קראתי בשבילך מאמר של סקסולוגית
בגיל זה יש לבנים נטייה לחשוב שהם נמשכים לבנים וכך גם בנות אז אל תחחשוב ישר שאתה הומו חכה עד אחרי הצבא
ואז תראה מה אתה עושה
קראתי בשבילך מאמר של סקסולוגית
בגיל זה יש לבנים נטייה לחשוב שהם נמשכים לבנים וכך גם בנות אז אל תחחשוב ישר שאתה הומו חכה עד אחרי הצבא
ואז תראה מה אתה עושה
גבעתי - יחידת סגולה
|
|
קודם כל אתה צריך להיות שלם עם עצמך לפני שאתה רוהצ שהחברה תקבל אותך אתה צריך לקבל את עצמך לדעת שזה אתה ואלה ההעדפות המיניות שלך.
בגיל ההתבגרות ההורמנים הכל משתנה אנשים לא יודעים מה הם קראתי גם שבנים חושבים שהם נמשכים לבנים ובנות חשובות שהן נמשכות לבנות, זה די טבעי אל תתרגש.
אולי אתה מאוד קרוב לחברים שלך ויש לך את התחושה הזאת ובעצם היא מטעטעת בך תצא עם המין השני בנות יותר, תפתח תתקרב אליהן אולי אתה תראה שבעצם אתה פשוט לא ידעת מה רצית וזה משהו שקורה.
תהיה חזק אחי,
אני ממליץ לך לשמור את זה עד שתהיה לך ידידה ממש טובה, שתוכל לספר לה על זה.
אפשרות שניה היא ללכת לפסיכולוג, אני בטוח שהוא יוכל לעזור...
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
איך לזהות גייז?
אתה לא אמור לזהות גייז..
תצא לליינים של גייז... FFF וכאלה..
אני אישית לא רואה שום בעיה עם גייז, אותו דבר רק נמשך לבנים וואו לא כזה ביג דיל... אלא אם כן אתה הומו נשי וזה באמת מעצבן...
אור אמר בפשוט שזה ככה ואין מה לעשות יש להומו סקסואליים בעיות השתלבות מאוד קשות בחברה של היום.. ואין מה לעשות אנשים יסתכלו עלייך בעין שונה וערסים יצחקו עלייך, ברור שזה פוגע אבל בסוף מתרגלים.
תתחיל בכך שאתה מספר לחברים הטובים שלך, שאתה יודע שאפשר לסמוך עליהם ושלא יצחקו עלייך וזה..
נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 20-11-2007 בשעה 21:29.
אני הייתי שומר בפנים כי אנשים מפחדים לקבל את השונה ואני מתאר לעצמי שיצחקו עליך ויתעלמו ממך ויתרחקו ממך כאילו אתה משהו מדבק.. אבל אולי אני טועה והשכבה שלך בוגרת והם יקבלו את זה בסבבה.
בגיל 22+ אחרי הצבא ככה הכי טוב נראה לי ואז להגיד להורים חחח איזה באסה זה בטח אבל יכול להיות באמת שאתה לא הומו לך תדע
ואיך לזהות? אני בדרך כלל כמעט בטוח שאני מדבר עם מישהו אחר שמדבר כמו הומו כזה או כמו פקצה או משהו אז אני כמעט בטוח שהוא הומו או לפי פרטי לבוש
אתה מדבר על הומו נשי מאיר זוהר לדוגמא...אני הייתי שומר בפנים כי אנשים מפחדים לקבל את השונה ואני מתאר לעצמי שיצחקו עליך ויתעלמו ממך ויתרחקו ממך כאילו אתה משהו מדבק.. אבל אולי אני טועה והשכבה שלך בוגרת והם יקבלו את זה בסבבה.
בגיל 22+ אחרי הצבא ככה הכי טוב נראה לי ואז להגיד להורים חחח איזה באסה זה בטח אבל יכול להיות באמת שאתה לא הומו לך תדע
ואיך לזהות? אני בדרך כלל כמעט בטוח שאני מדבר עם מישהו אחר שמדבר כמו הומו כזה או כמו פקצה או משהו אז אני כמעט בטוח שהוא הומו או לפי פרטי לבוש
תברר לגבי פגישות של הבית הפתוח, לא ניתן לזהות הומואים / לסביות, כולנו בני אדם ונראים אותו הדבר, הסממנים האחרים הם ברובם סטיגמות.
לגבי היציאה מהארון, לא נראה לי שזה חכם לצאת מהארון בשלב הזה, זה שלב רגיש והאנשים עוד לא מספיק בוגרים כדי להבין, אם אתה כן יוצא אז עם אנשים שבאמת ניתן לסמוך עליהם/ דבר עם ההורים שלך לגבי התהיות האלה.
אתה עומד לעבור משהו לא קל, אבל לחיות בשקר יהיה קשה יותר, בהצלחה!
אם אתה רוצה להכיר בנים, תלך למסיבות גייז שם תוכל להכיר הרבה בנים שהם כמוך.