|
|
חיפה מובילה 1-0, עוד כמה דק' מחצית.
סכנין ניצחה 1-0.
מכבי פ"ת מובילה 1-0 ועוד כמה דק' נגמר המשחק.
מכבי פ"ת ניצחה 1-0 את סכנין
וחיפה מובילה עדיין 1-0 דקה 70...
מחר בית"ר נגד מכבי....נראה לי בית"ר הולכת לדרוס...
חחחח...עכשיו נתניה השוותה 1-1!!!!!
נערך לאחרונה על ידי OzRevot5; 27-10-2007 בשעה 21:53.
כוסאמקקקקקקקקק נתניה השוותה ל1-1!!!
לא פייר![]()
פנדל לנתניה חחחח...
2-1 נתניה!!!!לא להאמין!!!
נערך לאחרונה על ידי OzRevot5; 27-10-2007 בשעה 21:58.
כל האשמות על רוני לוי גובאני רוסו לא זז עמרי אפק היה חייבסל הכנס לפ]ני הקרן
עכשיו הוא מוחה על השופט השופט היה מצוין חתיכת אפס בן זונה היה פנדל כי בוקולי ה******* הזה שכבר לא זז כבר פעמים פנדל בגללו השנה כבר מתחיל להאמס מהאנטי מאמן בונקריסט מסריח לא יאומן בכלל דקה 70 היה חייב להכניס את אפק אולי כל זה לא היה קורה הוא רואה שקטן לא זז תוציא אותו אלוהים
Siete
יששש הזבלים הפסידו, איזה יופי :]
משחק משעמם ביותר, אבל העיקר החיפאים הפסידו
אני כל כך מקווה שהוא יתפטר הש/רמוטה הבן זונה הזה כל כך מקווה אני מתחנ ןשהוא יתפטר מתחנן כל יום לאלוהים
מאמן בונקריסט יש לך שחקנים ישראלים בין הטובים בליגה ואתה עושה מהם בונקר בן של זונה מסריח
רעובן עטר המלך בעזרת השם עוד חודשים ינואר בוים הולדת שלי המתנה שלי יהיה שהוא יתפטר ושריאל תנצח את ברצלונה
Siete
סאמק הפסדנו 2-1
בחיאת נתניה עוד תסיים מקום שני בסוף העונה אחרי בית"ר.. O_ס
אחי נגמר הכל כל הישראלים הטובים עברוק לביתר
זנדברג עידן טל אריק בנאדו שמעון גרשון
כמו שאומרים 11 כוכבים יוצרים כוכב חדש
יואב זיו אף פעם לא היה שחקן טוב גם היום לדעתי הוא לא טוב אבל גרושן בנאדו וכולם הביאו לו ניסיון והכל ככה היה פעם במכבי חיפה ככה עכשיו עם הצעירים שלהם אין להם לחץ אין להם כלום יש להם ממי ללמוד יש מי שמוסר להם זנדברג המצוין ( בליגה הישראלית) בזמן שלהם יש שחקנים כמו ברוכיאן וזנדברג
רוני לוי יש לו גם שחקנים מצוינים כמו רפאלוב ובוזגלו אבל משום מה החליט להשאיל את בוזגלו והוציא את רפאלוב ממהרכב ולתת לו לשחק 5 דקות ב4 משחקים תתפטר בן ****** עושה לי בונקר עושה לי חילוף מאוחר שהיה יכול למנוע שער שבא מהאגף של רוסו ומשומר , אתה רואה שרוסו לא נושם בשביל מה להמר גם ככה אתה בא להחליף אותו למה עוד 3 דקות ? בן ****** רעובן עטר המלך איפה היו הימים שהיה חיפה בכדורגל הישראלי שבוע הבא תטוחנים לנו תתחת בכלל למה קניתי כרטיס
Siete
באסה!
משחק חרא שלנו מחצית שניה !
הגיע לנתניה תאמינו לי.. שיחקה הרבה יותר טוב ורצתה יותר מאיתנו במחצית השניה.
סעמק לא רוצה לראטות מה יהיה מול ביטר נראה לי אנחנו חוטפים בראש..
עזוב אותך אחי אני הולך בכח אני אומר לך תאמת ההגנה שלנו טובה באמת ( לדעתי יהיה לנו את ההגנה הכי טובה בליגה) , קרוסה מצוין אכו****** דקל קינן יש לו ממי ללמוד משומר אפס מאופס אבל מסיללה שחקן ,
אבל מה שקורה זה שבוקולי ומשומר מחליטים לתת לדיין לעבור ורוסו נשאר על קו הנבדל ( תראו הילוך חוזר, אשמת רוני לוי שלא הוחיצא אותו מקודם ) שילמד לשחק עם 2-3 חלוצים ואחרי זה שלא יתפלא שלא נקרא לו להתפטר ושלא יבוא בטענות לשופט כי לא היה כלום והגיע להם לנצח סתם ****** הרונני לוי הזה שונא אותו פשוט יניב קטן פשוט עגלה , בוקולי לא יודע לשחק זהו גמר את הסוס מגביע ואפה שנה שעברה , בגללו חטפנו שני גולים , היחיד שמצוין תמיד זה דוידוביץ וקרוסה כבר 4 משחקים רצוף מתרגל לליגה היינו יוכלים להוביל 3-0 עד סוף המחצית אבל פאוליניו בבמקום להכנס ל1 על 1 על לירן שטראוברג מחליט לבעוט מי שרהכ תמשחק יודע נמאס לי ממכבי חיפה סתם קבוצה של אפסים ריאל מדריד הנשמה בעזרת השם יהיה טוב מחר , אני מת למכור תמנוי כבר שיאמרו אוהד הצלחות שיאמרו הכל אני לא יסע מרחובות וישלם דלק כל שבת עוד מעט כבר לא תיהיה שביתה ולא יהיה כל כך הרבה זמן פנוי שרמוטות מיזדינםי רוני לוי תתפטר שונא אותךך רוני לוי זה לא הקומץ כל הקהל שונא אותך
Siete
רוני לוי איכזב אותי היום בגדול, הוא לא ניסה לעשות שום דבר בשביל בשביל להשיג נצחון, החילופים שהוא עשה היו בדקות ה-80, לא האהבתי את זה