לראיל מדריד תאמינו או לא ריאל תחזק לאט לאט וכמו שאמרו הכדורגל האיטלקי יורד ברמות!!
לראיל מדריד תאמינו או לא ריאל תחזק לאט לאט וכמו שאמרו הכדורגל האיטלקי יורד ברמות!!
See a person like me smoke weed till i hallucinate
|
|
שחקן צעיר וטוב ! ריאל צריכה להחתים אותו!
אין לי כח לפתוח על זה נושא אני יכתוב פה ראול זכה לשחקן הכי הוגן בעולם
בסקר שנעשה ב"AS"
Siete
ריאל לא צריכים אותו :\
שיבוא למילאן במקום סידורף
אני אוהד ממש שרוף של ריאל (כאילו במועדון אוהדים הספרדי וזה) ואני לא רוצה שהוא יגיע עכשיו לריאל בגלל שהוא יוכל לקבל דקות רק בקסטיליה (ריאל מדריד ב) והוא ברמה הרבה יותר גבוהה!!! במקום מי הוא ישחק??? RVN? ראוליטו??
גם אם הם לא משחקים יש לריאל על הספסל לוצים מצוינים כמו סביול סולדאדו ובלבואה. גם באינטר המצב אותו דבר.
לדעתי הוא לא ריך עוד לעבור לשום קבוצה אחרת.
הוא לא חלוץ הוא קשר קדמי הוא יבוא במקום באטיסטה ועם הוא ירשים הוא יקבל תדקות שלו .. עוד היה פצועים עכשיו כבר אי אפשר לומר זה רק תחילת ליגה עוד חודשים ינואר זהו נגמר הנבחרות עכשיו ליגה נטו .. עם באטיסטה עוזב אני מצ שהוא יגיע ונקבל בכיף את בנזמה
Siete
קודם כל נסרי באמת שחקן מוכשר...למרות שיש לו פרצוף מוזר נכון?חחח
גם זרקתם פה את בנזמה ובן ארפה - שני שחקנים אדירים,ישחקו בקבוצות הכי גדולות כמו נסרי
ובקשר איפה נסרי צריך לשחק - לפי דעתי במקום שיקבל הרבה דקות משחק,גם אם זו לא הקבוצה הכי טובה
בעולם רק שישחק ישחק וישחק,ואז שהוא ילך לריאל וכאלה המאמן כבר יתחנן אליו שישחק
בנזמה ובן ארפה
חח אני אוהב אותם
ואת דייגו מברמן :] איזה לא קשור אני חח
דייגו היה צריך לבוא השנה לריאל אבל לא שחררו אותו אולי שנה הבאה.. כמו שאמרתי הם מחפשים או קשר שמשחק באמצע או עוד קיצוני כמו ריקרדו קוורסמה אחד השחקנים הטובים בעולם מה הוא עושה בפורטו אלוהים יודע אבל הוא מקדם אותם מגיע איתם לתארים למקומוות רחוקים יחסית באירופה סוחב אותם אפילו לדעתי , שחקן ענק לא נופל מרונאלדו בכל כך הרבה רק שתדעו .. אבל יותר מבוגר
Siete