humi תגיד אני רוצה להרשם לגד"צ שלחתי הודעה באתר חיל הים ואמרו לי לחזור אליהם בינואר...אולי אתה מבין או מישהו מכם שמבין יכול לתת לי קצת יותר פרטים...תודה...
humi תגיד אני רוצה להרשם לגד"צ שלחתי הודעה באתר חיל הים ואמרו לי לחזור אליהם בינואר...אולי אתה מבין או מישהו מכם שמבין יכול לתת לי קצת יותר פרטים...תודה...
|
|
אני בן 16 וחודשיים חחחח.. נרשמתי בחיל הים לגד"צ אבל אמרו לי לחזור אליהם בינואר הייתי מעוניין לקבל פרטים על זהה...תודה....
ההרשמה נפתחת בינואר... והגיל לא ממש משנה . העיקר שתיהיה לך תעודת זהות
slickskter@gmail.com
ותגידו מישו יכול להגיד לאיזה כושר צריך להגיע ?
כאילו 20 דקות ב5קמ מספיק ? או שצריך יותר
נערך לאחרונה על ידי שליחטא; 10-11-2007 בשעה 12:36.
קרא חוקים
אין דבר כזה כושר מספיק לעבור את הגיבוש.. מבחינת השייטת אתם צריכים לרדת מ 9:30 בריצת 2000!!!
אם אתם מצליחים יש לכם סיכוי לעבור את הגיבוש.. ודי כבר לשאול אם זה מספיק מה שאני רץ.. אי אפשר לדעת! לא הכושר זה מה שיעביר אתכם בגיבוש!
אתה צודק, אבל הסיכוי שלך לעבור את הגיבוש שאתה עושה 9 ב 2000 הוא מאוד נמוך לאומת מישהו שעושה 6 .
slickskter@gmail.com
אולי מישהו מכם מוכן להסביר לי מה זה קצב מהיר שכולם מדברים עליו במסעות בגיבוש?...כמה דק' לקילומטר בערך זה קצב של הקצב בגיבוש??
:נעול:![]()
קצב מהיר... משו כמו 6 או 8 קילומטר לשעה
מזה הספאם הזה?
זה היה בטעות....יש לי שאלה אם אני רץ על משטח שהוא כמו מדרכה ועושה 10 ק"מ בשעה בערך....זה טוב או שעדיף על חול?
סליחה שעה וחצי**
שמישהו ינעל את הטופיק הזה ..=\
מה זה השאלות המפגרות האלה ?? עוד לא עברת פסיכוטכני ובדיקות רפואיות ולא עשית גדנע בכלל מה אתה חושב על גיבוש ??? =\
תמשיך להתאמן ... העיקר שיהיה לך קשה
slickskter@gmail.com
הכי קורע אם בצו הראשון תקבל 72..או קב"א נמוך, חכה עז אז לראות אם בכלל תקבל זימון ואז תדבר.