|
|
ודניאל, אני לא מסכים איתך. אהבה זה כן הכל. אם בן הזוג שלך אוהב אותך הוא לא יבקש ממך לוותר על העקרונות שלך, כי האהבה היא ללא תנאים.
ואהבה לא נעלמת, כי היא נצחית. היא יכולה להתחזק ולהיחלש, אבל לא להיעלם. אם אתה כבר לא מרגיש כלום, שום דבר פיצפוני, אפ'פעם לא באמת אהבת אותה.[/quote]
זה כל כך אבל כל כך לא נכון.
אהבה היא ממש לא הכל.
אם אני עם מישהו והוא מתנהג מגעיל ופוגע בי למרות שהוא אוהב אותי ואני עדיין אוהבת אותו כי מה לעשות זה לא בשליטה אז האהבה לא תצליח לתקן את זה.
לא תמיד האהבה מנצחת ולא תמיד היא מספיקה,יש דברים מעבר לאהבה שמספיקים בשביל להרוס מערכת יחסים של 2 אנשים מאוהבים.
ובקשר לזה שהאהבה נצחית,גם לא מסכימה.
נשאר תמיד רגש,אחרי שאוהבים מישהו תמיד ישאר איזה משהו בלב אבל לא אהבה..לא הייתי מגדירה את זה ככה.
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
דניאל פה מדבור על אהבה דו צדדית לא חד צדדית בן אדם שאוהב אותך לא יעשה לך רע בידיעה שהוא פוגע בך.
לאו דווקא על "לעשות משהו רע".
יש הרבה אנשים שאוהבים באמת ורוצים באמת, אבל הם מציבים לך תנאי : אם לא תעשי כך וכך, אין מצב שיקרה בינינו משהו, למרות האהבה הגדולה.
זה נקרא לוותר על עקרונות. גם בנאדם שאוהב באמת יכול להציב תנאים, שהם לגיטימיים לגמרי מצידו. (וכאן זה מתקשר לזה שאהבה היא לא הכל. אם הדברים שהם לגיטימיים מצידו לא יתקיימו, אין מצב לקשר הזה. מבין? כי עם כל הכבוד לאהבה, יש דברים שחוסמים והורסים ומציבים חומה בין בני הזוג.)
מסכים עם דניאל ועדי.
אהבה רחוקה מלהיות "הכל".
דניאל עזבי את התנאים והעקרונות, עדי עזבי את הרע בבנאדם.
לפעמים דברים פשוט לא הולכים על אותו המסלול.
יש מיליון דוגמאות וממש אין לי עצבים לשים לכם דוגמאות אישיות.
אבל אלכס אתה יכול לראות את זה בהתנסות האישית שלי.
אם אתם עדיין לא מבינים אז כנראה עוד לא נפרדתם ממישהי שאהבתם.
ואין שום קשר בין "אם שכחת אותה, אז אף פעם לא אהבת".
זה לא נכון.
אני לא יכול להשאר מאוהב בנוסטלגיית נעורים שלי כל החיים.
זה לא יקרה ולא עתיד לקרות לאף אחד.
שוכחים ועוברים הלאה בסופו של דבר. הרגש הזה שנשאר הוא רק זיכרון של פעם.