קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-08-2011, 14:35
  2. [דיון] לאן אתם רוצים להתגייס?
    על ידי Haviv בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 15-04-2007, 12:14
  3. לכל מכורי הוינר וגם לאלה שלא
    על ידי nsh בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-02-2007, 23:16
  4. יחידת רצון, לאן אתם רוצים להתגייס ?
    על ידי Taimors בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 54
    הודעה אחרונה: 04-10-2006, 00:49
  5. הרשמה - לאלה שלא נירשמו .
    על ידי OrP בפורום כדורסל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-08-2006, 19:49
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

לאלה שלא רוצים להתגייס או גובניקים לעתיד - עמוד 2

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

ציטוט נכתב במקור על ידי Carter צפיה בהודעה
    לא מדברים על בעיות רפואיות.
    אני אישית לא עושה צבא אם זה לא קרבי.
    לא מוכן להיות הזונה של המפקד כדי להכין לו קפה.
    שישימו אותי 60 בכלא צבאי אם אנלא הולך קרבי אנלא עושה צבא.
    בנאדם שיגיד ההפך, ויגיד שהוא לא עושה צבא אם זה לא גובניק, הוא משתמט אפס ומסריח.
    אם לא יהיה לך פרופיל קרבי לא תהיה לך הרבה ברירה.
    המכתב נכון מאוד, אבל הוא לא מחדש הרבה, זה תמיד ככה

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

נראה לי התקופה האחרונה, משהו כמו החצי שנה האחרונה, היא באמת הפעם הראשונה שהסתכלתי מסביבי והבנתי שאם כמה דברים דרמטיים לא ייקרו במדינה הזאת, בטווח של השנים הקרובות ולא עשרות שנים, שכוללים למשל - שלום עם כמה שיותר שכנים ( שכתוצאה מזה ייתפנו תקציבים ), רפורמה ענקית בצה"ל , רפורמה ענקית בממשלה ( שכוללת בתוכה את עניין החינוך במיוחד ), ובמושג אחד, רפורמת מדינה - אנחנו לא נשאר פה יותר מדי זמן, פשוט ככה. אולי לא בגלל האויבים שלנו, כי איתם אנחנו יכולים להתמודד, אלא בגלל שאנחנו עצמנו הורסים לנו את המדינה לאט לאט, עמוד אחרי עמוד, עד שהגג ייקרוס עלינו.
    במקום שנשקיע את המשאבים בדברים החשובים, אנחנו עסוקים בשחיתות, במעבר מחקירה של רה"מ לחקירה הבאה, מאונס מסוג כזה לאונס אחר, והכל נשאר אותו החרא, רק מדרדר.
    במקום שאיזה אידיוט יקום ויבין שחוסר ההשקעה של הממשלה בחינוך היום תעלה למשק פי כמה וכמה בעוד עשר שנים, בוחרים להתעלם מזה ולעשות את הרווחים המידיים.

אז אני חושב בקשר למכתב הזה, שקודם כל העציב אותי מאוד, שבמקום שהחיילים יקבלו הכרת תודה על החרא שהם אוכלים, שלא יאכלו אותו בכלל!
    אין-לנו-בנים-למלחמות-מיותרות.
    אין-לנו-תקציבים-למלחמות-מיותרות.

מה הבעיה שלנו? אנשים עיוורים, אולי לא כפשוטו כמשמעו, אבל הם מתנהגים ככה.
    נכון אפשר להאשים את הממשלה, ואני גם מאשים, אבל לדעתי צריך להסתכל על חברה גדולה מאוד מאוד פה במדינה שלנו שנקראת הימין, שלא מבינים לצערי הרב, שהדרך שלהם, תוביל אותנו לאבדון בטווח לא ארוך כל כך, וללא דרך החשיבה הכל כך מעוותת שלהם על המדינה, אולי עכשיו היינו יכולים לחיות בשתי מדינות שכינות, ועם שלום באיזור, שמכתבים מסוג זה, בכלל לא היו צריכים להיות מלכתחילה, לא בגלל שהחיילים היו מקבלים הכרת תודה, אלא בגלל שלא היה למה להכיר להם תודה, כי הם לא היו צריכים לעבור את אותם הדברים.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    triki
    לייקים
    0
    נקודות
    -10
    משפט מחץ
    ברית דמים איתך נשבעתי לאהוב אותך עד סוף חיי בית"ר ירושלים

