|
|
AZAX אל תאמר לי שאתה קונה תבולשיט הזה ORZEVOT מה אתה לא מבין
ראול ילך קדימה לשחק עם ואן ניסטרלוי
וזה יראה ככה
רוד ראול
קאקא
שניידר גוטי
דיארה (גאגו)
היינצה פפה(מלצדר) קנאברו מרסלו(טורס)
רואים שאתה מבין בכדורגל ראול ילך קדימה עכשיו ראול לא יהיה תמיד צריך לבוא אחורה כי שחקן כמו קאקא עובר מי שהוא רוצהה ומוסר חח אני צוקח אבל זה נכון הוא מלך עובר את כולם ולא מתאמץ מה אתה חושב שגאגו כל משחק יהיה בררכב הבן אדם קשר אחורי עדין בחיתולים בן 20 כולה אתה יודע מה זה קשר אחורי בריאל בן 20 קשה מאוד לתפוס שם מקום אבל היום שלו עוד יגיע בנתיים הוא פותח במספיק משחקים ומוכיח את עצמו . חח די אני מפנטז שקאקא יבוא יאלהה
Siete
צודק אחי ולא אתה המנהל..הוא שחקן טוב גוטי איך הוא אומר עליו אם הוא אוהד ריאל שהוא זקן חחח...טוב לא משנה...לפחות מישהו פה אומר דברים נכונים..ומה עם רוביניו???חחחח...טוב לא משנה אחי..
נערך לאחרונה על ידי OzRevot; 18-11-2007 בשעה 15:03.
תסתכל טוב טוב במה שכתבתי ונראה מי מבין , גוטי שחקן אדיר שמביא כודרים אבל אין מה לעשות כמו שנה שעברה ש משחקים שהוא יפתח ויש משחקים שלא ואתם תראו יש לו מחליף ראוי שניידר או דיארה שיכול לשחק באמדע ואז גאגו יקח תעמדה שלו טוב שמע כתבתי לך מה שהיה לי לומר זה לא אשכול על זה בכלל
קאקא שחקן מלך וזהו
Siete
בסדר...צודק גבר...אנחנו צריכים לדבר על קאקא לא על ריאל...טוב קאקא לא יעבור לריאל הוא יישאר במילאן...
אתם אומרים חתם הוא לא יעבור גם רונלדיניו חתום עד 2012 בבארסה להזכיר לכם וכל הזמן אומרים שהוא יעבור למילאן/ צלסי..אז זה שהוא חתם זה לא אומר כלום..זאת דעתי
לפי דעתי הוא צריך לעזוב את מילאן ולעבור לספרד לא משנה לאיזה מועדון .
אם זה ריאל או ברצלונה
הוא רוצה עוד ליגת אלופות פעמים ברצף , ראיתי רעיון שהוא אמר את זה..
Siete
לדעתי טוב שהוא חתם, שחקן מעולה המקום שלו במילאן, אני לא רואה אותו משחק בקבוצה אחרת בעתיד הקרוב.
הוא מרוויח כסף טוב לא רע לו שם, אז שישאר.
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 18-11-2007 בשעה 18:30.
חח דור כסף לא רעאהבתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תן לי שמינית מהמשכורת הזאת אלוהיםם חח 9 מיליון יורו אחי דיי זה לא מציאותי .
Siete