|
|
מה אשמים התלמידים בזה שהמורים שביתה? למה שיבטלו את החופשים ויעשו רע לתלמידים רק בשביל לא לקחת אחריות על זה? שמשרד החינוך יבטל בגרויות חורף ויקצץ בגרויות קיץ! אני לא מוכן לקרוע את התחת כפליים בגלל שהמורים שבתו הרי זה לא הייתה בחירה שלי.. משרד חינוך מטומטם אני דוגרי מתכוון לצאת לחופשים כרגיל לא מוכן להיכנע לחרא הזה..
לא ניחראה ליי
אין סיכוי זה לא יקרה הם לא יכולים להוסיף ימי לימוד מצטער לאכזב את כולכם.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
מאיפה אתם מביאים תחארטת שלכם בחיאת
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
אתם מגיבים כאיל זה לא ברור לכם....כאילו דה מה אתם חושבים שהיו לכם חופש אחרי השביטה, אתם הולכים להשלים חומר!!
לחופש יש תאריך:
23.10.15
איזה מזל שסיימתי עם הלימודים שנה שעברה, השביתה הזאת זו מכה...
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה חשבתם שאחרי זה הכל יהיה טוב ויפה ? איפה אתם חיים נראה לכם? שמחתם? עכשיו לא יודע תבכו....אין מה לעשות... במקום לעשות איזה משו כל התלמידים ולארגן שלא יהיה יותר שביתה ולעזור לארגון המורים, נהנתם מהחופש...וואלה סחטיין אבל עכשיו תלמדו על החופשים שההסתדרות ישבו בבית אתם תלמדו וזה באמת לא בעיה שלכם זה בעיה של המורים....
אין מה לעשות אלה החיים.
קיצר זה לא משנה...
בכל המועד לא יכולים ללמד... אסור..
שזה שבוע
ובטח עוד איזה יומיים מהשבועים ההם שהמורות "מנקות"
לא מאמין שיבטלו אלבל תודה על המידע
כל ה-Psd שלי להורדה למי שרוצה ללמוד ולהשתפר
(מומלץ!)
http://rapidshare.com/files/71312018...t_Document. txt
בברכה,עמית
My Gallery
חחחחחח אמןןןן הלימודים יהיו בחופש הגדול ככה זה ידחה לי תתאריך גיוס אני מתגייס כשמביאים תעודותתתתתתתת לגולנייייי טחינה רצח
תגיד לה שאתה רוצה לראות אותה או שתבוא אלייה בבצפר
ואז תגיד לה
בואי רגע, תתקרבי
עוד קצת
נו תתקרבי
ואז תביא בה נוגרה אחושרלוע
למה מי היא בכלל שחושבת שאתה חייב לה משהו?!
carter אתה ילד שרוט בראש שלי חחחח
אני מאמין שזה שטויות, וזה לא נכון, ארגון המורים לא מסכים בכלל להפסיק את השביתה, הם נגד, השביתה לא נגמרה מבחינתם, הם ילמדו כי הם מחוייבים ללמד ולא כי הם הגיעו לפשרה, הם לא קיבלו את מה שהם רוצים ולכן אין שום סיבה שהם יוותרו על חופשים שמגיעים להם כדין, ולכן אין שום סיבה שהחופשים יבוטלו, מה שכן בטח יהיו תגבורים במהלך החופשים כמו בכל שנה.
תרגעו כולם , שמעתי היום שהמורים פונים עכשיו לבג"צ , ואם זה יתקבל השביתה תימשך גם
לאחר חנוכה .