אפשר לנעול את זה בבקשה?
התגובות שקיבלתי רק הכניסו אותי יותר לדיכאון
אפשר לנעול את זה בבקשה?
התגובות שקיבלתי רק הכניסו אותי יותר לדיכאון
|
|
אחי אל תדאג לא יהיה רע הכל יסתדר ויהיה טוב אמא תמיד תסלח לך .....
אני מצטערת שהתגובות הכניסו אותך יותר לדכאון אבל אם אתה רוצה לנעול אז..
נעול
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
אני אגיב ואם תבקש אני אפתח שוב.
מה אתם צועקים עליו אתם דפוקים בראש כל אחד ואחד מכם זה קשה לראות את אימא שלך, השם סרטן עצמו מפחיד ובצדק אבל הסרטן יש לו הרבה סוגים. אני לא יודע לגבי אחוזי ריפואי והצלחה אבל כמו שאמרו זה די קל אז קודם כל תרגע טיפה (כי אתה לא תצליח להרגע לגמרי) עכשיו זה טבעי שלא יכלת לעמוד ליידה אתה מפחד אתה בלחץ קשה לך לראות אותה זה לא הופך אותך לבן אדם חסר רגישות או רע זה מראה עד כמה אתה רגיש.
זה שצעקת עליה והלכת לא במקום אבל זה תגובה טבעית היא רוצה לבלות איתך גם כמה שיותר תבין היא מפחדת מזה גם לא פחות ממך וקשה לה. היא רוצה להיות איתך אז תיהיה שם בשבילה תתמוך בה.
אל תשכח שהרפואה המערבית בכל הקשור לסרטן מאוד התקדמה וגם במחלות אחרת אז תפחית עוד טיפה מהדאגות שלך.
אם תרצה אין לי בעיה לדבר איתך באיי סיי \ בפרטי \ מסנג'ר.
תיהיה חזק בשבילה ובשבילך.
אני קורא פה את התגובות ואני בשוק!
בן אדם בא עליכם לקבל קצת חיזוק, ואתם עושים בדיוק ההפך?!?!
תחשבו קצת לפני שאתם חושבים שאתם יכולים לתת עצה. שימו את עצמכם במקומו לרגע.
זה טיבעי שאתה תגיב ככה ידידי. ובאמת כמו שרשמו פה, היום, יש פתרונות הרבה יותר טובות לגידולים ממאירים מסג זה. אבל הדבר שהיא הכי צריכה זה אותך. וזה גורם להרגשה של "לא נעים" ואתה רוצה להתנתק מהמצב הזה.
אז יש לך שתי אפשרויות, או שאתה משדר "עסקים כרגיל" ו"זה לא ביג דיל" שבגלל זה סביר להניח צעקת (גם אם אתה לא חושב ככה). או שתהיה שם בישבילה,.
אני מתנצל בשם כל הנהלת אטרף על חלק מהתגובות פה. ושתדע שאחד הדברים שעושים אותנו קהילה זה התמיכה אחד לשני.
עוד עצה שיכולה להקל עליך קצת, שמכירים את הדבר שהכי מפחיד יותר קל להתמודד איתו. קח לך כמה שעות, תעשה קצת שיעורי בית בנושא.. תבדוק מה הם הטיפולים האפשריים, כיצד הם מבוצעים, מה השלכות הטיפול, כיצד זה נגרם וכו'.
זה יעזור לך. תאמין לי.
החלמה מהירה.