חח אתה מדבר אלי? מה הבעיה שלך? מי דיבר איתך? מי מכיר אותך? נראה לך שבכלל איכפת לי מה אתה חושב? חחדוגרי אחי הגזמת לא יודע איך קוראים לך.. הקומקום עם הבוב ספוג.. תרגיע את עצמך אתה לא שווה אפילו תהתייחסות שלי פה אבל בקטנה אתה בן אדם מסכן חסר חיים והייתי מציע לך להירגע ונסות למצוא משו יותר עמוק ואיכותי מהאיפור והלבוש המסכן שלך.. למי אכפת איך אתה נראה דוגרי היו לי חיים יותר עמוקים בגן ילדים יא מסכן תמצא חברים ותעוף מהפורום אתה סתם עולה פה לאנשים על העצבים... האמת עדיף מאיפור שים שקית תראה יותר נורמלי..
אני מניאק אם אתה לא בתול בסדר.. וגם אם לא ואללה הייתי נשאר בתול רק כדי לא להיות בן אדם עלוב כמוך
אתה בחור מוזר... חחח ותאמין לי.. שיש לי מספיק חברים.. אתה בטח מת להגיע לצבא.. אולי שם מישהו ישים עלייך..
ACK...
חחח תשים תמונה שלך, ואז נדבר
בטח כולך פצעים ונקודות כאילו חירבנו עליך עם מסננת
וסתם שאלה.. אתם באמת שונאים הומואים כמו שאתם מדברים? אתם ממש מגעילים ודוחים... לא שאני הומו.. ולא נראה לי שאיכפת לכם שאני שונא אנשים כמוכם שמחליטים אם לאהוב או לשנוא מישהו רק בגלל שהוא הומו או וואטאבר... אתם ממש דוחים.. דוחים ברמות שלא יאומנות.. אתם וכל הגועל נפש עם דיעות כמו שלכם... בדיוק כמו הדוסים חרידים האלו... שהולכים ודוקרים במצעד הגאווה.. אני מאוד מקווה שאתם לא קיצוניים כמוהם, אבל אתם לא פחות מגעילים מהם, זה מה שבטוח...

ציטוט ההודעה