הראו שחתולים אוכלים את הבשר שבמחסנים של טיב טעם.. אתה רואה חתולים בגודל של נמרים, באמת, כל חתול יש לו בטן כמו רפי גינת..
את הבשר הם שולחים לסניפים שלהם..
עכשיו, למה לעזאזל לא פתחתם את זה בפורום סדרות!?! לא עולה כסף להכנס לשמה![]()
|
|
כן איזה מפחיד עם הגן
שאלתי מה היה עם טיב טעם יש פרומו על זוג אנשים בגן שמכים ילידם יחמארר
אל תפרסם יותר בחתימה.
בעע נשמע מגעיל
אני לא אוכל משם אף פעם לא קונה שומדבר
מעצב גראפי לכל מטרה.
חשפו שבטיב טעם עברו על כל כך הרבה חוקי תברואה, שאם היו יודעים על זה היו סוגרים אותם מזמן... יש שם חיידקי קולי-צואתיים וחיידקי סל-מו-נלה... בנוסף הבשר לא נמצא בקירור אלא נמצא כל הזמן בחוץ ובאזור ביוב... חתולים באים ועושים חינגה על הבשר, ולעובדים לא אכפת...
הקטע עם הגן ילדים זה על איזה גן בירושלים שזוג אחד פתח והם פשוט משליטים שם טרור... נותנים לילדים סטירות, והם מרביצים להם, וגוררים אותם, וצועקים עליהם, בלי בושה...
חשפו גם בעונות קודמות על איזה עניין עם איקאה שלא הבנתי, חשפו גם פעם על איזה רופא שביצע מעשים מגונים בפציינטיות שלו, והראו קטע שהוא כזה בודק לאחת ת'חזה וכל זה (מצונזר, תרגיעו...) והיא אומרת לו "בגרון, לא שם.." והוא כאילו 'לעזאזל איתך...' ואסרו אותו ל-8 חודשים...
חשפו גם פעם על איזה מיסטיקנים שהיו סוחטים אנשים ומתעללים בהם מינית, בעל ואישה, האישה נידונה ל-10 שנות מאסר, הבעל ל-25...
זהו...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
בסדר, העניין עם החתולים לא ממש מזיז ללקוחות, כל עוד טיב טעם פתוח בשבת שומדבר לא אכפת להם חח P:
תודה משה :>
כה ואיי זה היה זין.. טוב בכל מקרה אני לא אוכל שם יש שם חיידקי סלללללללללמווווווווווונננננננלללללללללהה ההההההה
חחחח
ואייי באמת שבוע הבא זה מפחיד... בואנה הייתי מזיין תסבא הזה..
חארוצ של בני אדם יש במדינה הזו...
אני שמעתי מהחדר לא ראיתי... היה נשמע מצ'עמם..
זוהי חתולה,
זוהי חתולה אוכלת,
זוהי חתולה מתכננת ארוחה,
זהוי חתולה בכוס קפה,
זהוי חתולה במים מלוחים,
מה זה ערוץ הופ?
נשבע לך אם הגננת ובעלה היו נופלים לי לידים הרופא הכי טוב בעולם לא היה מצליח להציל להם ת'חיים.