ואללה בתכלס הוא צודק ..
    אבל תשמעו עם יש מישו שהוא רוצה להיות גובניק כי הוא חושב שהוא יעשה את התפקיד הזה על הצד הטוב ביותר לפי דעתי עדיף לתת לו להיות גובניק כי מה עדיף חייל קרבי שישים זין על הכל ויעשה מרידות או חייל טוב שימלא את התפקיד על הצד הטוב ביותר??

אני מכיר את זה תאכלס...יצא לי לקרוא את זה כבר לפני כמה שנים, אבל באמת שמאוד נהנתי לקרוא את זה שוב מהסיבה הפשוטה שעכשיו אחרי שהתגייסתי והגעתי למקום בו אני נמצא עכשיו אני מרגיש שלם עוד יותר ומורעל עוד יותר לתפקיד. ואני אסביר את עצמי....

באמת שאני ממליץ לכם לקרוא את זה (אפילו אם זה קצת חופר) כי זה בעצם הסיפור שלי, אבל הוא מבטע לדעתי בדרך מאוד מאוד טובה את כל הנושא.

אני הגעתי לבקו"ם בידיעה של היחידה והתפקיד אליהם אני אומד להגיע...ובתאכלס זה תפקיד של ג'ובניק בחיל מודיעין.
    אחרי שעברתי את כל שלב החיול בבקום עליתי על אוטובוס לבסיס הטירונות(רובאי 02) ואז נודע לי שאני הולך לעשות את הטירונות בזיקים, ברגע שזה נודע לי כמובן התבאסתי מאוד כי מסיפורים ששמעתי מחבר'ה אחרים שעברו שם טירונות זהו הבסיס שבו הטירונות היא הכי קשה מבין 3 בסיסי הטירונות של 02.
    לאורך כל תקופת הטירונות שלי הייתי דיי שבוז מהצבא וגיבשתי החלטה שבתפקיד אליו אני מיועד אני הולך לבקש לצאת יומיות(יש אפשרות לצאת יומיות או 11-3), יעני להיות האמאמא של הג'ובניקים.
    אבל אז קרה הדבר שתאכלס שינה לי את כל נקודת המבט על הצבא, על המדינה, ועל עצמי כאדם בכלל.
    נפילת הקסאם בפלוגה ו' בבט"ר זיקים...כן, אני הייתי שם, במרחק של 7 מטר מהנפילה, נפצעתי בקטנה-אבל זה לא חשוב.
    מה שהלך שם באותו לילה היה פשוט המראה הכי מדהים שראיתי בחיי(ואני אומר את זה עם כל העצב שבדבר)...המחזה הזה היה מחזה של חבר'ה שנפצעו בעצמם ודיממו מחלקים שונים בגוף, תופסים אלונקות, מעלים לאלונקות חברים פצועים אחרים וסוחבים אותם לפינוי...בזמן שהם מדממים ופצועים!
    אני לא יודע אם אתם מסוגלים להבין את העוצמה שבדבר הזה...על ההקרבה על החברות על מה שבא לכם שהחבר'ה מהפלוגה שלי הראו(כמובן אני לא הסתכלתי מהצד אבל לא נכנס לזה). באותו לילה הבנתי 2 דברים...
    1. המלחמה הזאת היא לא המלחמה של ה"קרביים", המלחמה הזאת היא שלי, שלו, שלך, ובעצם של כולם...המלחמה היא עכשיו...והיא פה. ומי שמסתכל עליה בקטע של "הוא קרבי...שהוא ילחם" פשוט לא מבין את המשמעות של קיום מדינת ישראל. אם אני לא מגן על המדינה מי ייגן?...
    2.אני רוצה לבלות את השירות הצבאי שלי...את כל ה3 שנים בחבורה של אנשים כאלה! לא בחבורה של ג'ובניקים מסריחים שלא יודעים דבר על חברות, הקרבה, וכו... אלא בחבורה של אנשים שאני אגיד את שמם בכבוד כל פעם שאני אקרא להם.
    בקיצור באותו הלילה הבנתי שלא משנה מה...אני לא נשאר בתפקיד אליו הייתי מיועד להגיע. סיימתי את הטירונות והתחלתי את הקורס שלי בתפקיד המעפן שאליו הייתי מיועד כשתוך כדי זה עשיתי בירורים למעבר לקרבי...כשפתאום נודע לי שיש סוג של פרצה בתפקיד שלי של אפשרות להיות לוחם בלי לצאת מהחיל.(תאכלס חיל מודיעין זה בן זונה של חיל אז לא רציתי לעזוב)...בכל מקרה, במהלך כל הקורס שלי הראתי הכי הרבה רעל והוכחתי למפקדים שלי שדווקא לי מכל החבר'ה בקורס מגיע התפקיד ולבסוף גם קיבלתי אותו!
    על התפקיד אני לא יכול לפרט לצערי בגלל בטחון שדה של חיל מודיעין אבל תסמכו עליי שזה משהו מעולה =]

