אני הייתי הולך על הגיטרה.
|
|
גיטרה {:
אתה לא תתחרט P:
נערך לאחרונה על ידי PaintBrush; 19-11-2007 בשעה 14:04.
אין גיטרה פחות טובה זה הגיטרה הכי פחות יקרה שיש ושהיא לא גרועה. כל מה שתמחת ל RBX170 ממש גרוע ולא שווה קניה.
דבר שניה המחשב שלי ממש ישן AGP אז אם אני מדרג אני צריך לשדרג הכול.
אה שחכתי להגיד אם אני קונה מחשב זה מחשב ממש סוס 8880 GT ו קוואד קור ו3 גיגה ראם ומארז תותח.
גיטרה.
אם אשכחך ירושלים, תשכח ימיני; תדבק לשוני לחכיאם לא אזכרכי, אם לא אעלה את ירושלים על ראש שמחתי.![]()
![]()
94-92-92-2^^למכירה דבו בפרטי,
תקנה מממ....בגדים וקפוצ'ונים לחורף של בילבונג עם אתה אוהב אתה יכול ללכת לטיול וגם אולי למשור תכסף או לעשותשיפורים למחשב הוא לא יודע אופנעים משזה לא יהיה אולי אתה רוצה לקנות משחק מחשב או סוני איך שבלך!
See a person like me smoke weed till i hallucinate
גל אם אתה קונה גיטרה תקנה מהחנות שאני קניתי לא מכלי זמר הם יקירים רצחח באיזה 600-700 שקל לדברים הזולים עוד..
אבל אמרתי לך אתה לא נשמע ממש מתלהב מספיק מבאס כאילו רצית פעם ואז ירדת מזה לא יודע..
וXBOX יכול להיות שימאס לך בגלל שאין לך אחים וכזה אבל עם משחקים טובים שכל הזמן יוצאים אז למה שימאס לך ..
=-O
אחי אתה יודע לנגן על גיטרה... או שאתה סתם רוצה לקנות בס? וחוץ מזה 1000 שח לגיטרה בס זה כלום ...
בברכה, Joni
עידו בא לי לנגן תמיד אף פעם לא ירדתי מהעניין זה או לקנות מחשב טוב ולעבוד ולקנות גיטרה או לקנות גיטרה ולעבוד למחשב זה הקטע שאני צריך את שניהם ואח"כ אני יעבוד העיקר מה להשיג קודם כזה כי את השני לא בטוח שאני יקנה.
תשמור לרישיון![]()
אם יש לך פוטנציאל אז לך על גיטרה...!
עם לא הייתי מעדיף מחשב אבל חזקק !! שתוכל לעשות בו מה שבאלך