ההתאחדות פוחדת מבית"ר.
עונש קל.
|
|
עונש קל ולא נכון לדעתי.
אם את יובנטוס הורידו ליגה, בגלל הימורים , אז למה שאת בית"ר לא יורידו בגלל חוסר כבוד ?
עזוב כולם שם פוחדים מביתר *******ים מה זה העונש הזה בושה וחרפה מעניין אותי מה קופמן יאמר היום בערב
3 מילים לוזון הומו פחדן
סתם התאחדות של טמבלים, על מה עונש בדיוק, וארזי נתן בדיוק את הסיבות המוצדקות
שהבועל ומכבי צועקים שואה לאחד השני, נאצים, גזענים, סכנין מוציאה דגל ישראל ושורפת
אותו, צועקים באמצע ההימנון, ועוד אוהדי חיפה שצעקו שסבתא שלי עידן טל נפטרה במשחק,
בושה וחרפה, מפלים את בית"ר, מתים להיפטר מבית"ר כדי שלא יקחו אליפות, אבל אין אין, שיאכלו
את הלב שלהם, בית"ר תיקח ותזיין את כולם גם אם יהיו משחקי רדיוס.. אני במקום גאידמק מחרים
את המשחק, ונותן ניצחונות טכנים, ככה לא יהיה שום קהל של בית"ר לבני זונות, ויהיה ליגה של שקל
מבחינתי אם נותנים עונש כזה אז כבר שלא יתייחסו למקרה ולא יתנו עונש.
העונש הזה יותר ביזיון מהקהל של בית"ר, זה רק להעניש כדי להראות כאילו התייחסו למקרה.
נערך לאחרונה על ידי kinghagai; 08-11-2007 בשעה 21:34.
אני אוהד מכבי ואני פשוט מתבייש שנתנו להם עונש בכלל.אתם לא מבינים כמה זה פוגע בכדורגל שיהיה רדיוסים.די לדחוף פולטיקיה לכול מקום.
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
מי שאומר שהוא מתבייש במה שביתר עשו הוא לא אוהד ביתר מה עשינו זכותינווווווווווו להביע את הדעות שלנווווווו ממתי מגרש כדורגל נהיית זירה פוליטיתתתתתתתתתתתתת זה רק בגלל לוזון המסכן הזה ומי שאמר פה משו על יובנטוס והימורים הוא יצור רצחחחחח תגיד מה אתה אהבלללללללללל זה הימורים זה הטייתתתת משחקיםםםםם בתמורה לכסף זה שוחד זה פלילי!!!!!!!!! וביתר הביעווו דעהההההההה ואתם תראו שיהיה רק משחק אחד רדיוססססססס
התאחדות ז**ה
צריך להוריד אותם ליגה!!!זה מה שצריך בושה לכדורגל הישראלי....
כנסו לגלריה שלי: http://www.planetnana.co.il/del1ver
מי שרוצה חתימה הנה האייסי והמסינג'ר:
2288250
dmx2005ster@gmail.com
חח גדול!!
גועל נפש ההתאחדות הזאת
מדברת מדברת ובסוף נותנת עונש שעושה צחוק מהעבודה
מה זה צריך להיות?לפחות 5 משחקי רדיוס או הפחתת נק'
2?כולה 2?בושה וחרפה
הם ביזו את יצחק רבין ז"ל....
בטח גאידמק מעורב פה בעסק....
עונש ממש קל!
והכי מצחיק שההנהלה של בית"ר מערערים על העונש הזה בסוף..
קבוצה שכולם בה בור ועם הארץ. כולל האוהדים.
Puta los ches!
![]()