איך הגעת שאמא שלו תתן הוראה להרוג את הבן שלה?!?!?!?!?
|
|
פרק טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
חח עליתי על משהו נכון שהאיטי הזה בסביבה אז הכוחות מנוטרלים אז איך שנוח והאיטי הזה ניסו לחטוף את ניית'ן ניית'ן הצליח לעוף להם
מי אמר שניקי מתה? הבית התפוצץ היא לא בהכרח מתה.
כולם חשבו שנייתן עומד למות בעונה הראשונה והוא לא כמו שכולםיודעים אז גם בעונה הבאה הוא יהיה אני כמעט בטוח.
משו על אדם, בתוך הקבר אין לו אוויר, מה שאומר שהוא צריך למות, שהוא יצא מהקבר ויהיה לו מספיק אוויר הוא יוכל לחזור לחיים, אבל כרגע זה לא הגיוני שהאו חיי.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
פרק גדול
מחכה כבר לעונה השלישית
כל ה-Psd שלי להורדה למי שרוצה ללמוד ולהשתפר
(מומלץ!)
http://rapidshare.com/files/71312018...t_Document. txt
בברכה,עמית
My Gallery
שטויות, ניקי לא בהכרח מתה, וניית'ן סביר להניח שלא מת, כי זה די ברור שפיטר יתן לו מהדם שלו.
אמא של ניית'ן כן הייתה שותפה להתנקשות לפי השיחה שרואים בסוף הפרק.
נערך לאחרונה על ידי Lior; 08-12-2007 בשעה 18:01.
זאת לא היא חלאס כבר..
כשהיא דיברה בטלפון היא אמרה:"כן זה היה בלתי נמנע..אבל עכשיו אתה פתחת תיבת פנדורה"-משהו כזה..
היא דיברה עם הבנאדם שהרג אותו...
כל הכבוד אביתר...
בקיצור, אני ממש לא חושב שהירו גרם לאדם להיות רע בגלל שלקח לו את ייקו, אם הירו לא היה פוגש את ייקו אז אדם לא היה חושב שלהפיץ אתצ הווירוס זה רעיון טוב? תעשו לי טובה, מעשה אחד לא גורם לבנאדם להיות רע במשך 400 שנה.. אדם רצה להרוג את ייקו בזמנו של טקזו קנסיי, זה מוגזם מדי
מי שחשב שאמא של ניית'ן הרגה אותו הוא ממש טיפש . חחח כאילו רואים מישהו עם מבנה של גבר, הולך במצלמה, וגם היא דיברה עם אותו אחד בטלפון, ואמרה שזה היה בלתי נמנע.. המעשה שעשה בכך שירה בניית'ן.
ועכשיו חוזרים לסיילר... בהצלחה לפיטר נגדו חח..