חח אהבתי אבל רק שאלתי מה אתם רוצים תהרגו אותי וזהו לנעול זה מדרדר לספאם!
חח אהבתי אבל רק שאלתי מה אתם רוצים תהרגו אותי וזהו לנעול זה מדרדר לספאם!
אל תפרסם יותר בחתימה.
|
|
מה הקשר אתה מעליי תנעלו יוצר פהה ספאם!!! !~
אל תפרסם יותר בחתימה.
צירוף מקרים אתה באמת חושב שהבעלים של ואנס שאגב קיימים מאז 1966 לפני שהייתה מקלדת, ישב בבית וחשב" איך אני אציק ליהודים,אני יודע אני אקרא לחברה שלי ואנס שזה השמד במקלדת עברית"
ובקשר למגן דויד זה פשוט לתפיסה יותר טובה על הסקייט בורד
בנוסף החברה אמריקאית.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%A1
![]()
ואנס היא חברה המייצרת נעלי ספורט (סניקרס), נעלי סקייטבורד ונעליים נוספות המשווקות בעיקר לצעירים. מושב החברה בדרום קליפורניה שבארצות הברית. היא נוסדה בשנת 1966 על ידי פול ואן דורן ושמה היה "חברת הגומי של ואן דורן". החברה משווקת בתחומי גלישת הגלים, הסקייטבורד והפאנק-רוק. בשנים האחרונות ואנס החלה משווקת פריטים נוספים כגון ביגוד ואביזרי סקייטבורד.
בשנות השמונים איבדה ואנס רבים מלקוחותיה המרכזיים, כאשר התחילה לייצר נעלי כדורסל וכדורגל. כתוצאה מכך התאגיד פשט רגל בשנת 1984. ארבע שנים לאחר ההתאוששות מפשיטת הרגל קנתה את ואנס חברת הבנקאים McCown DeLeeuw, ויצאה בהצהרה פומבית על כך בשנת 1991.
ואנס פתחה חנויות קמעונות המכילות פארקי החלקת סקייטבורד מקורים וגדולים, והפתיחה הראשונה הייתה בשנת 1998 ב-"The Block at Orange". פארק ההחלקה הזה, כמו גם פארק החלקה נוסף באורלנדו הם היחידים שנשארו פתוחים עד היום.
בשנת 2004 נרכשה החברה על ידי "VF תאגידים", יצרני ג'ינס ליווי'ס וג'ינס Wrangler, בשווי של 396 מיליון דולר.
ואנס הם נותני החסות של ואנס וארפד טור, פסטיבל סקא/פאנק וספורט אתגרי המתקיים בארצות הברית מדי שנה מאז שנת 1995.
הפריט הידוע והפופולרי ביותר של ואנס הוא הנעליים שלהם, הפופולריות ביותר בסצנת הפאנק/רוק/סקייטבורד ובשנים החארונות גם בסצנת האימו וההיפ-הופ.
הסוליה של נעלי ואנס היא סוליה המשובצת בצורת משושים הצמודים אחד לשני, הדבר יוצר אשליה של מגן דוד, שמועות מספרות שיש נעליים שמוטבעות בהן צלבי קרס, אבל השמועות ירדו מן המציאות במהירות.
מה זה!!@!@ סתם שטויות אחי
בעע ואנסס
זה פריקי ומכוער!
אין כמו אדידס!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
חרטא אששש
וואנס אחלה נעליים..אני אישית מעדיף DC..אבל יש לי גם וואנס ואני אוהב...ופאק על הכל..
שטויות .. אל תאמין למה שאומרים..
The Pod
לא אכפת לי
אם אני אוהב אני ילבש
מעצב גראפי לכל מטרה.