם, השופט שם לו כובע ים על הראש כמו שכולם שם שמו, והם קופצים למיים, ההוא בלי הידיים והרגליים צולל כמו אבן, קופץ המציל ומציל אותו ואומרים לו : אבל אמרת שאתה יודע לשחות, אומר להם הנכה : כן, עד שלמדתי לשחות עם האוזניים ומטומטם שם לי את הכובע על הראש..

בדיחות - קרש > למה (גרסת הדפסה)

למה כשעושים ניתוחים פתוחים מסוכנים הרופאים חובשים מסכות על הפנים שלהם ? למה שאם חס וחלילה לא יצליח, אז לא יידעו לזהות אותם..

בדיחות - קרש > טיפש (גרסת הדפסה)

רוצח שכיר הלך ברחוב, הוא שמע מאחוריו קול שאומר לו טיפש, טיפש, טיפש, טיפש, בסוף הוא מתעצבן, הוא מסתובב אחורה ורואה חתול, הרוצח השכיר אומר לו, עוד פעם אחת שאתה קורא לי טיפש, אני מסתובב אליך והולך לך את כל העור שלך ! הוא ממשיך ללכת ושומע עוד עם טיפש, הוא מסתובב תופס תסכין שלו, מכסח תחתול והופך לו את כל העור, הוא ממשיך ללכת ושומע שפיט ! שפיט ! שפיט !

בדיחות - קרש > מראה (גרסת הדפסה)

שוטרת בלונדינית עוצרת נהגת שגם היא בלונדינית בגלל מהירות ייתר, היא מבקשת רשיונות, הנהגת נותנת לה את התיק ואומרת לה שזה בפנים, השוטרת בודקת בפנים, מחטטת, מוציאה מראה קטנה שהיא מצאה מסתכלת ואומרת לנהגת הבלונדינית : איזה קטע, מה גם את שוטרת, אז למה לא אמרת ?

בדיחות - קרש > קרינה (גרסת הדפסה)

בקולנוע בקניון שנמצע ליד כור אטומי רשום שלט מעל הקופות : ההקרנה בחינם על חשבוננו, אבל ההקרנה עליכם !

בדיחות - קרש > זרוע (גרסת הדפסה)

למה לא רשום שצריך לשים שתי ביצים עם הזרוע בפסח כשעושים ליל הסדר ? כדי שהזרוע לא תעמוד !

בדיחות - קרש > דם (גרסת הדפסה)

עורך דין וערפד זה בדיוק אותו דבר, רק שאחד עובד בלילה ואחד ביום, עורך דין מוצץ דם ביום וערפד בלילה.

בדיחות - קרש > רזה (גרסת הדפסה)

קניבל ובנו הולכים לחפש אוכל לפתע רואים אישה רזה. שואל הילד : אבא, אפשר לאכול את האישה הזו? עונה האב : לא... אין לה בכלל בשר. הם ממשיכים ללכת ורואים אישה שמנה. הילד שואל : אבא, אפשר לאכול אותה? עונה האב : מה פתאום? יש בקניבל והבן שלו יוצאים לחפש להם וכל בעיר הגדולה, הם מטיילים ורואים איזה בחורה רזה, הילד אומר לו אבא : בוא נאכל אותה ! אז האבא שלו אומר לו : חבל על המאמץ אין לה בכלל בשר, אי אפשר לאכול אותה. הם ממשיכים ורואים בחורה ממש יפה גוף אתלטי, משהו פגז, הילד אומר לאבא שלו, אבא בוא נאל אותה ! האבא אומר לו : לא נאכל אותה, ניקח אותה לבית ונאכל את אמא !

בדיחות - קרש > סיני (גרסת הדפסה)

משפט סיני עתיק : עדיף להיות בשקט, לא להגיד כלום, ושיחשבו שאתה טיפש, מאשר לדבר ולהוכיח את זה !

בדיחות - קרש > זקן (גרסת הדפסה)

איזה זקן ניגש לבחורה בלונדינית ושואל אותה, אם היו ניתנות לך עכשיו שתי אפשרויות, או להיות מטומטמת או להיות יפה, במה היית בוחרת ? אז הבלונדינית אמרה : כאילה דה ? ברור שמטומטמת, הרי יופי חולף עם השנים..

