|
|
גיל זה רק מספרים
הםםם אני יא' אני לא מוכן להיות אם מישהי בכיתה ח' אישית
קודם כל מצטער. אחותי חחחח
לעיניינו
כיתה ח' זה ילדה 14? סבבה... אני מכיר בנות בנות 14 שהן סבבה רצח ולא ילדותיות מידי ואני בן 17 . אז ככה ילדה בת 14 יכולה להיות בוגרת יותר ממישו בן 17 ( תאמיני לי אני מכיר כמה אנשים לא בוגרים בני 17 , לא בוגרים בכלל ) . שנית כל למה הוא לא יכול להיותה איתה אני לא מבין? אם סבבה לו והכל וממש נחמד להם לדבר ביחד אז למה לא?!
את צודקת בזה שהם בשלבים שונים בחיים שלהם , שהיא רק התחילה להתבגר וכל זה . אבל זה לא אומר שלא ייכול להיות לה כייף עם מישו מבוגר יותר ממנה ולהיפך.
זה לא הפרש גדול כל כך תנסה תראה מה קורה ואם לא מתאים דבר איתה ותיגמור..
חחחח בקטנה=)
דבר ראשון, ילדה בכיתה ח' זה ממש לא גיל 14.
ילדה בכיתה ח' היא בד"כ בת 13+-.
דבר שני, זה ברור וידוע שבנות יותר בוגרות מבנים, גם לי בגיל 14 ממש לא היה נושא משותף עם בנים בגיל שלי. (עד היום.)
אתה מבלבל בין הדברים. זה שיכול להיות לה כיף ונחמד ונעים- סבבה. אבל זה שיכול לצאת מפה משהו רציני? אני בספק.
כי בחור בן 17 דורש דברים שילדה בת 13 פשוט לא יכולה לספק. (ושוב, אני לא מדברת רק על סקס)
לפי דעתי הם יכולים אוווולי אווולי להיות ידידים, לא יותר מזה.
כי בתכלס, מה זה ילדה בת 13?! ילדה בת 13 היא פיצית!! צוציקית! מה היא יודעת מהחיים שלה?! אני בגיל הזה הייתי משחקת בברביות. חח אז להיות בקשר עם בחור בן 17?
דניאל צודקת אין לדעתי שום טעם בכלל לנסות קשר של בחור בכיתה יא' ובחורה בכיתה ח'.
ההבדל הוא עצום בני.
העם עם דניאל.
אבל תכלס, אנחנו שומעים על יוצא מן הכלל כל הזמן.
קשה להגיד לבנאדם לא לנסות.
אני תמיד ממליץ לנסות ומקסימום להעיף אחרי זה.
ברור אחי אם אתם מכירים טובב אז יש לך 110 אחוז בהצלחה
אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
היום עוד פעם פגשתי שתי בנות התחלתי איתם ואז מתברר לי שגם הם בכיתה ח'...
ואחת מהם כוסית ואני רוצה אותהההה
בעעעעע
למה זה קורה ליייי חחחחחחחחח
תאמת חברה שלי כתה י' עכשיו..ואני יב'..ממש טוב לנו ביחד וממש כיף אין כזה הרבה הבדל אפילו בכלל אין בהתנהגות או בצורת מחשבה הפער 2 כיתות אבל בגיל עצמו שנה וחצי..
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר