|
|
אצלי רוב המורים מהארגון , המחכנת שלי והמורה למטמתיקה שלי הם מההסתדרות ואני לא בא לבית ספר ....
אצלך זה משהו שונה אחי [=
פעם היה כייף....
מישהו יכול להעתיק מה שכתוב פה?
http://www.irgun-hamorim.org.il/inde...d&atcid=117243
פשוט אני לא רואה את זה לא יודע למה
אחי היום בשעה האחרונה שלנו היה לנו חשבון!
המורה היא מסתדרות והיא אמרה שאם השביתה תימשך יותר משבוע היא תתקשר אלינו להגיע שעתיים כל יום ללמוד איתה!
אז בכיתה החלטנו שאפחד לא יבוא והיא לא תלמד!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אצלי המורים רק מההסתדרות...
אני לא שובת![]()
תיראו תכתבה שהביאו כנראה שמחר לא תיהיה שביתה ואם כן היא תיהיה של כמה ימים . אפשר לחלום שזה ימשך שבועות .
http://news.walla.co.il/?w=//1178842
ארז אמר שבשביל שיוג הסכם זה יקח שבוע שבועיים והם לא יחכו ובנתיים תהיה שביתה.. תקראו את החלק הראשון.
אחיי אל תלך לבצפר בשביל שעתיים דבר אם אמא שלך או משו מה בשביל שעתיים ללכת לבצפר עזוב את זה . תשאר בבית הכי פנאן
איזה ילד מסכן, רוצים לדפוק אותך חחחחחח
תחזור מהשביתה בדיוק לבגרויות חורף תגיד תודה על כל שעה שלימדו אותך
אתה מודע לזה שלא דוחים תבגרויות כן אחי ?
זה אומר שביתה ואתה צריך ללמוד
באים רק לטובתך
כן גם אני קצת נדפקתי
יש לי ימי ראשון ושלישי שעות אפס פיזיקה...
סעמק
אם אתם כיתה מגובשת פשוט תחליטו כולכם לא לבוא לא יעשו לכם כלום.
לנו אין שומדבר מרוכז =]
אני גם כמעט כל המורות שלי באירגון
חוץ מהמורות לספרות ולתנ"ך ושאלנו אותם
אם הם רושמות לנו חיסורים והם אמרו לא
אז ככה שאני לא מגיע לבצפר =]
קרדיט לRadiation על זאת מלמעלה =]
FellowEs-
Hip means to know, it's a form of intelligence
to be Hip is to be update and relevant
Hop is a form of movement,
you can't jus' observe a Hop, you gotta Hop up and do it
KRS-One Ft. Marly Marl - Hip Hop Lives