|
|
נרגילה הייתי מעשן ממש מלא כל יום היינו יושבים ומעשנים נרגילה , חברים שלי עישנו סיגריות במסיבות לפעמים בים ששתיתי הייתי מעשן סיגריות , או שהיינו יוצאים בלי נרגילה , לאט לאט התחלתי לקנות יחידות לפעמים , עכשיו זה קופסאות
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני
הסיגריה הראשונה ראשונה שלי היתה בגיל 8 ... חשבתי שזה מגניב אז פילחתי לאבא שלי סיגריה
החבאתי אותה וכשהייתי לבד בבית ניסית לעשן..חחח אבל כל הקטע שלא ידעתי איך להדליק אותה...
הדלקתי גפרור ניסיתי להדליק - אבל לא ידעתי שצריך לשאוף...חחח...
ולעשן קבוע התחלתי בחופש שעבר... סתם יצאנו לעיר שתינו קצת הביאו לי סיגריה - ואז לא היתי רגיל לזה אז זה הביא לי ראש בנוסף לוודקהואהבתי את זה :]
אבל עכשיו אני מדלל מעשן קצת - אני רוצה לזרוק לעסוק באיזה ספורט...
בקיצור כולם פה מעשנים בגלל שעשו פוןזות על חברים שלהם מסנקה : אל תעשנו יא טמבלים .
Siete
מסנקה ^^
לא מכיר תמילה חח
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
במסיבה, דפקתי קופסא של נקסט, היה לי מגעיל אחורשמוטה, אחרי שבוע ניסיתי פרלמנט, ועכשיו אני מעשן במיזדמן כזה
בכל מקרה, נרגילה קבוע =]
נערך לאחרונה על ידי Yuval; 19-12-2007 בשעה 20:23.
לא מעשן סיגריות..
נרגילה.
אני בא ממשפחה תימנית.. עישנתי פעם ראשונה בגיל 13...(נרגילה)
ואז לפני 3-4 חודשים התחלתי קבוע חח ... (בן 15 דרך אגב..)
ממ נראה לי זה היה בגיל 12 או 13
הייתי פותח כל שבוע ראש עם חבר ופעם אחת הוא כזה נורא התלהב הוא לקח 2 סיגריות לאמא שלו ועישנו
היה מצחיק![]()
איזה הגזמות רצות פה גיל 6 7 מה קורה פה איפה אתם גרים בהרלאם וואלה אני התחלתי בגיל 15-15.5 משו כזה לעשן מאז אני מעשן והיתחלתי סתם היה לנו קופסא בבית מי שנתקע בלי סיגריות מעשן אותך רוקטס מסריחות חחח אז היה לי משמעם וככה היתחלתי לעשן סיגריה כול יום עד היום קופסא של מלברו אדום ביום
בגיל 6 החברה עישנו כאמל אדום סתאם בשביל לבדוק בגיל 12 היתחלתי עוד פעם הפסקתי לתקופה ועכשיו אני עודפעם
נרגילה התחלתי בעליה לתורה אחרי זה הלכנו כול החברים שעישנו כבר איזה חצי שנה ולא נגעתי ואז היה בא לי מאז מכור כול יום שלוש ראשים לפחות
סיגריות הפבקתי לפני כמה חודשים אבל התחלתי בגיל 14 וחצי ככה סתם כזה חבר עישן בזמן שעשינו נרגילה אז לקחתי סגריה ווכה פעם ב והתחלתי לעשן
התחלתי לעשן סיגריות הגיל 9 כככה אבא שלי נתן לי
חחחחחח אמיתי ביותר...
אחר אהבתי ואני מעשן עד עכשיו אני בן 16
אני מעשן בעיקר נרגילה