OzRevot5
מצטרף.....הוא פשוט ילד שמשקיע את הנשמה שלו בשביל הפורום הוא צריך להיות מפקח ברור....הוא גם ילד תותח שזה כולם יודעים....אבל באמת כדאי לכם לשים אותו מפקח....
OzRevot5
מצטרף.....הוא פשוט ילד שמשקיע את הנשמה שלו בשביל הפורום הוא צריך להיות מפקח ברור....הוא גם ילד תותח שזה כולם יודעים....אבל באמת כדאי לכם לשים אותו מפקח....
נערך לאחרונה על ידי OzRevot5; 28-10-2007 בשעה 00:26.
|
|
תגיד לי מה מרביצים בבית או משו?
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
מגיע לו לדעתי.
זהו.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
HgarR1989
ברוווור שמגיע לו.. הבנאדם הזה אחד החמודים פה בפורום מהרגע הראשון שנכנסתי לפה הוא קיבל אותי בכיף וסבבה וזאת אחת הסיבות שאני נהנת בפורום... זיוווש מתה עליך וגם אם אני חופרת לפעמים באיסי אתה עדיין חמוד ומגייע לך בהחלט! *מווואה*
נערך לאחרונה על ידי HagaR1989; 28-10-2007 בשעה 00:10.
---^^^ קרדיט ענקקק לshimda
שנינו אוהבים אהבה סוערת, אני בך ואתה באחרת
IM A GIRL
תפתח אחד במשוב נו באמת מה זה קשור לפה :|
הראשיים ומנהלי האתר הם אלו שמחליטים יש לנו אלף שיקולים בעת העלאת מפקח יש דיונים על כל מפקח שעולה.
אז תנו לנו לעשות את העבודה הזאת כי אנחנו עושים אותה לא רע.
פעם הבאה שמישהו יגיב בסקר כזה מטומטם או חמור יותר מישהו יפתח כזה
סקר מטומטם:
1. מקבל באן לצמיתות
2. אני דואג שפורום שלם יצחק עליו כי הוא בן אדם טמבל
3. יורד מניהול או מה שזה לא יהיה
4. נעול
שמעו זה חוצפה כל האשכול הזה.
נבחר מפקח ואתם ברוב חוצפה אומרים לנו תורידו את המפקח שנבחר ושימו מישהו שהכין לנו חתימות
(אינטרס אישי), אתם חושבים על המפקח זה שאתם מערערים על מה ההחלטה שלנו ומזלזלים בשיפוט שלנו אני עוד מוכן להשים בצד אבל ככה להעליב מפקח להגיד לנו להוריד את זה שמיננו כי אתם יודעים יותר טוב מאיתנו ולהשים אחד שהכין לכם כמה חתימות.
זה לא רק חוצפה זה גם שחצנות.
האשכול פתוח כי אני נגד סתימת פיות האשכול הזה הראשון והאחרון מסוגו באטרף.
אולי לא הבנתם את הכוונה..רצינו להראות לכם כמה אכפת לפורום מזיו וכמה תומכים בו,להעביר לכם את האשכול וזאת תהיה כבר החלטה שלכם.
בכל זאת,אני ירדתי מן העניין,כמה שאני אוהב ומעריך את זיו,כל עוד המנהלים נגד הרעיון מה זה שווה..?
Cry_Angel עדיין בעניין שיהיה לו בכיף..אני לא רואה שום צורך להמשיך עם זה.
נערך לאחרונה על ידי Ralph.L; 28-10-2007 בשעה 01:38.
אני מאוד מתנצל שזה הרושם שנוצר ואני מאוד מעריך אותך טיגר על שאתה נגד סתימת פיות אני לא באתי כדי לעורר מהומות אני שוב מתנצל שנוצר הרושם של ההפגנה גם מבחינתי אפשר לנעול אם אפשר אני רוצה לבקש מכם לא לנטור לנו טינה במיוחד לבנאל אני שכנעתי אותו לעשות את זה..
תודה מראש.
מרום.
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 28-10-2007 בשעה 01:43.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
תשמעו השקיע או לא השקיע אין לו את הידע הדרוש כדי לפקח
זאת דעתי לפחות...הוא ברמה של מתחיל יחסית
כמה שהוא לא עזר לאנשים עדיין מפקח לא צריך רק להשקיע אלא גם להבין בנושא שהוא מפקח עליו
מעצב גראפי לכל מטרה.