קיצר מה רבתם.... לך תאכל איזה 2 סניפים של מגה.. ואז תחזור לפה חח![]()
קיצר מה רבתם.... לך תאכל איזה 2 סניפים של מגה.. ואז תחזור לפה חח![]()
|
|
אני התחלתי ללכת לחדר כושר והרופא שעשיתי אצלו אישור רפואי אמר לי שזה בריא ושזה לא עוצר תגדילה
נערך לאחרונה על ידי sagim194; 15-12-2007 בשעה 00:09.
רופא לא תמיד צודק, ואין מצב שהוא יכול פשוט לאמר ש"חדר כושר -לא עוצר גדילה"... זה עניין די עמוק ורציני. אני חושב שבגיל 14 צריך לתת לגוף קצת מנוחה, אכילה נכונה... ורק קצת מאוחר יותר משקולות וכושר, אני במקמך (אם הייתי כל כך נחוש בדעתי ללכת ולפתח את עצמי) הייתי רץ קצת, שוחה... עושה מתח, מקבילים... אבל חדר כושר זה לא בשבילך כרגע... זאת העצה שלי לפחות.
תראה, אין ספק שלך יש יותר ידע ממני בכל הנוגע לנושא הזה.. אבל בכל אופן, לדעתי גיל 14 וגילאים קטנים (יחסית) אחרים, לא מתאימים לאימונים מעייפים ורציניים כמו שניתן לעשות בחדרי כושר, כל אימון אחר שמתאים לגיל שלו ניתן לעשות גם ללא חדר כושר... חדר כושר הוא בסה"כ מקום שבו יש את הכלים ואת המכשרים לפיתוח הגוף, עכשיו להבדיל מחדר כושר, ריצה וענפי ספורט אחרים גם מועילים לגוף, וגם לא גורמים לחשש כלשהו... כשאני אמרתי מנוחה התכוונתי שבגיל הזה הגוף מתחיל לקבל צמיחה מהירה, ושינה טובה ביחד עם אכילה וכו' תעזור לו לגדול... אם מישהו יחליט לרוץ כל יום את המקסימום שלו.... זה לא בהכרח יעזור לו כי הוא לא נח מספיק... אם כל יומיים שלושה הוא ירוץ את המקסימום שלו, רוב הסיכויים שהוא ישתפר יותר. ובנוסף לזאת, אני רוצה להגיד שאני מסכים עם מנהל פורום גיוס (humi), זה שכולכם אומרים לו שהוא טועה וכו' לא אומר שאתם צודקים. גוף האדם (בכללי) נוטה לשאוף לעוד, אבל שמעמיסים עליו יתר על המידה אפילו את זה הוא לא יכול לעשות. והורמון הגדילה GH הזה (Growth Hormone) מופרש מתי שמאמצים את הגוף, אבל לא צריך ללכת לחדר כושר בשביל לתת לו לבצע הפרשה, חוץ מזה לא נכון יהיה לעודד אותו ללכת לחדר כושר ולהתאמן כמו מבוגר בטענה שזה רק מועיל ושזה רק יעזור לו לגבוה. חוץ מזה צריך לישון מינימום 8 שעות כל יום, ולישון בלי כרית ככה שעמוד השידרה יהיה ישר.. ועוד הרבה חרטה בשביל לגבוה... זה לא נגמר בחדר כושר... אולי אפילו לא מתחיל.
נערך לאחרונה על ידי nigeriaftw; 15-12-2007 בשעה 21:03.