קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] בקשר לכלב שלי
    על ידי Bar בפורום בעלי חיים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 27-06-2007, 16:24
  2. עזרה בקשר לחברה שלי...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-10-2006, 01:31
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-12-2005, 15:43
  4. [עזרה] בקשר לPS2 שלי,לא מצאתי מקום אחר מתאים
    על ידי W.B בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 01:06
  5. [עזרה] בקשר לPS2 שלי,לא מצאתי מקום אחר מתאים
    על ידי W.B בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 15:43
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

עזרה בקשר לאח שלי [נטיות להתאבד] - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של JamesBond007
    לייקים
    0
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    סכין חדה, פיוז קצר. יש שאלות?

שמע, קודם כל אל תרביץ לו, שתיים, תנסה לדבר איתו ברוגע, בנעימות, לא במכות כי זה רק ירתיע אותו ויתן לו עוד סיבה להתאבד ("אחי לא אוהב אותי, שלום עולם אכזר..."), תנסה להבין את מקור הבעיה ותנסה לעזור לו עם זה. קח אותו לפסיכולוגית, לבנים בגילו (אני בגילו) יותר נוח לדבר עם נשים מאשר עם גברים על בעיות. אם לא יעזור, אז קח אותו לפסיכיאטר, הוא חייב לעזור, אם לא יעזור קח אותו למנתח מוח, אולי משהו השתבש (לא באמת, אני לא עד כדי כך קיצוני...)... תהיה יותר נעים אליו, לא ישר מכות, וזה מה שאני מנסה להגיד לך מההתחלה...
    בברכה, JamesBond007

אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
    גמאני מסתפר אצל מישל!!!

2. קישורים ממומנים

ברירת מחדל פסיכולוג

פסיכולוג דחוף....

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תנסה לברר מה גורם לו לרצות להתאבד. תנסה להבין את הבעיות שלו ולעזור לו.
    קח אותו מתישהו ששניכם לבד, תדבר איתו ברצינות למה הוא עושה את זה ומה קורה איתו.
    תוציא אותו מזה גם ב2 סטירות עם צריך ואפילו יותר מזה.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    אלירן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "יש בחורות רואים כסף שוכחים...."

בלי עשן אין אש אומרים!
    בטוח יש משהו בתוך הלב שלו שמפריע לו, ומציק לו..הוא עדיין קטין רק בן 14..והוא בטח חושב שאם הוא עשה\עשו לו משהו רע זה סוף העולם!
    קיצר תדבר עם ההורים שישגיחו,יפנקו אותו יותר..ותדבר בקטנה כך עם חברים שלו
    מה הוא עושה בכיתה, אם מציקים לו..
    Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992

כלים שימושיים:
    Everest | CPUZ | Java |Flash |NOD32

משתמש משקיע האוואטר של ACiD_PLaNeT
    לייקים
    0
    נקודות
    8,640
    משפט מחץ
    Mess With The Best, Die Like The Rest

בוא אני אגיד לך איך זה נראה לי ממה שקראתי..
    בהתחלה נכנסתי בדעה קדומה שאחיך לא באמת ניסה להתאבד אלא אתה מקצין וראית את אחיך מחזיק סכין או משו בסגנון וצועק ובגלל זה הקצנת את זה לניסיון להתאבדות מתוך דאגה, אבל כשהמשכתי לקרוא הבנתי שזה ממש לו ככה ועל כך אני מתנצל מראש.
    למיטב הבנתי בינך לבין אחיך אין בדיוק תקשורת, אחיך כל הזמן על המחשב, לא מתקשר, לא מדבר איתך ורב המון עם אחיו הקטן.
    זה קורה לכולם, זה הגיל של ההתמרדות הזו.
    אבל שהגעתי לשלב שאתה מפרט על ההתאבדות כבר שיניתי גישה לגמרי.
    ועכשיו יש לי כמה שאלות:
    יש לו חברים? הוא יוצא מהבית? כשאתם יושבים ביחד בארוחת שישי הוא מדבר? הוא שמח לפעמים? אתה יושב ומדבר איתו? אתה מנסה להוציא ממנו פרטים על כמו למשל איך היה לו בבית הספר, אם מישהו מציק לו, אם יש לו חברה? אתה נותן לו להרגיש שאתה שם בשבילו ושהוא יכול לפנות אליך ברגעים קשים?
    אחי אני שואל את כל אלה כי בתור אח גדול אתה צריך לנסות לראות את הדברים האלה, אתה צריך לדאוג לו, יכול להיות בגלל שאתה לא מתייחס אליו הוא מגיב בצורה קיצונית כזו, יכול להיות אפילו שזה היחס של ההורים שלך אליו (אני ממש לא יודע מה היחס, אני פשוט מעלה רעיונות לתגובה קיצונית כמו זו של אחיך).

