אתה נשמע בטוח מדי SKIPER תאמין לי מקווה שיהיה טוב ותמיד לזכור ריאל נשמה ברצלונה **** אתם יודעים למה התכוונתי , יאלהה ריאל
אתה נשמע בטוח מדי SKIPER תאמין לי מקווה שיהיה טוב ותמיד לזכור ריאל נשמה ברצלונה **** אתם יודעים למה התכוונתי , יאלהה ריאל
Siete
|
|
תאמין לי שרובן וואן ניסטלרוי ורובינוי וכל החבר'ה היו הרבה מאחורי אור הזרקורים שרונאלדינוי מסי הנרי ואטו קיבלו.. אין מה לדבר בכלל על הבדלי הפרסום של השחקנים האלה..
דבר שני יש קישור טוב גם בלי רובן..שראול רובינוי ושניידר יפתחו בקישור, סביולה וואן ניסטלורי בהתקפה לדעתי זה שסלדדו לא בסגל זו טעות אבל זה יספק את הסחורה לדעתי..בהגנה היינצה קנברו ודיארה זו חזרה מאוד משמעותית.. תהיה הגנה טובה לדעתי..
סולדדו מחותץ לסגל אחי
Siete
חח הוא העתיק מTOREES בואנה אתה כל כך סטלן אחי חחחחחח אברגיל שיחקתה אותה איך עלית על זה חחחחחח חחחחחחחחחחחח אני מת פה הוא לקח תחתימה מאוהד ויאריאל
Siete
ויה פצוע בדוק אין מצב שהוא כשיר נכון אה וקבלו משהו זזקק קראתי במרקה שריאל מדריד הציע 20 מיליון יורו כדי לרכוש את ברנו מסאו פאולו זה בטח יתפרסם עוד מעט בישראל משהו אולי יודע עם הוא קשר או חלוץ ?
חפשיתי בUTUBE נראה שחקן טוב מפגיע שערים טכניקה אכו****** כנראה הוא צעיר אני ינסה לקרוא שוב הכל ספרדית עריכה : אני חושב שהוא בן 18 או 20 , פיורנטינה ואינטר גם במירוץ אליו , כנראה שהוא קשר התקפי אני לא יודע זה די ניחוש ( הוא בדוק או חלוץ או קשר התקפי הוא לא סתם מפגיע) כנראה רוצים אותו כתחליף לשניידר או רובן אני מתכון פציעות וזה זה טוב קבוצה כמו ריאל צריכה עוד עומק .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 31-10-2007 בשעה 07:17.
Siete
יש תחשובה שולנסיה תביס את ריאל!
See a person like me smoke weed till i hallucinate
ואלה אחי בלם ? ראיתי סרטון שלא לא יאומן נכון חסר לנו בלמים וכולם יודעים ששוסטר לא מת על פפה ומלצלדר הרבה פציעות ואלה צודקים חייבים בלם היה לי קצת מוזר קשר התקפי כי יש את היגואין שניידר בפיטסה וזה..
Siete