איזה פצצה של ג'רארד
תשמעו ארסנל משחקת יפה , יהיה בסוף גול ..
איזה פצצה של ג'רארד
תשמעו ארסנל משחקת יפה , יהיה בסוף גול ..
|
|
שוב ראינו עד כמה מילאן קבוצה לוזרית.
ולתת לכם את הסיבה:
מלדיני
שיפרוש כבר! הבנאדם כבר זקן והם עדיין סומכים עליו, סיסיניו ומנסיני לא ספרו אותו באגף.
יאנקולובסקי עדיף עליו בעמדת המגן וקלאדזה בעמדת הבלם.
פעם ראשונה שאני שמח שאני רואה את ליברפול מובילה.
טוב למנצ'סטר.
משחק טוב מאוד,קצב מדהים,ארסנל יכולה להיות קצת מאוכזבת כי היה לה צ'אנס לעשות 2-1.
ולמה רפא הכניס את ארבלואה לקישור?
נערך לאחרונה על ידי Silva; 28-10-2007 בשעה 20:52.
שמעו כל אלה שאמרו שארסנל צעירים מדי וזה ( גם אני אמרתי ) יש מצב שאנחנו טועים ? תראו איך הם משחקים הם לא נצחו רק בגלל חוסר מזל ואל תשכחו שהגול של ליברפול היה מבעיטה חופשית באמת ארסנל אני מוריד תכובע שבוע הבא יש להם את מנצסטר עוד מבחן שאני מקווה שהם יעברו הליגה האנגלית השנה אחלה ליגה !!!
ריאל מדריד 3-1 נצחה רוביניו , ואן ניסטרלוי וראול כבש מחר זה 13 שנה במדי ריאל שלו המלך די קבלו סטטיסטיקה נדירה יש לראול 275 בכל המסגרות בליגה 191 יאלה עוד 25 שערים הוא מקום ראשון ועוד בערך 9 שערים הוא מקום ראשון בכל המסגרות ( זה די סטפנו) יאלהה ראול המלך , איזה בישול של גוטי , אבל יש לנו עוד מכה גוטי לא ישחק נגד ולנסיה בגלל צהובים יוו איזה באסההה איזה שחקן הבן אדם הזה.
Siete
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. ליברפוללללללל למההההההה לא יכלו לשמור על יתרוןןן1?!?!
סאמק איזה עצבים בגללם הלך לי הווינר.
אמן ארסנל תיקח אליפות
וראיתם איזה מגעילים ברצלונה אין שחקו חרא
קבלו פנדל היה אמור ליהיות פנדל ל1-1
לא היה פנדל לברצלונה לא יאומן עד כמה השופט הזה מכור גם את ריאל השופטים דופקים
Siete
התאכזבתי מהמשחק של אינטר נגד פאלרמו הרכב ממש חלש נגדהם, מנצ'יני זילזל ובזבז חילופים... היה צריך להכניס את פיגו ואת כרספו במקום סיזר המעאפן הזה.. איברהימוביץ' לא עשה עבודה טובה מי יודע מה.. אבל ההגנה תפקדה טוב חוץ מכמה חורים בהגנה..קיצור לפחות נקודה ולא אפס..
לצערי לא יצא לי לראות שום גול במשחק של ריאל =/ בגלל בעיות בשידור וכי לא ראיתי את המחצית השנייה אבל שמח שהם ניצחו וכמו שאני אומר ריאל תמיד חוזרים לעצמם במחצית השנייה..
אחי דווקא ראיתית תמשחק רק 10 דקות ראשונות לא היה אולי עוד דבק קטן וזהו
אחלה צשחק מחצית שניה פשוט נכנס ראול סידר קצת עניינים אחי גוטי לא משחק משחק הבא נגד ולנסיה ביום רביעי נדפקנו עם כל הפצועים
דיארה פפה היינצה רובן קנאברו ועכשיו גוטי אכלנו אותה בגדול ולנסיה תאכל אותנו וברצלונה תילך לצקום הראשון באמת באסה מחכה כבר שכל הפצועים יחזרו למה כולם כבר מתחילים להבין אחד את השני רוביניו חזר מפציעה אבל גוטי למה דוןקא הוא אחד השחקנים הטובים בעולם לא מאמין איזה כדורים ישל ו
Siete
סארגוסה נתנה בראש לויריאל 4-1, איפה איפה רן שאמר לי חד
פעמי חחחח... איזה עלובים הם.. רונאלדיניו נהיה כמו הכלבה שלי כשהיא נכה,
מזה החרא הזה, לא משחק כמו פעם :/
תגידו יש אפשרות בספורט 2 להזמין חד פעמי?
מנצ'סטר-ארסנל זה המשחק היחיד שאני רוצה לראות |:
כע צודק רואים שאין לו חשק אבל יש לו מהלכים לא קושר הוא חייב לעזוב לצלסי או למילאן
אבל אני במקומו לא הייתי הולך לבית הנכים כבר נמאס רציני אחרי היום באמת שלא מלדיני כבר כל כך זקן במקומו נכנס אחד בן 35 מה אנצלוטי חושב סתכלו את דה רוסי (26) מקסס (24 עם אני לא טועה) ועוד כמה מרומא שם ויוציניץ וזה אחלה שחקנים נחשבים מאוד צעירים למה מילאן צריכים את זה כבר הבנתי תחרא של הניסיון זהו בליגה הלך להם הכל רק באלופות חייבים לעלות שם שחקנים מהנוער אבל כך כך דחוף או לעשות מהפכה בינואר אני לא צודק ?
Siete
קיקה הבן זונה הזה שישרף הכלב
מעלה הרכב עלוב.. אריזמנדי ואנגולו נו באמת... איזה מאמן אפס
ההגנה לא מתפקדת מתחילת העונה... סילבה או אפילו ויסנטה ומוריינטס חייבים להיכנס בפתיחת המחצית,כי ולנסיה נראית כמו כלום עם ההרכב העלוב הזה.