ואחי, המסקנה שלי, זה כמו שהרב אמרו פה, טיפול פסיכולוגי, אם הוא באמת ניסה לקפוץ מהחלון, אבל באמת! תגיד להורים שלך ותשלחו אותו למטפל פסיכולוגי טוב.
    ועוד דבר אחי, קח את אחיך בתור פרוייקט, תנסה להוציא אותו מהמחשב ומהבית, אם יש לו חברים תשאל אותו אם הוא רוצה ללכת למשה, אם אין לו חברים אז תשב, תדבר איתו, תתעניין במה שקרה לו היום, תתעניין אם הוא אוהב מישהי, סתם תשאל לשלמו, תנסה להוציא אותו מהבית תשאל אותו אם הוא רוצה לבוא איתך לשבת על גלידה לשחק מסירות בחצר או כל דבר אחר שעולה לך לראש.

הייתי שמח אם הייתה אומר פה מה היחסים בינך לבין אחיך ובין שאר המשפחה לבין אחיך (הורים, אחיך הקטן יותר) בשביל לנסות לעזור לך יותר ספציפית כי כרגע אני ניסיתי לעזור רק לפי פירוש שלי של הדברים שכתבת, אני ממש לא בטוח אם זה נכון.
    אם תתייחס ליחסים בינך לבין אחיך אני יוכל לעזור לך יותר ספציפית, אם אתה מעוניין כמובן...

מקווה שעזרתי!
    נערך לאחרונה על ידי ACiD_PLaNeT; 20-12-2007 בשעה 00:55.

משתמש כבוד האוואטר של Hitman
    שם פרטי
    יגאל
    לייקים
    2
    נקודות
    1,282
    משפט מחץ
    יש הרבה דגים בים, אבל כריש כמוני לא תמצאו.

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    אני יגיד לך משהו בתור אח קטן עם שני אחים גדולים. (אני בן 17 הם בני 34 ו33)
    האנשים שאני הכי מעדיף לדבר איתם על דברים שקשים לי הם האחים שלי או חברים ממש טובים.
    במקרה שלך אתה צריך להיות אוזן קשבת לאחיך הקטן. בתור אח גדול שעבר קצת יותר ממנו ויש לו ניסיון יותר גדול בחיים אתה צריך להיות זה שישמע את הצרות שלו ויעזור לו.
    לי אישית נוח פי 13499 לדבר עם אחים מאשר עם ההורים שלי.
    תנסה לשבת איתו... לא ישר לקפוץ עליו מה יש לך למה אתה מתאבד.
    תנסה ליצור אמון תשאל מה קורה מה עם ביצפר מה עם חברה... תנסה לגרום לו לספר לך דברים. תאמין לי שאם יושב לו משהו על הלב הוא בסוף ישבר ויהיה לו נוח לדבר איתך.
    אם זאת בחורה אני מאמין שאתה קצת יותר ממבין ממנו בבנות ותוכל לעזור לו. אם זה אנשים שמציקים לו? מה יותר טוב מאח גדול שיגן עליו.

עצה שנייה היא באמת לקחת אותו לפסיכולוג כמו שאמרו.

עצה שלישית - למצוא לו תעסוקה שהוא יוכל להוציא בה את העצבים שלו...
    הוא אוהב כדורגל? כדורסל? תרשמו אותו לאיזה חוג... התגוננות רחוב קרטה לא יודע מה אבל משהו שיגרום לו תעסוקה יתן לו הזדמנות להוציא אנרגיות ינקה לו קצת את הראש.
    אני אישית במיוחד עם בעיות עם בחורות כדורגל מנקה לי את הראש ברמה מדהימה... אני משחק כדורגל לא חושב על כלום וזה הרגשה הכי כיפית בעולם להבין שהעולם גדול והצרות שלי לא כאלה גדולות.

מצטער על המגילה... מקווה שעזרתי
    שיהיה בהצלחה

אה ועוד דבר - אל תרביץ לו. עכשיו כשאתה מבין את המצב אל תשתמש באלימות... הבנת כבר שזה לא מה שיפתור את הבעיות.
    מסכים איתך ברוב מה שאמרת
    רוב הסיכויים שהוא לא באמת צריך פסיכולוג .. משהו מציק לו וזה הגיוני שהוא יתנהג בצורה כזאת הרבה מאוד מתנהגים ככה מחפשים צומי וזה אין מה לעשות זה הגיל המחורבן הזה
    אבל אם זה מתמשך אז זה כבר סיפור אחר ..

ציטוט נכתב במקור על ידי ben4455 צפיה בהודעה
    אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...

עצה שלי-תפסיק להרביץ לו! לא משנה כמה הוא מקלל אל תרביץ לו! אין לך מושג איזה עצבים זה גורם
    לי יש אח גדול שהייתי קטן הוא על כל דבר קטן היה מכניס לי סטירה ווהיה לי לכמה רגעים מחשבות התאבדות או לרצוח אותו -כמובן שעכשיו התגברתי אבל קיצר...זה גורם לממש כאבים ועצבים שאחיך הגדול מרביץ לך ולכאלה שהם דכאוניים וכל היום יושבים במחשב בלי לעשותכלום ברור שזה יגרום להם לרצות להתאבד
    אחיתתחיל להשתנות ולהפוך לאח שונה תהיה נחמד יותר סובלני יותר אפילו אם הוא יקלל אותך אל תרים עליו יד!!!
    זה מאוד חשוב תבנה איתו אמון! בהתחלה אתה לא תראה תוצאות אבל תוך זמן מסויים אתה תראה תוצאות! ותוכל לעזור לו

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,434 | הודעות: 8,174,021 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect