מה אתה מבלבל בשכל? אני לחצתי ולא האטתי בכלל המשכתי באותו הקצב (בהליכון)
זה עוזר.
מה אתה מבלבל בשכל? אני לחצתי ולא האטתי בכלל המשכתי באותו הקצב (בהליכון)
זה עוזר.
|
|
תנשום מהאף
הכאב יכול להופיע מ 2 סיבות עיקריות :
1. אתה לא בכושר
2. לא נשמתה נכון
בכל מקרה ברגע שמתחיל לך ליכאוב קח נשימות עמוקות ואטיות
קרא חוקים
פשוט לא לאכול כלום לפני הריצה,ואם אתה חייב חייב אז להשאיר רווח של זמן משהו כמו שעה שעה וחצי אחרי שאתה אכול ולפני שאתה רץ ככה שהכל יתעכל טוב טוב
זה קורה מהתנפחות כלי הדם בכבד..
אחי ישלי שיטה.
קוראים לזה נשימה נכונה.
מי שמתחיל לזיין לי פה שכל שילך להיזדיין
אני יודע שזה נכון
סתכל תמיד כאב לי בצד
השנה הייתי צריך לעשות הרבה ריצות של 2 קילומטר
את גילתי שיטה אחי על ההתחלה כולם רצים כמו דבילים..
בל אתה קובע לעצמך קצב ואתה נושם כל הדרך אותו דבר
זכור כל הדרך אותה מהירות אותה נשימה בלי שום הפסדים של
נשימה שתי נשימות שלוש וכדומה
אני מבטיח לך שאתה מגיע בין הראשונים ולא כואב לך שום בצד
Keep the blue side up.i
אממ שמע אני לא יודע איך זה קורה ולמה אבל אני רץ כל יום כבר שנה + אז ואמממ לי זה היה קורה בהתחלה ככה שמי שאמר שזה בגלל שלא בכושר יש מצב אבל עדיין אני לא מבין בזה וגם הנשימה זה נשמע הגיוני חח אבל שוב פעם אני לא מבין בזה אבל מה שאני יודע שאם אתה רץ לא בקצב מסיום סיכיום גדולים שזה יקרה אז אממ תלך על קצב אחד תנשום בצורה נכונה ותתאמן עם תעשה את זה אני די בטוח זה יעבור אבל שוב פעם אני לא מבין בזה חחח![]()
וואי תודה אחי...עזרת רציני פה
כמו שבלדד השוחי אמר זה הסרעפת
ומשה חבר שלי למד את כל השטויות האלה הוא מאמן מוסמך והוא אמר שזה נכון
צריך למתוח את הגוף יד ימין למעלה מתכופף לצד שמאל וההפך
ומשה יש כאלה אומרים שמתיחות זה פסיכולוגי.. פסיכולוגיה עוזרת בזה המון תאמין
אתה זה שטועה , כואב לו הצד , לא השרירים ברגלים .
בכל מקרה , תימע משתיה ואכילה לפני הריצה ,
כשאני התחלתי לרוץ גם לי היה ככואב הצד אה פשוט ממשיך לרוץ עוד 500 מטר בערך בסבל וזה עובר , אצלי לפחות .
בכל מקרה עם תצליח לנשות בקצב נכון וקבוע כמו שאמרו לך לפני , זה לא אמור לכאוב מלחתחילה .
נערך לאחרונה על ידי 7-.; 01-12-2007 בשעה 15:21.
זה קורה למי שאין כושר
אחי אתה צריך ליהיות "רגיל" לריצות ארוכות! זאת אומרת שאתה צריך לרוץ כל יום או יומיים..עד שהגוף יתרגל כבר לריצות!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992