|
|
אני ממליץ לך להכין דאודורנט ידני....
נערך לאחרונה על ידי suka; 23-11-2007 בשעה 14:50. סיבה: טעות כתיב
אתה משתמש בתכשירים שלא טובים לך, כל חומר ששמים על הגוף (כמו בושם או כל תכשיר אחר) מקבל ריח קצת שונה בהתאם לריח הטבעי של הגוף, אל תתיאש ותמשיך לנסות עד שתמצא את מה שמתאים לך.
נערך לאחרונה על ידי newname; 23-11-2007 בשעה 20:17.
יש תרופה לזה כמו משחה כזה זה כמו ספיד סטיק קוראים לזה אנידורל פורטה אם אני לא טועה משהו כזה ואתה שם פעם פעמיים אתה לא מזיע כל היום בכלל לתקופה
אל תתחילו לתת לו פה תרופות אתם לא רופאים ולא עשיתם לו בדיקות אז שקט.
עכשיו בקשר לזה,תלך באמת לרופא עור (לך למרפאה ליד הבית ותבקש תור לרופא עור).
אם אין שום בעיה תשאל אותו איזה סוג דיאורדוראנט מתאים לך או מה אמור להיות עליו.
אני אישית הייתה לי גם דיי בעיה של הזעה,הייתי שם ספריי ולא היה לי טוב,עכשיו אני שם AXE DRY רשום על זה שזה אנטי פספריאנט& דיאורדוראנט (או משהו דומה),תשאל את הרופא אם זה מה שאתה צריך.
יכול להיות שיש משהו שאתה אוכל שגורם לריח
תבדוק אם יש דברים "חריגים" בתפריט שלך
טוב כבר קבעתי תור לרופא עור...
זה הרופא שצריך ללכת לא?
כן .. רופא עור ואם הוא יגיד לך שהכל בסדרר אז תנסה לשים ספיד סטיק אחרי המקלחתתת ועל זה שים דורדוראנט ספריי יענו רק בשביל הריחח ככה אני עושהה ואני יכול יום שלם לשחק כדורגל ובהכל ולא יהיה לי ריחח
אתה משוגע ? אתה רוצה לגמור על עצמך תגיד לי ?
אני גם היתי ככה שם ספיד סטיק לפני השינה , ועכשיו דפקתי לעצמי שם איזה משהו והגוף מגיב בצורה הפוכה ,
כלומר במקום שאחרי שאני ישים ספיד סטיד אני לא יזיע , אני מתחיל להזיע בלי לעשות בכלל פעולה כל שהיא .
במקרה שלי עברתי לדאודורנט ספרי ובנתים זה פועל טוב , במקרה שלך עם אתה אומר שכבר ניסת אני ממליץ על :
KEOPS של חברת ROC , זה דיי יקר ודיי קטן אבל מאד אפקטבי , אתה יכול למצוא את זזה בביתי מרקחת, לא בסופרים .