חח אלק יש משהו בדברים שלך
זה משחק כדורגל והוא יכול להפפתח לכל כיון זה התירות האחרון שיש לברצלונה , רונלדיניו יפתח לדעתי 99 אחוז ,
ועם לא הוא עוזב מיליון אחוז בסוף העונה. , רירארד ירכיב אותו מי הטמבל שיעשה את זה שלושה ימין לפני חלון העברות
חח אלק יש משהו בדברים שלך
זה משחק כדורגל והוא יכול להפפתח לכל כיון זה התירות האחרון שיש לברצלונה , רונלדיניו יפתח לדעתי 99 אחוז ,
ועם לא הוא עוזב מיליון אחוז בסוף העונה. , רירארד ירכיב אותו מי הטמבל שיעשה את זה שלושה ימין לפני חלון העברות
Siete
|
|
בגלל שזה רייקארד אי אפשר לדעת מה הוא יעשה..כנראה שהוא ישאיר אותו עוד פעם על הספסל
אגב,ככה יראה האיצטדיון:
![]()
Valdés, Puyol, Milito, Márquez, Abidal, Touré, Xavi, Gudjohnsen, Iniesta, Giovani and Etoo might be eleven that, according to the proved for Frank Rijkaard today in the morning, one faces to Real Madrid.
Rijkaard prueba con un once para el domingo sin Ronaldinho y sin Deco
= ריקארד תרגל הרכב בלי רונלדינו ודקו
אני לא מאמין חחחחח אבל דקו באמת לא אמור לפתוח לדעתי עדין לא כשיר והכל .. חחחחח עם זה ישתנה זה ברגע אחרון מחר יש אימון קצר גם לריאל גם לברצלונה . יום שבת אימון מסכם
ד.א
כנסו למרקה תראו את אלבלדה אשכרה בוכה !! כואב הלב ..
עם גובאני יפתח .. ואי ואי . זה יכול לשפר אותו בכמה רמות כמו מרסלו משחק לבוא למשחק כזה כמו שראול אומר : אני בא לכל משחק בנו קאמפ כאילו זה יהיה האחרון .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 20-12-2007 בשעה 19:01.
Siete
גם הנרי לא משחק חח.. אם גודיונסן משחק במקום רונלאדיניו.... ריאל יתנו להם בראש.
כל הפצועים של בארסה, שבים חזרה :|
אני מקווה שריאל תנצח.
סופי : רונלדיניו ודקו על הספסל , וSKIPER אחי אתה לא מבין שזה בית שלהם , 4 שנים לא נצחנו אותם שם :\ . גודיונסן שחקן מהרמות הטובות שיש תזלזלו תזלזלו ותחטפו .. לא לשכוח שאנ חנו עם מרסלו ובאטיסטה.
Siete
יכול להיות היינצה בהרכב של ריאל .. יאלהה כמה חרטות ה יכולים לטחון .. שוסטר מתלבט בקיצר .
Siete
יהיה משחק ענק פשוט.. אני סופר דקות =]
אני מקווה שרייקרד לא יעשה שטויות בהרכב ויעלה עם גודיונסן בקישור ורונאלדיניו בספסל
אגב מילאן-אינטר משודר?
AND עם הוא לא משודר , אני תובע אותם נקודה . יש מצב שאני ל יהיה במחשב ולא יוכל לראות משחק כזה לא משדרים ? ותבדוק לי עם רונאלדו בהרכב, זה כזה לא מענין עם הוא לא מילאן הזאת ניהיתה קבוצה כזאת אפורה ..
שיזכור שפעם אחרונה שהוא שיחק הם נצחו הוא גרם לפנדל +קורה , ועכשיו עוד ידיעה , גוטי בספק גדול למשחק !! רק אחרי 12 בבוקר באימון המסכם יראו מה הולך .. סובב תקרסול איזה חרא אני לא מאמין הוא היה עולה מהספסל בדוק ...
--> רונלדיניו היה נראה לחוץ מאוד באימון של ברצלונה , פרנק רירארד ערך איתו שיחה , בהקשר לכל שכותבים בתקשורת , בקיצור רונלדיניו לא יהיה פה שנה הבאה או אפילו זה יכול ליהיות המשחק האחרון שלו בברצלונה .
בטיסטה - עם רונלדיניו לא ישחק זה רק לטובתינו
הייצנה : במשחקים האלה אתה מרגיש שרק בשביל הרגע הזה אתה חי .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-12-2007 בשעה 09:12.
Siete
חחחח...מה אתם מזלזלים בגודיונסן?!!הצחקתם אותי..
חדשות טובות לבארסה: גוטי בספק גדול למשחק מחר בגלל פציעה ברגלו הימנית!
יאללה בארסה מלחמה! מחר מול רעל!