בדיחות - קרש > שירה (גרסת הדפסה)

מורה בכיתה ב', ביקשה מהתלמידים שלה שיכתבו חיבור וישחילו לתוכו את המשפט : אמא יש רק אחת ! שירה הלכה לבית, ויום למחרת חזרה לבית הספר כל הילדים סיפרו איך שהם אוהבים את אמא שלהם ושיש רק אמא אחת, והמורה שאלה את שירה מה היא כתבה, אז היא ענתה : לא כתבתי, אבל זה סיפור שקרה לי, אתמול הגעתי הבייתה וביקשתי מאמא שלי שתכין לי לאכול, ביקשתי שתכין לי לחם עם גבינה צהובה והיא ביקשה שאני אביא שתי פרוסות שתהיה גם לה אחת, הסתכלתי במקרר ואמרתי : אבל אמא יש רק אחת !

בדיחות - קרש > מצחיק (גרסת הדפסה)

ילד אחד מגיע לבית ספר שלו בוכה, אז המחנכת שלו קוראת לו ושואלת אותו למה הוא בוכה והוא עונה לה שבבוקר לפני שהוא בא לבית ספר אבא שלו החליק על בננה, אז המורה אומרת לו : נו אבל למה אתה בוכה, זה מצחיק ! אז הילד ענה לה : גם אני חשבתי שזה מצחיק בהתחלה..

בדיחות - קרש > אלכוהול (גרסת הדפסה)

כתבה בעיתון על תחקיר שנעשה : נמצאו באלכוהול הורמונים נשיים, אזהרה כל מי ששותה אלכוהול נוסע לא טוב ומדבר רק שטויות.

בדיחות - קרש > כסף (גרסת הדפסה)

בחורה זקנה אחת עלתה ביום ראשון לאוטובוס, אמרה לנהג שאין בידה כסף לשלם אבל שהיא תיתן לו במקום ביצה ונתנה לו ביצה של תרנגולת, ככה גם ביום שני וגם ביום השלישי שהיא נתנה ביצה במקום כסף, וביום הרביעי היא עלתה עם תרנגולת ולא שילמה לנהג דבר, הנהג קרה אותה אליו ושאל אותה : מזה ? אז היא אמרה לו : זה חופשי-חודשי.

בדיחות - קרש > ביטוח (גרסת הדפסה)

שוטר תנועה, עוצר נהג לבדיקה שיגרתית, הוא מבקש רשיונות וביטוח, הוא מסתכל ורואה שהכל תקין, אבל אז הוא שואל את הנהג, תגיד למה אתה נוסע בלי חגורה ? אז הנהג אמר לו : מה אתה רוצה, המכנס יושב עליי טוב !

בדיחות - קרש > מותק (גרסת הדפסה)

חתן וכלה נושאים לירח דבש במכונית החתונה שלהם, מגיעים לבית המלון, וכשהם נכנסים בדלת עוברת לידו בחורה יפה אומרת לו : מה עניינים מותק ? קורצת לו, וממשיכה ללכת, אישתו הטרייה מתעצבנת ומקנאת ואומרת לו : מי הבחורה הזאת, מאיפה אתה מכיר אותה בכלל ? אז בעלה אמר לה : תעשי לי טובה עם השאלות שלך, מספיק יהיה לי קה להסביר לה מחר מי את היית..

בדיחות - קרש > מוצרט (גרסת הדפסה)

שואלים תלמידים בבית ספר, מי הם מוצרט ובטהובן, אז כולם מצביעים, המורה שמחה ומצביעה על אחד מהם והוא עונה לה : הם אילו שייצרו את המנגינות בשביל הסלולרי !

בדיחות - קרש > נהג (גרסת הדפסה)

שוטר אחד עוצר נהג שלא עצר בתמרור עצור, ניגש לנהג ושואל אותו : מה לא ראית את התמרור, למה לא עצרת ? אז הנהג אמר לו : את התמרור ראיתי, הבעיה שאותך לא ראיתי !

תותח אחי , קבל עוד **

( אתה מוביל בנתיים )

אללה נשמות , האתגר נסגר כי אני עזבתי לפיקוח .

אתם תקבלו את הנ'ק שלכם .

מקווה שנהנתם !
    נערך לאחרונה על ידי - iNFerNo -; 02-10-2007 בשעה 14:11.
    פעם היה כייף....

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,434 | הודעות: 8,174,021 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect