יופי
|
|
זה מה שאני אומר.... עדיף ללמוד עכשיו רגיל ושחופש פסח וחנוכה וכל השאר יהיו רגילים... ואם השביתה תמשך יותר מחודשיים חבל לנו בכלל על הזמן.. לא ידחו את הבגרויות..חחחחח אתם לא יודעים כמה תתחרטו על זה בסוף .. כשתגיעו לכתה ויצטרכו לדחוף לכם חומר של 5-6 חודשים ב4 חודשים אתם תמותו מכמות החומר ומהששלמות שתצטרכו לעשות אחרי צהריים למי שאכפת מהבגרויות שלו
אנחנו באנו אחהצ.. ואחרי פסח ( למי שבכתה יב' ) הרי מביאים מערכת חדשה שבקושי באים לבצפר.. וכל הימים שלא היו בצפר במערכת שהיינו צריכים להשאר בבית אנחנו באנו יום יום טחנו הסטוריה וכל שאר המקצועות שעות .. מ 8 עד 2 בצהריים.. אתם תתחרטו על כל זה.. אולי נחמד עכשיו אבל אחרי זה.. חבל לכ על הזמן
הביצפר המטומטם שלי עושה כל הזמן מערכת מוזרה..
אני לא יודעת מה המערכת למחר אז אני לא יודעת אם לצאת או לא :X
די אחי, כמה חומר כבר יש ללמוד ביב'? אזרחות? תנ"ך? חיבור? זה שטויות לומדים מהספר וזהו, מתמטיקה ואנגלית זה קצת יותר בעיה וגם זה לא רציני הכל עניין של תרגול, שב בבית כל יום שעתיים שלוש אם זה באמת חשוב לך ותראה שאתה תספיק יותר ממה שהיית מספיק בכיתה.
ובאשכולות האחרונים הייתי פסימי בנוגע לשביתה ואני עדיין ככה, היא תגמר בקרוב והיא ממש באה לי בטוב :]
זה לא שלא הייתי מרוצה, פשוט אני לא מאמין בשביתה הזו, תאכלס אני לא אגיד לא לחופש..
ד"א עדיין מביאים אותי לשיעורי תנ"ך כרגיל לפי המערכת כי המורה בהסתדרות..
נערך לאחרונה על ידי אור; 13-10-2007 בשעה 20:19.
שטיות אלו שאומרים שאחרכך נאכל אותה
יש אנשים שלמדו כמעט הכל ביא וטחנו בבצפר שעות עד 5 וחצי , הינו חוזרים בחושך
אבל תנך אין לי וגם לשון והבעה . גם היסטוריה סימתי .
רק אזרחות מתמטיקה, ספרות ואנגלית אלו המקצועות הבסיסים היחידים שנשארו לי ללמוד.
גרפיקה ממוחשבת , ציור , תולדות האומנות ותולדות העיצוב אפשר לעשות בבית אז אני מקווה שהשביתה תמשיך לפחות חודש יהיה אפשר לעבוד לבנתים :]
אזרחות?????? אחי זה המקצוע עם הכי הרבה חומר איי פעם כל הבצפר שלנו סבל כשהיה לנו אותו.. גם הסטוריה אבל הסטוריה זה חליק זה בא טוב
אזרחות אתה לא תצליח בחיים ללמוד לבד.. לא ברמה של לקבל ציון טוב במבחנים ובמיוחד בבגרויות אחי.. זה משהו שמורה צריך לשבת איתך ולתרגל איתך כמה שיותר.. זה באמת מקצוע עם המון מושגים והמון דברים שצריך לזכור ולהבין.. הכי חשוב להבין.. מתמטיקה? אתה תלמד את עצמך הסתברות ברמה של 4 יח'? ( לא ידוע כמה תעושה ) אבל אחי זה דברים שאחרי זה אתה תבוא בחופש פסח לבצפר.. ואני מבטיח לך שאתה תבוא.. אני באתי כמעט כל חופש פסח לבצפר.. כל יום כמעט הייתי שמה ... בגלל השביתות המסריחות האלו.. אתה תתחרט עכשיו אולי זה בא לך בטוב.. אחרי זה אחי.. זה חוזר לך כמו בומרנג לפנים.. זכור מה שאני אומר לך אור..
לפי מה שאתה אומר אור.. אתה אומר שב שעתיים ביום ככה תתרגל וזה ויהיה יותר אפקטיבי מאשר יום לימודים שלם.. אני רוצה להגיד לך.. שאני רוצה לראות את עצמך מושיב את עצמך שעתיים בכל יום ולומד רצוף ככה באמת ברמה של להבין.. לא לפני בגרות או משהו.. אלא עכשיו כשיש לךש ביתה ( " חופש " )
אולי אתה תצליח אחי.. אבל 90% מכללה ילדים שהבצפר שלהם שובת לא יעשו את זה בחיים..
חחחחח אם זה ימשך עלך הלכם..חבל לכם על הזמן..
The Pod
טוב מאוד, שישמיך עד צאת הנשמה.