לגבי המסך הכחול הוא מראה אותו תמיד אחרי שעושים ריסטרט דרך הכפתור במחשב עצמו... וכשהוא מכבה אותו בצורה הזאת זה כאילו ריסטרט. נדבקת בוירוס תולעת, ואני ממליץ לך על AVG או KasperSky. ל AVG קל להשיג סריאל או קראק והוא בטוח ימצא את הוירוס....
לגבי המסך הכחול הוא מראה אותו תמיד אחרי שעושים ריסטרט דרך הכפתור במחשב עצמו... וכשהוא מכבה אותו בצורה הזאת זה כאילו ריסטרט. נדבקת בוירוס תולעת, ואני ממליץ לך על AVG או KasperSky. ל AVG קל להשיג סריאל או קראק והוא בטוח ימצא את הוירוס....
|
|
למה לא?? זה תמיד ככה בכל ה XP... כשהמחשב נתקע ולוחצים על הכפתור של הריסטרט במארז, הוא מעלה לך בפתיחה שלו מין מסך כחול כזה שיש בו סריקה כזאתי... זה מה שהוא התכוון לא?
מצטער ידידי, אבל זה לא נכון.
נכון להגיד שכיבוי ידני מאד לא בריא למערכת, אבל ממש לא נכון להגיד שמכל כיבוי ידני מתקבל מסך כחול.
מסך כחול פירושו כשל חומרתי/תוכנתי, והוא יכול להיגרם בכל עת למחשב, ולכל מסך כחול כזה ניתן לפרש בצורה שונה בהתאם לתנותים של המסך הכחול.
אם אתה במצב שאחרי כיבוי ידני אתה תמיד מקבל מסך כחול, אז יש לך בעיה נקודתית (כנראה בשלב עליית הדרייבירים)
ויפר אחי תודה על כול העזרה אבל בסוף הבנתי מה הבעיה...נדפק לי החרדיסק...במידת הצורך הוא פועל אבל לא כשה וינדואוס עליו...יש לי עכשיו חרדיסק אחר ותוספת DDR
:-)
תודה אחי על העזרה.
אחי שמע יש אנטיוירוס כזה AVAST! האנטי וירוס הכי טוב שהיה לי יש לי אותו כבר שנתיים הוא חוסם את כל הוירוסים והטרוינים ישר לא היה לי וירוס מאז שהתקנתי אותו תוריד אותו מהאתר המקורי ותכניס סריאל או תירשם.....יהיה לך HOME EDITION
100% לא יהיו לך וירוסים!!!בשיא הרצינות!!
2.לפני שהתקנתה תאנטיוירוס במחשב בחיים אל תדליק תמודם!!!
הבעיה נפתרה כבר...
זה היה פאק בחרדיסק...
תודה על העזרה ויפר וגם לכל השאר.
שמח לשמוע
נעול