|
|
ואווווו תודה אחי.............
דרך אגב יש לי עוד שאלה..יש איזשהיא אפשרות שתאפשר להשלים בגרויות בצבא...
האים זה אפשרי ואיך אפשר להגיע לשם???
מי שלא מבין ולא יודע שלא יגיב סתם.
אני לא יודע אבל אני רוצה לדעת..תענו לי בבקשה...
תודה מראש דרך אגב...
ממ ואיזה פסיכו' צריך להנדסת תוכנה ואיזה מצוע בגרויות אם מישו יודע? סביבות מה?
b3nny.. זה לא קבוע
לכל מוסד לימודים יש דרך משלו ולחשב את הציון סכם ולכל מוסד גם יש את הסכם שנדרש בשביל להתקבל ( בערך )
וחוץ מזה , זה לא מינימום ציון בזה ובזה .. זה ציון משוקלל של שניהם .. זתומרת עם פסיכו גבוה אפשר בגרויות קצת יותר נמוכות וכד'.
כנס לאתר של האוניברסיטה שאתה חושב להירשם אליה ותבדוק מה הסכם ואיך הוא משתנה בהתאם לשינוי בציונים.
תשקיע קצת אם אתה באמת רוצה ללכת לעתודה כי זה משהו כבד מאוד וכמו שאלכס אמר ( והוא יודע - 100 בחדוא 2 מ' ) ממש לא הכול ורוד כמו שזה נשמע בד"כ וכמו שהצבא מציג את זה
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
בינתיים ההרשמה סגורה כמו שכתוב באתר..
נערך לאחרונה על ידי suka; 10-10-2007 בשעה 10:08.
דרך אגב יש לי שאלה..יש איזשהיא אפשרות שתאפשר לי להשלים בגרויות בצבא...???כי מישהוא סיפר לי שבצבא אפשר להשלים בגרויות..והם עוזרים וזה טוב מאוד...
האים זה אפשרי או שזה סתם שמועה?!? ואים כן איך אפשר להגיע לשם??
תודה מראש
נו מה סוקה אתה דפוק שואל את אותה שאלה 100 פעם רואה שלא ענו לך אל תערוך הודעה לפני, ותרשום שוב שלא יראו שאתה כותב מאה פעמים
לא זאת הפעם השלישית, תכתוב שוב תקבל השעיה סוף הסיפור, לא עונים לך לא יודעים, אני אישית לא יודע, אל תכתוב ותערוך תלמד אני רואה ושם לב להכל ואם אני לא רואה יש לוגים(היסטוריית עריכות וכאלה)
אני מאשר לך לפתוח בנושא אשכול חדש אבל פעם הבאה אם אתה רואה שלא עונים לך, למרות שמגיבים בשאכול אז תכתוב מחדש באשכול חדש או שתשאל את המנהל או אותי אם אפשר לכתוב מחדש...
לפי מה שאני יודע מאחים שלי [שניהם עתודה]
אתה צריך לחתום 3 קבע מעבר לשלוש שנים הסדירות
וכבר תראה איפה יש להם תקנים ולאיזה מקצועות
2pac R.I.P
9.9.96
טוב אז אפשר לנעול נכון?