עוד משהו שצריך להוסיף הוא שכמו שאתם יודעים חסרים חיילים קרביים כך שהתותחנים ממלאים את המקום במקום שיהיו עוד 20% חי"רנקים. ורק שתדעו התותחנים נכנסו ללבנון במלחמת לבנון השנייה ונפגשו בכמה ערבים.
עוד משהו שצריך להוסיף הוא שכמו שאתם יודעים חסרים חיילים קרביים כך שהתותחנים ממלאים את המקום במקום שיהיו עוד 20% חי"רנקים. ורק שתדעו התותחנים נכנסו ללבנון במלחמת לבנון השנייה ונפגשו בכמה ערבים.
|
|
מה זאת אומרת ממלאים את המקום?? אם חסרים חיילים בגולני (מה שלא נראה הגיוני בכלל...) אז מעבירים להם מהתותחנים??
מישהו יודע משהו על הטירונות שלנו חוץ מזה שזה רובאי 03, כאילו כמה מד"סים יש בשבוע, איפה אנחנו ישנים אוהלים או חדרים וכאלה??
נערך לאחרונה על ידי tomer776; 27-11-2007 בשעה 21:05.
Gold_Bomb מה שאמרת לא נראה לי הגיוני בכלל כי חי"ר עושים 07 ותותחנים 04 להכי הרבה שיש
אתה חייל שאתה אומר את זה או שעדיין לא התגייסת?
בקשר לטירונות...חוץ ממורן שישנים באוהלים, הגדודים ישנים במגורים.
כמה מד"סים כל שבוע וכאלה לא נראה לי שיש מישהו שיודע כי זה לדעתי משתנה
אבל בוא נגיד מסעות לא יהיה חסר לנו ודברים כאלה
Take me, touch me, hold me like you mean itMake me come alive
קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !
לא הבנתם אותי, התכוונתי שחסרים הרבה מאוד חיילים לחיל רגלים אז התותחנים גם נכנסים לשטחים כדי לכפר על החוסר בחיילים. ואני חייל שהתגייס לתותחנים ויצא בסוף לחייל אחר ב"סגל" ויש לי חבר שהוא בחיל חינוך אז יש לו את כל הנתונים על כל החיילות.. אז כן אני יודע דבר או שניים...
גדוד "קרן" (411) אבל מהר מאוד עזבתי אותם והגעתי להיות גובניק, לצערי יש לי בעיות ת"ש.
חבר'ה עוד 3 ימים!!!!!!!
נכנסים לשטחים כאילו מבצעים מעצרים של מבוקשים וכאלה??
איך הגעת להיות ג'ובניק אחרי שהיית בתותחנים?? אומרים שאחרי שמגיעים כבר לשבטה מאוד קשה לצאת משם ועושים לך מלא בעיות כדי לשבור אותך ושתישאר.....
כן ולפי מה שהבנתי מהמפקד שלי לשעבר במלחמת לבנון השנייה היה להם עוד תפקיד חוץ מלהפגיז את לבנון. אני מצטער שאני לא יכול לפרט, כמובן שזה לא כמו גולני וצנחים. תותחנים מקבלים את המשימות הקלות יחסית.
שמעת נכון קשה מאוד לצאת משיבטה בכלל קשה מאוד לצאת מאמצע הטירונות אבל בעיה כמו שיש לי לא משחקים והיו לי כמה אנשים ששלפו אותי משם.
יאללה אחים שלי דיי לדבר עליימדברים על התותחים בצה"ל - תותחנים....
עוד יומיים............ יום ראשוןןןןןןן 2.12