ניר דוידוביץ'
אלון חזן
כל שחקני מ.ס אשדוד
"השרוף" (שחכתי את שמו)
יב"ז
יג"ז
קובי פרץ
שראל
אייל גולן
בקיצור יש הרבה בת-דודה שלי התחתנה עם איזה אחד שעושה אפקטיים לתוכניות ומנגן עם הזמרים האלה שרשממתי ויש עוד
ניר דוידוביץ'
אלון חזן
כל שחקני מ.ס אשדוד
"השרוף" (שחכתי את שמו)
יב"ז
יג"ז
קובי פרץ
שראל
אייל גולן
בקיצור יש הרבה בת-דודה שלי התחתנה עם איזה אחד שעושה אפקטיים לתוכניות ומנגן עם הזמרים האלה שרשממתי ויש עוד
|
|
אני פגשתי בת"א את יוני בלוך והוא מחייך כל הזמן הוא חשב שבאתי לבקש ממנו חתימה ... XP
פגשתי את נמרוד רשף שחתטך אותנו (המשפחה שלי ) בנסיעה בכביש מהיר .. הייתה לו מכונית אדומה (נכון לתקופה של אז) הוא היה עם חלון פתוח אז ראיתי אותו ואתה הרסטות שלו
פגשתי את אחד או כמה מהבנאים אני לא יודעת מי זה .. בחתונה כלשהי ...
ראיתי את ביל קאוליץ, טום קאוליץ,
גיאורג ליסטיג וגוסטב שפר ... בהופעה כמובן
ראיתי אחת מכוכב נולד של פעם אני לא יודעת מי זאת ... היא שרה נראה לי: "גידי אל תתרחק ממני.." חחחחחח
פגשתי אחד מגבעת נפוליאון ... נארה לי קוראים לו יון וזה היה בתקופה של הסדרה הזאת בדיזינגוף ... עכשיו הוא משחק מישהו ב"האי"...
אהההה שאני נולדתי בא מישהו מסוריה לפגוש את אמא שלךי בחדר לידה ובירך אותה ... נשבעת לכם ..
אני פגשתי בחדר יולדות אחר את דני רופ (זה החזאי הזה) ...
אני פגשתי נראה לי עוד כמה ... אני לא אנקוט בשמות חח סתם אני לא זוכרת...![]()
אין לי חתימה אין לי חתימה אין לי חתימה אין לי חתימה אין לי חתימה אין לי חתימה אין לי חתימה אין לי חתימה אין לי חתימה אין לי חתימה אין לי חתימה אין לי חתימה אין לי חתימה אין לי חתימה אין לי חתימה אין לי חתימה אין לי חתימה אין לי חתימה אין לי חתימה אין לי חתימה אין לי חתימה-
יש לי לחי
יובל המבולבל נחשב?
אם לא אז לא פגשתי ^^
את רנאטו
ויוהודלה (זה מהסרטים של אסקימולימון)
פגשתי את מאיה רוטמן זאת מכוכב נולד פעמיים היא גרה ליד היישוב שלי.., צחי אירני הזה מהתוכנית טלויזיה שאין לי מושג מה קרה איתו.. אממ.. את אריק זאבי אוכל בספגטים.. עודד מנשה עם אישתו עדן הראל..אייל קיציס.. והכי חשוב... ראיתי את אטו!!!! מתי שהוא בא לארץ... לחצתי לו יד.. וגם לפרס..![]()
ManUtdGlory Glory Man United!Viva Tevez!
כן.
המון אירועים של ערוץ 2 וזה.. אמא עבדה שם.
פגשתי המון, המון.
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
גידאמקקקק
שווה פה את כולכם!!!
חחח
סאבלימינל ושי 360 ישבו לידי בבריכה בהרודס. והזמר המזרחי של תאקט התחיל עם דודה שלי הכניסו אותה להופעה שלהם בחינם הביאו לה כובעים דיסקים :]
ואיי מלאא ..
איל קיציס
עדן בן בסט
אריק זאביי פולל פעמיםם
רן בן שמעון
יוני ארליך
אנדי רם
דודי סלע
נועם אוקון
אלי אוחנה
נווו החלוץ הספרדי הזה שהיה פעם בבית"ר.. אהה כן דוד אגאנסו !
אבי כנאפו והחברה הכוסית שלווו D :
ואממממ.. לא זוכר כבר
כל השחקנים של מכבי ת"א בכדורסל של עונה שעברה (הייתי על הפרקט ואח"כ דיברתי איתם)
ראיתי עוד שלוש שחקנים מעירוני רמת גן..גם בכדורסל בקניון שבוע שעבר ודיברתי עם אחד מהם
דורון ג'מצי חח מוזר אני=\
אווגוב'י מרמת גן לחץ לי תיד
פנינה רוזנבלום
סאבלימינל ואיציק שמלי
יהודית רביץ
בטוח יש עוד אבל אני כבר לא זוכר..
2pac R.I.P
9.9.96
וגם אורי מנולד לרקוד החמוד הזה {: ואת שמעון פרס. xD
אייל גולן ועוד איזה מישהו..
נאור ציון
יובל סמו
הפיג'מות
מנחי ערוץ הילדים
ירון לונדון
דודו טופז
שלמה ארצי
אגם רודברג
רן דנקר
ופעם הייתי בלונדון ובדיוק חתמה שם ג'יי קיי רולינג על ספרי הארי פוטר אבל היה תור ענק... בכל מקרה, ראיתי אותה....
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!