בכל מקרה מה שהסיפור שלי בא להראות הוא שלפעמים אירוע קטן אחד יכול להפוך גם את הג'ובניק הכי מסריח שיש לבן אדם עם רעל בעיניים שנותן למשפט של "אל תתן למה שאתה לשנות את מה שאתה יכול להיות" להוביל אותו בשירות הצבאי בפרט ובחיים בכלל.

חבר'ה תזכרו...לוחם זה אולי התפקידים הכי קשים בצה"ל אבל אלה גם התפקידים הכי מספקים, מרגשים, ומדהימים שיש...ואל תתנו לאף אחד להגיד לכם אחרת...
    מנסיון =]

משתמשת כבוד
    שם פרטי
    שניצי
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    לפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם מניאק עם מצית..

עצוב כמה שזה נכון.. אבל זה ממש מרגש.

אנשים, המוטיבציה שלכם ממש לא צריכה לרדת,
    צריך להתגאות באנשים האלו שנותנים מעצמם.
    הוא כ"כ צדק בכל מילה.

קראתי את זה לפני הרבה זמן..

אחד הקטעים היותר נכונים,ממש מעביר מסר מסויים למדינה שלנו!במיוחד לאלה שלא משרתים!

יא זונות איך אתם מדברים, ג'ובניקים חשובים לצה"ל בדיוק כמו קרביים... הכל ביחד כמו ברגים במכונה אחת..
    אז ברור שיש אנשים שחושבים לעצמם "אני אוריד פרופיל כדי לא להיות קרבי" כי הם שפנים או בטלנים או סתם זבל של אוכלוסיה, אבל יש אנשים שלא יכולים ללכת לקרבי שהולכים בגאווה לעזור לצה"ל כמה שאפשר... יותר מזה, יש מתנדבים שבעיקרון לא אמורים לקבל אותם לצבא אבל לוקחים אותם מהתנדבותם כי הם רוצים לעזור..
    ואני רוצה לראות משו אחד שתגידו שסותר את זה...
    אז תפסיקו לזבל בשכל עם העניין של קרבי או ג'ובניק זה גולש מהנושא לגמריי... מדברים פה בכלל על אם להתגייס ולתרום למדינה הדפוקה הזאת שלנו אפילו אם לא מגיע לה, ובסופו של דבר יש אנשים שלא מרוצים מהמדינה ומשתמטים...

מבחינתי? גם שירות לאומי זה דבר נעלה פה... כל עוד עושים משו אשכרה ולא בוחרים בלהיות אנוכיים כלפי המדינה והחברה בה... הכל עוזר!

וואלה הוא צודק ב 100% ובגלל הסיבות שהוא אמר אני מתגייס לקרבי ושלא תגידו שאני ילד קטן אני כמה חודשים לפני גיוס ואני הולך למג''ב וואלה אחי אוהב אותך ומכבד אותך חבל הלכת ככה אני כשיגיע זמני אני ישמור על האחיות שלך והמשפחה שלך כי גם אחי הבכור היה קרבי ואמר לי את אותם הדברים אחי אוהב אותך !

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,246 | הודעות: 8,173,833 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect