דבר ראשון לדעתי כדאי לך לחכות למחר. תראה אם גם מחר היא אומרת לך היי ומתנשקת איתך. אם כן- תמשיך במה שאחרים אמרו.
דבר ראשון לדעתי כדאי לך לחכות למחר. תראה אם גם מחר היא אומרת לך היי ומתנשקת איתך. אם כן- תמשיך במה שאחרים אמרו.
|
|
נוו.... אני אומרת שלום עם נשיקה לכל מי שאני מכירה.... אז אני לא מאוהבת בכל הידידים שלי .... ואני בת 13
אבל תתיידד איתה, תראה לאן זה מוביל...
קרדיט ל- shimda על החתימה המדהימה
אני בת אחי
אתה לא רוצה לדבר ליד חברות שלה?
אז קרא לה לצד.
בסוף מישהו קצת יותר בטוח מעצמו ממך יבוא ויקח לך אותה ואתה תוכל ת'לב מבפנים.
תנסה,מה כואב לך?
כבר אמרתי.. הבעיה היא שאנחנו לא כ"כ מדברים ולא מכירים כ"כ לעומק..
זה די דבילי כזה לבוא אליה בבום ככה "אני מת עלייך" אחרי שאנחנו בקושי מדברים.. זה גם לא כ"כ אמין.. קודם אני צריך יותר להתקרב אליה וזה אבל איך אני עושה את זה.. אני לא רוצה להדחף לכל דבר ככה סתם כי זה גם מציק מבחינה מסויימת..
נו באמת, תבוא בהפסקה תמצא אותה יושבת. ותפתח שיחה זה לא כל כך קשה, זה כולה לבוא ולדבר, אני כשהגעתי לתיכון חדש (אצלנו בישוב אין תיכון), אז התחלתי לבוא לבנות לדבר איתן על הכל, וגם בשביל להכיר חברים חדשים אני ניגשתי לבנים לדבר איתם, אני מדבר עם האנשים שאני רואה, ומדבר על כל תחומי העניין שלי, עם זה כדורגל, טלויזיה, מוזיקה, הומור... תתנהג איתה כמו שאתה מתנהג עם החברים הכי טובים שלך קיצר זאת לא בעיה כל ידידה שלי באה אלי ונותנת לי נשיקה בלחי, כמו עוד ל20 ידידים אחרים שלה... זה לא כזה סיפור גדול